Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
catlamayanlar söylemeyinnnnnnnnnnn klava:
nazara gelirsiniz wallahaaa
ay ben aslında yalan söyledimmmm.... sadece karnım mı tüm vücudum çatlak içinde.... vallahi bak... naniknanik naniknanik
Kötü KazenKötü KazenKötü Kazenahhh cnm artık çoook geçççç çatlağım yok dedikten en geç 10 gün içinde çatlayacaaaaaaaksın...benim ööle oldu da....korku filmleri gibi oldu dimi:roflol::roflol::roflol::roflol:...
Kıss korkutma beni... halka filmine benzedi. izlediysen telefonu açana 1 hafta içinde öleceksin diyordu yaaa... aynen onu hatırladım birden. tırrrrrrrrrrrr tırssssstım vallaaaaa
evet cnm ya halkada ööleydi benimde o filmden aklıma geldi....jeyyarjeyyarjeyyarjeyyar
neyse cnm inşallah sende olmaz bende son zamana kadar olmadı diye seviniyordum..olacağı varmış...
kacışınız yok hepiniz catlıycaksınızzzzKötü Kazenjeyyarjeyyar
çatlamıycamm işteeeeeeeeeee... kıskananlar çatlasınnn diyecem de siz zaten çatlamışsınız hehehehehe lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
çatlamıycamm işteeeeeeeeeee... kıskananlar çatlasınnn diyecem de siz zaten çatlamışsınız hehehehehe lülülülülülü