Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

Benim oğlan futbolcu olcak sanırım. kıpır kıpır yerinde durmuyo... babası bile hissediyor. Doktor bizi görünce futbolcu geldi diyor.. :nazar: bu cuma aşımız var.

ay ay hic sormayin benim bebek de bi kipir ki bu aralar maslalah hic susmasin durmasin istiom ama yoruldu zaman dursun tabiki de
dun gece saat 01 de
elimi koydum gobegimin ustune olesine
bi de ne hissedem
bebegimin ayak depiklerini allahim ne guzel bi seymis bu duyguyu ozlemisim vallaha cok guzel atiodu parmaklariyla annesine depik vuruyor bak sen su yaramazin yaptigina :)

çok şükür ben de hissediyorum artık ilk cumartesi günü hissettim bir de bu sabah kızıma şarkı söyledim o da tepki verdi çok güzel bişey miş ya tarifi mümkün değil darısı daha hissedemeyenlerin başına

aşı oldunuzmu kızlar tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz benim doktorum tavsiye etmedi

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

aşı oldunuzmu kızlar tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz benim doktorum tavsiye etmedi

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

aman ne iyi doktormuş sağolsun ... :dance: ( zaten ben korktuğum için olmıcam da :) benim doktor da şiddetle illa ki olucaksın diye bişey demedi ama olabilirsin de dedi.. biraz isteğe bağlı gibi geldi bana ama en iyisi herkes kendi doktoruna uysun.. :sm_confused:

benim kerata dun costu ki anlatamam.uzandigim yerde karnimda deprem oluyor sandim:) su an bile kipirdiyor kuzum :1rolleyes:
Herhalde ilerinin maradonasi yada muhamme alisi geliyor :icecream:

ya kızlar bişey sorucam.18. haftadan sonra bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım ama öyle sürekli bi hareketlilik yok.bi gün çok hareket ediyosa bi gün hiç etmiyor.bazen iki üç günü buluyo etmemesi sonra tekrar hareket ediyor.bu normalmi sizce? iki hafta içinde hareketlerinin güçlenerek artması gerekmiyormu?

ya kızlar bişey sorucam.18. haftadan sonra bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım ama öyle sürekli bi hareketlilik yok.bi gün çok hareket ediyosa bi gün hiç etmiyor.bazen iki üç günü buluyo etmemesi sonra tekrar hareket ediyor.bu normalmi sizce? iki hafta içinde hareketlerinin güçlenerek artması gerekmiyormu?

yok canım telaşlanma normal a.s.

Ya Kizlar Bende Hissediyordum Baya Erken Hissettim Fakat Bu Bir Haftadirda Gözle Görülüyor Tekmelediği Ufak Ufak Vuruşlar Yapiyo Karnimdan Izleyebiliyoz.tv Biraktik Karnimi Izliyoz Eşimle.benimde Kismetse Kizim Olcak Sipa çok Hareketli Valla

CANIM İLK GEBELİĞİNSE BAZEN HİSSETMEYEBİLİRSİN ALIŞKIN OLMADIN BİR DURUM OLDUNDAN.AMA BEKLE 20.HAFTA GİRSİN SENDE BENIM GİBİ KARNINI İZLEMEYE BAŞLARSIN

artık ne zaman hareket edeceklerinide biliyolar yada ben hep aynı saate denk geliyorum ..bizimki gece 12den sonra hareketleniyo:))

ya benim doktorum kalp atışlarını duymanız mümkün değil diyor.o duyguklarımız kendi kalp atışlarımızmış.yedi katman altındaki bebeğin minicik kalp atışlarını duyamazmışız.biz bile özel cihazlarla zor duyuyoruz siz kulağınızla nasıl duyuyorsunuz diyor :) söyledikleri banada mantıklı geldi açıkcası.

Walla kac gundur giremiodum kızlar internetten angelsounds diye bişi aldım doktoruma da gosterdim dinlettim ve onayı aldım o da daha önce bilmiomus cok sasırdı :) En önemlisi özellikle bi zararı var mı diye sordum hiçbi zararı olmaz dedi.karnıma ultrason jellerinden suruyorum kulaklıgı var bide dinleme cihazı var dopler mi ne aşkımın kalp atışlarını dinliyorum bazen kovalamaca oynuyoruz tam yakalıyorum o kacıyo benim beyefendi pek oyuncu annesi gibim maaşallah :)
Genciza senin doktora selam soyle :) Biraz çağı takip etsin :) kendi kalp atısımdan nasıl ayırıyorum biliyo musun oglumun kalbi at kosarmıs gibi dort nala 160-170 atıyo jeli yukarı kendi kalbime dogru surup dinleyince normal yetişkin kalbini ayırıyosun zaten. (Ben gitti gidiyordan aldım 69 Ytl ama o zaman kampanyadaydı simdi bilmiom.)

