Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

meraklxix

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2006
1.534
154
ben bebeğimin hareketlerini çok erken hissettim.doktorum seyirmeler olabilir dedi.çok hareketli oğluşum :)) bir haftadan beri belirli saatlerde sürekli bir kıpırdama var karnımda.bağırsaklarım diye düşündüm ilk zamanlarda.ama belirli saatlerde olduğundan bebeğimn tekme attığını düşündüm.karnımda tekmelerini hissediyorum ben :)) ama sağlık ocağındaki ebe erken olduğunu bağırsak hareketlerini olduğunu söyledi.morelimi bozdu.erkenmi gerçekten yoksa hissedebilirimiyim??

canım bilmiyorum ben kızımın tekmesini hissettim hem de ne tekme geçenlerde evimize hırsız girdi ben çok kötü oldum tabi gece uykularım kaçtı o gece öyle bir hissettim ki onu çok değişik doktorum olabilir dedi:) hırsızın girmesine mi üzüleyim bebeğimin tekmesine mi sevineyim şaşırdım:) sağlıklı bebişler

bende hissediyorum canım ben 17 haftalıkken hissetmeye başladım baya vuruo hissediyorum yani onların bağısak hareeketi olduğunu sanmıyorum bence gerçekten oynuyo futbolcu olcak herhalde oğluşum canım bebeğim...

Ya Arkadaşlar Ben 2 Gündür Oğluşumu Hissede Miyorum.var Mi Aranizda Arada Böyle Hissedemeyen

böyle bir konu acılmıştı zaten arkadaşlar.

Merhaba Ben Bebişim Iki Gündür Oynamiyo Diye Yazmiştim.şimdi Daha Iyi Hafiften Hissediyorum.iki Gündür Karin Ağrilarim Vardi Herhelde Bundan Kaynaklaniyodu.ama şimdi Daha Iyi Oynuyor Bizim Bebiş.ayyy Müthiş Bişey Yaaa

ghaneli canım sen nekadarlıktın canım..benimde 2 gundur az hareket ediyor gibi morelim bozuldu yaa ( bu aralarda acayip sıkılıyorum ve mutsuzum (

Canım ben 20. haftamdayım.Canım moralini bozma doktorada sordum ilk gebelik olduğu için az hissedersin dedi.Yani herkez net hissedemeyebilirmiş.Ama ilk gebelikse.Endişelenecek bişey yok dedi.Hatta ben hissedemiyorum diye bi keresinde doktora gittim ultrasona girdim ay bi baktım benim oğluşum bi hareketli bi hareketli inanamadım.Çok tatlıydı ya.Tabi böyle endişeler normal ama moralimizi bozmayalım.Çünkü bebişler bundan daha çok etkilenirler

meraklcıım canını sıkma canım bu haftalarda öle olurmuş bide ilk gebeliğin hiç bozma moralini onlar kıpır kıpır walla içerde öpüyorum canım...

kızlar 2 gün önce kontrole gittim utrasonda kızım bize şov yaptı resmen :) ağzını açıp açıp kapattı elini açıp kapattı elsallar gibi :teytey: bu aralar hareketlerini daha net hissediyorum özellikle yemek yedikten sonra bayağı bir canlanıyor.. ama daha kuvvetli vurabilmesi için biraz daha büyümeli daha 18 haftadayız a.s.

bende bu aralar tekmelerini çok hissediyorum.maşallah bebişime onu hissedince dünyalar benim oluyorr teytey

Ayyyy Benim Oğluşum Bu Aralar Yine Bi Coştu Bi Coştu Ama çok Güzel Yaaa.gece Gündüz Onun Için Farketmiyo.yerim Ben Onu..allah Sağlikla Kucağimiza Alacağimiz Günleride Gösterir Inşallahhhh

benimkide wallahi arada bir br vuruo şaşkınlıktan ay diyorum eşim hemen anlıyo vurduğunu futbolcu olcak herhalde benim oğluşum yerim ben onun tekme atan ayaklarınııııı sağ salim kucaklarımıza alrıız inşallahhhhhh......

dün gece kimil kimildi hic durmadi bende göbegimi babasina dayadim o bile hissetti yada hissettigini sandi

bizimde babamız kızıyla konuşurken kızı ona tepki verdi ve babamız şok oldu eliyle hisseti beni tabi gülme krizi tutu eşim hala şokta

benim oğluşumda yeni yeni hareketlendi teyzeleriiiii

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…