Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

ay ben aslında yalan söyledimmmm.... sadece karnım mı tüm vücudum çatlak içinde.... vallahi bak... naniknanik naniknanik

Kötü KazenKötü KazenKötü Kazenahhh cnm artık çoook geçççç çatlağım yok dedikten en geç 10 gün içinde çatlayacaaaaaaaksın...benim ööle oldu da....korku filmleri gibi oldu dimi:roflol::roflol::roflol::roflol:...

Son düzenleme:
Meralcim boool ol kremlen sabah aksam deme aklına geldikce sur artık karnın iyice sertlesmeye baslayacak ve gerilecek aksam yatıyon sabah bi bakıyon catlak olmus walla ne ara pırtlayıveriyo anlamıyon ben simdi 4 cizgide kaldım krem manyagı oldum catlarsa da diğer kremlerle birlikte bepanten sur devamlı

ewet kızlarr yaa kremi ihmal etmeyin bari siz pırtlamayın.
bu arada benim kuzuşumun hareketleri çok güzel maşallah.öyle eskisi gibi tekme atamıyo ama poposuyla ittiriyo.topuğunu dayıyo.bide bu son bir kaç haftadır geriniyo ayağınısağ kaburgama dayıyıp ittiriyo.işte o çok zor oluyo sadece.bide sanırım artık aşağıya inmeye başlıyoki tuvalletten çıkamıyoruz.gece bile kaç kere kalkıyoruzz.ahh gelsinler artık dimi yaa.

Kötü KazenKötü KazenKötü Kazenahhh cnm artık çoook geçççç çatlağım yok dedikten en geç 10 gün içinde çatlayacaaaaaaaksın...benim ööle oldu da....korku filmleri gibi oldu dimi:roflol::roflol::roflol::roflol:...

Kıss korkutma beni... halka filmine benzedi. izlediysen telefonu açana 1 hafta içinde öleceksin diyordu yaaa... aynen onu hatırladım birden. tırrrrrrrrrrrr tırssssstım vallaaaaa

Kıss korkutma beni... halka filmine benzedi. izlediysen telefonu açana 1 hafta içinde öleceksin diyordu yaaa... aynen onu hatırladım birden. tırrrrrrrrrrrr tırssssstım vallaaaaa

evet cnm ya halkada ööleydi benimde o filmden aklıma geldi....jeyyarjeyyarjeyyarjeyyar

neyse cnm inşallah sende olmaz bende son zamana kadar olmadı diye seviniyordum..olacağı varmış...

evet cnm ya halkada ööleydi benimde o filmden aklıma geldi....jeyyarjeyyarjeyyarjeyyar

neyse cnm inşallah sende olmaz bende son zamana kadar olmadı diye seviniyordum..olacağı varmış...

inşallah olmaz ama olursa da napalım... bebişlerimiz için onca şeye katlandık. bi çatlak mı dokunacak bize... ama yine de olmazsa dahi iyi tabi sırnaşık şey sırnaşık şey

kacışınız yok hepiniz catlıycaksınızzzzKötü Kazenjeyyarjeyyar

kacışınız yok hepiniz catlıycaksınızzzzKötü Kazenjeyyarjeyyar

çatlamıycamm işteeeeeeeeeee... kıskananlar çatlasınnn diyecem de siz zaten çatlamışsınız hehehehehe lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

çatlamıycamm işteeeeeeeeeee... kıskananlar çatlasınnn diyecem de siz zaten çatlamışsınız hehehehehe lülülülülülü

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Büyük konuşma şekerim...:dilcikar:

yaw sızın bebekler son anda sızı çatlatacakalar sızde buraya ayyyyyyyyy ben catladım dıyeceksınız:roflol::roflol::roflol:

ayy kızlar ben pat diye çatladım gittikçede çogalıyor el değincede acıyor biraz haasaslaşmış deri aman sürmedimde krem falan napım iğrenç gözüküyorr ben şanslı olanlardan değilmişim ühü ühü

kızlar doktorumun tarifine göre bebeğimin sırtı karnımın solunda, kafası aşağıda, ayacık ve elleri de sağda... ama ben birkaç gündür sol tarafımda ufacık yumru yumru bir hareketler görüyorum ve hissediyorum. korkmaya başladım, sırtın olması gereken yerde bu yumrular neyin nesi, acaba bebiş pozisyon mı değiştirdi diye...
sizde de böyle bir şey varsa ltf beni aydınlatın çünkü korkuyorum...
hı bu arada ben de normal doğum düşünüyorum. doktoruma haftaya gideceğim(ve soracağım ama), o zamana kadar tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum...

walla shpirt aynen dedigin gibi benimde el ve ayaklar sagda olması lazım..hatta neredeyse kolumun altında oglumun hareketleri..ama bazen sol karnımda cıkıyor ayak veya dirsek gibi birseyler bende anlamıs degilim..bizimkiler akrobat mı olcek ne :))

aman haraket etsinlerde, nerde oldukları o kadar onemli degil :))))

benim kiz da mubarek uc gundur karnimi iyce belli ettirmeye basladi bi kaldiriyor gobegimi gorcektiniz
gece bile dogru durust yatmadim hastanede yedi beni heehe
saga sola asagiya yukariya hareket edip durdu masallah
aman hep boyle oynasin raziyim vallaha

benim bebisin butun hareketlerini hissediyorum, uyudugunu uyandigini hissediyorum :) artik Allahin izniyle görseydik keske

Merhaba. Ben de hamileyim. Gerçekten mucizevi bir duygu. Angelsounds, meleksesleri el dopleri aldım. Bebeğim kalp atışlarını, hareketlerini dinledikce çok mutlu oluyorum ve bebeğimi her an yanımda hissediyorum. Bütün hamile arkadaşlara tavsiye ediyorum.
Herkeze mutlu ve sağlıklı bir hamilelik dilerim.

X