Ben araştırmıştım bunu 5.5 aydan önce hissedilen hareketler bağırsak hareketleriymiş.Sabırla hareketlerini hissedeceğim günü bekliyorum çok merak ediyorum.

ben bebeğimin hareketlerini çok erken hissettim.doktorum seyirmeler olabilir dedi.çok hareketli oğluşum :)) bir haftadan beri belirli saatlerde sürekli bir kıpırdama var karnımda.bağırsaklarım diye düşündüm ilk zamanlarda.ama belirli saatlerde olduğundan bebeğimn tekme attığını düşündüm.karnımda tekmelerini hissediyorum ben :)) ama sağlık ocağındaki ebe erken olduğunu bağırsak hareketlerini olduğunu söyledi.morelimi bozdu.erkenmi gerçekten yoksa hissedebilirimiyim??

Ben araştırmıştım bunu 5.5 aydan önce hissedilen hareketler bağırsak hareketleriymiş.Sabırla hareketlerini hissedeceğim günü bekliyorum çok merak ediyorum.

Walla kac gundur giremiodum kızlar internetten angelsounds diye bişi aldım doktoruma da gosterdim dinlettim ve onayı aldım o da daha önce bilmiomus cok sasırdı :) En önemlisi özellikle bi zararı var mı diye sordum hiçbi zararı olmaz dedi.karnıma ultrason jellerinden suruyorum kulaklıgı var bide dinleme cihazı var dopler mi ne aşkımın kalp atışlarını dinliyorum bazen kovalamaca oynuyoruz tam yakalıyorum o kacıyo benim beyefendi pek oyuncu annesi gibim maaşallah :)
Genciza senin doktora selam soyle :) Biraz çağı takip etsin :) kendi kalp atısımdan nasıl ayırıyorum biliyo musun oglumun kalbi at kosarmıs gibi dort nala 160-170 atıyo jeli yukarı kendi kalbime dogru surup dinleyince normal yetişkin kalbini ayırıyosun zaten. (Ben gitti gidiyordan aldım 69 Ytl ama o zaman kampanyadaydı simdi bilmiom.)

canım süper bi cihazmış.ama bazı anneler cihazsız ellerini karınlarına koyduklarında bebeğin kalp atışlarını dinleyebildiklerini yazmışlar.doktoruma sorduğumda onlar için söylemişti.öyle bişey mümkün olsa zaten cihazlara pek gerek kalmazdı herhalde :) ama almakla çok iyi etmişsin harika bişeymiş gerçekten.bende pinpirikli annelerdenim.bi araştırayım netten şimdiki fiyatı neymiş.teşekkürler.

Bu arada gene de tereddut ederseniz doktorunuza internetten angelsounds diye aramalarını soyleyin zaten onlarca sayfa var satan onlar da bi baksınlar ben de almadan once doktoruma soyledim o da baktı.Öyle aldım.Sonra da gidip gosterdim.
herkesi öptum ayrıca 23+3 oldum bu ara bi tetanoza gitmem lazım da tırrsıyorumm..:) 1-2 hafta icinde de seker testim var ona da tırsıyorum sevmiyorum iğneyii :KK43: :)

canım süper bi cihazmış.ama bazı anneler cihazsız ellerini karınlarına koyduklarında bebeğin kalp atışlarını dinleyebildiklerini yazmışlar.doktoruma sorduğumda onlar için söylemişti.öyle bişey mümkün olsa zaten cihazlara pek gerek kalmazdı herhalde :) ama almakla çok iyi etmişsin harika bişeymiş gerçekten.bende pinpirikli annelerdenim.bi araştırayım netten şimdiki fiyatı neymiş.teşekkürler.

Bişi diil canımcım alırsan yaz

vallaha benim bebis kipir kipir masallah hele geceleri
su an bile kipir kipir masallah allah nazarlardan saklasin:nazar::nazar::nazar::nazar:(aminnnnn)
babasi iki uc gun once o da hissetti artik bebegimizin kipirdamasini nasil sevindi oglum daha bi sey anlamio anne aha oynuo deyip duruo oynamadi zaman bile anlamio netsin dedim oglaum az daha iyce buyusn kardesin sende anlarsin dedim nasil seviniyor yasasin yasasin dio :nazar::teytey:
kurban olsun annesi onlari veren allaha ve onlara :eek::eek:

allahim ne guzel bi sey bu ya ozlemisim vallaha depmeleri falan ....

Allahim isteyen herkese Nasip Etsin Bu Duyguyu Aminnnnnnnnnnnnnnnna.s

ben bu aleti duymuştum hep merak ediyordum çok iyi bişeymiş ya insan bazan tedirgin oluyo ana yüreği işte

bu alleti bende gördüm biraz pahalı gelmişti bana benim sordugumda 100ytldi sonradan düşündüm şurda ne kaldı ki kızlar doguma allahın izniyle saglıkllısıyla alırız bebişlerimizi kucagımıza

X