Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

dualarımız seninle canım allahım bebeğine sağlık sıhhat versin hepimizin.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Benim kızımda başladı artık tekmelere.
Dün çok korktum, nerdeyse hiç oynamadı. Akşam eşim beni işten aldınca
muhabbete bir başladık baktım bizim küçük hanım başladı oynamaya.
Babacı olacak bu kız babacı Bir daha bütün gece durmadı sıpa.

XXyıldızXX bizim seninle haftalarımız aynı ama ben birsey hisetmiyorumsenağlama
ya neden ya 21 haftama girdim nasıl birsey bu hareketler doktorum 21 den sonra böyle kıpırtı gibi hafif hafif hissedersin demişti onunla avutuyorum kendimi böyle 16 hafta 17 haftada hissediyorum diyenleride okuyunca tedirgin oluyorum bu sefer :1no2:

takvimimde bile kıpır kıpırım annemi gece uyandırıyorum yazıyor ama ben birsey hissetmiyorum hissetdiğim birsey varsa oda gaz ((

Semracım üzülme canım benim.
Ben de bu hafta başladım hissetmeye. Ama öyle deli gibi aşırı tekmeler değil onun varlığını hissetirecek şekilde vuruyor.
Herkesinki bir olmaz canım benim.Mesela bazı arkadaşlarımız göbüşlerini gösterdi maşallahları vardı benim hiç yoktu. Bu hafta yavaş göbeğim belirmeye başladı canım. Sabret güzelim eminim ki sende bebişini kıpırtılarını hissedeceksin.
Ha bu arada ben bir haftadır sütü arttırdım. Birde kalitesine güvendiğim çikolatalardan yiyorum. Bunları yiyebiliyorsan dene istersen canım.

Ben açıkçası herkesin bebek hareketi diye düşündüğü kımıldamaların çoğunun gaz sancısı olduğuna inanıyorum. ben her türlü gaz sancısı çektim. hamile kalmadan önce de... burda tanımlanan bir çok bebek hareketinin hissettiğim gaz sancılarına benzediğini söyleyebilirim. kimsenin moralini bozmak için yazmıyorum, lütfen kimse yanlış anlamasın. hadi 20. haftadan sonra hissediyorum diyenler tamam ama 17-18 haftalıklara da inanamıyorum.. özellikle ilk bebekse tabi...

sağol canım ne biliyim bende okuyunca tedirgin oluyorum :çok üzgünüm:
ben süt içmiyorum bu aralar yoğurt yiyiyorum birde hiç sevmem ama sırf bebeğimi hissetmek için çikolata yiyiorum hatta şimdi bile yiyorum
inşallah bende hissederim en kısa zamanda ben birde kilolu hamile kaldım şimdide 82 kiloyum zayıf hamileler kilolulara göre daha erken hisseder diye okumuştum belki siz ondan hissediyorsunuzdura.s.

canım bence endişelenme doktorun öyle dediyse korkacak bişey yok hem bazı sitelerde 24. haftaya kadar uzayabileceği yazıyor.bende son zamanlarda hissetmeye başladım.öyle bahsedildiği gibi çok şiddetli değil valla benimkiler ama içerde bi kıpırdanma oluyo hafif hafif.gaz sancısından çok farklı zaten kendini belli ediyor.

Canım bende kilolu hamile kaldım. Bu hafta hissetmeye başladım iyice.
Eminim ki sende önümüzdeki hafta hareketleri hissedeceksin.

bende yeni hissediyorum ama öyle tekme gibi değil gözseyirmesi şeklinde pıtlamalar zaten geçen gün bi hemşireye sordum tekmelere daha var 6.ayda netleşir şimdi kendisi ne kadarki tekme hızlı olsun dedia.s bide nette okudum 5.ay için babasının yumruğu kadar anca yazıyoduyerimseniben

Benim Oğluşumda şuan Oynamaya Başladi.sabahtan Beri Tik Yoktu Bi çikolata Yedim Başladi şimdi Ayyy Ben Yerim Onun Tekme Atan O Minnacik Ayaklarini Allahim Olmayan Ve Isteyen Herkeze Nasip Etsin Inşallahhh.allah Hiç Kimseyi Bebek Kokusuna Mahrum Birakmasin Hergün Dua Ediyorum Böyle

al benden de o kadar semras cım 16. haftada hissedenlere bende imreniyorum çünkü ben de hiç bişi hissetmiyom ve çok merak ediyom bebişimin hareketlerini inşallah en yakın zamanda hissederim

ben ilk 12 nci haftada hissetmistim.. ama ondan sonra pek haraket etmedi diger haftalarda.. 13 haftalikkende cinsiyetini ogrenmistim :) ne mutlu bana ..

Bebişimi ben de bazen hissedemiyodum ve de bu tedirgin olmama neden oluyodu nette biraz araştırma yaptım ve çaresini buldum oğlucumun kalp atışlarını dinleyebiliyorum artık evde bu da beni coook mutlu ediyooor :teytey:

:dance::dance:Nasil Dinliyosun Kiz Bizede Söyle Bizde Dinleyeliiim

ya benim doktorum kalp atışlarını duymanız mümkün değil diyor.o duyguklarımız kendi kalp atışlarımızmış.yedi katman altındaki bebeğin minicik kalp atışlarını duyamazmışız.biz bile özel cihazlarla zor duyuyoruz siz kulağınızla nasıl duyuyorsunuz diyor :) söyledikleri banada mantıklı geldi açıkcası.

valla ben ilk 16 haftalıkken hissetim bebegimi ama okadar sürekli degildi bir kere hissetim ve 18 haftadan sonra netleşmişti şimdi bebegim 21 haftasında 3 haftadır sürekli hergün hissediyorum uyudugu saatleri bile biliyorum kuzumun :)

benimki 4 gundur zaten kipir kipir masallah allah nazarladan saklasin hele geceleri depmeye basliyor iyce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…