- 9 Ocak 2008
- 1.193
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşı oldunuzmu kızlar tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz benim doktorum tavsiye etmedi
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
ya kızlar bişey sorucam.18. haftadan sonra bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım ama öyle sürekli bi hareketlilik yok.bi gün çok hareket ediyosa bi gün hiç etmiyor.bazen iki üç günü buluyo etmemesi sonra tekrar hareket ediyor.bu normalmi sizce? iki hafta içinde hareketlerinin güçlenerek artması gerekmiyormu?
ya kızlar bişey sorucam.18. haftadan sonra bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım ama öyle sürekli bi hareketlilik yok.bi gün çok hareket ediyosa bi gün hiç etmiyor.bazen iki üç günü buluyo etmemesi sonra tekrar hareket ediyor.bu normalmi sizce? iki hafta içinde hareketlerinin güçlenerek artması gerekmiyormu?
ya benim doktorum kalp atışlarını duymanız mümkün değil diyor.o duyguklarımız kendi kalp atışlarımızmış.yedi katman altındaki bebeğin minicik kalp atışlarını duyamazmışız.biz bile özel cihazlarla zor duyuyoruz siz kulağınızla nasıl duyuyorsunuz diyor :) söyledikleri banada mantıklı geldi açıkcası.
ben bebeğimin hareketlerini çok erken hissettim.doktorum seyirmeler olabilir dedi.çok hareketli oğluşum :)) bir haftadan beri belirli saatlerde sürekli bir kıpırdama var karnımda.bağırsaklarım diye düşündüm ilk zamanlarda.ama belirli saatlerde olduğundan bebeğimn tekme attığını düşündüm.karnımda tekmelerini hissediyorum ben :)) ama sağlık ocağındaki ebe erken olduğunu bağırsak hareketlerini olduğunu söyledi.morelimi bozdu.erkenmi gerçekten yoksa hissedebilirimiyim??
Walla kac gundur giremiodum kızlar internetten angelsounds diye bişi aldım doktoruma da gosterdim dinlettim ve onayı aldım o da daha önce bilmiomus cok sasırdı :) En önemlisi özellikle bi zararı var mı diye sordum hiçbi zararı olmaz dedi.karnıma ultrason jellerinden suruyorum kulaklıgı var bide dinleme cihazı var dopler mi ne aşkımın kalp atışlarını dinliyorum bazen kovalamaca oynuyoruz tam yakalıyorum o kacıyo benim beyefendi pek oyuncu annesi gibim maaşallah :)
Genciza senin doktora selam soyle :) Biraz çağı takip etsin :) kendi kalp atısımdan nasıl ayırıyorum biliyo musun oglumun kalbi at kosarmıs gibi dort nala 160-170 atıyo jeli yukarı kendi kalbime dogru surup dinleyince normal yetişkin kalbini ayırıyosun zaten. (Ben gitti gidiyordan aldım 69 Ytl ama o zaman kampanyadaydı simdi bilmiom.)
canım süper bi cihazmış.ama bazı anneler cihazsız ellerini karınlarına koyduklarında bebeğin kalp atışlarını dinleyebildiklerini yazmışlar.doktoruma sorduğumda onlar için söylemişti.öyle bişey mümkün olsa zaten cihazlara pek gerek kalmazdı herhalde :) ama almakla çok iyi etmişsin harika bişeymiş gerçekten.bende pinpirikli annelerdenim.bi araştırayım netten şimdiki fiyatı neymiş.teşekkürler.