Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

benimde aynen göbeğimin etrafında oynuyor.hareket etmeyınce bende dürtüyorum :)) pıt pıt diye benim kasığımdada oluyor.hıçkırıkmıymış :roflol:

kızlar bişi soracağım kasık tarafımda hafif ama belli bi süre pıtlama gibi hareket oluyo nette baktığıma göre bebişin hıçkırığımış siz nasıl hissediyonuz bilgi istiyoruma.s.CADIARZU

ay gerçekten mı vallahı sasırdım kız bendede oluyo valla kasık tarafımda ve sag tarafımda oluyo bende dedım kı kendı kendıme herhalde kalp atısını hıssedıyorum canım benım hıçkırıyormuymuzs meger sırnaşık şey

Bebeğinizin hıçkırıklarını fark ediyor olmalısınız.Bunlar ritmik ve kısa süreli vuruşlar olarak algılanır. Karın boşluğu ile göğüs boşluğunu ayıran diafram kasının ritmik kasılması olan hıçkırığı kalp atışlarıyla karıştırabilirsiniz ancak bebeğinizin dakikada 120-160 arası olan kalp atım hızına göre çok daha yavaş bir ritmi vardır.Oldukça uzun sürebilir.Bebeğinizin rahatsız olduğunu düşünmeyin.Her bebek bunu yaşar

bı yerden aldım kızlar megersem hıçkırıkmış yerım ben onun hıçkırıgını

benim kizim su an hickirik tutuyor vallaha ne guzel pit pit ediyor allahim yerim ben onu yahu
oglumda oleydi ama anlamazdim simdi anliyorum ki hickirikmis
kizim de mubarek hep saat 2 ile 6 arasi kiprak oluyor en cok yani sabaha dogru beni kaldiriyor
he bu aralar da sabah saat 3 lere dogru basim donmeye basliyor yatagin uzerindeyim sanki yer dunya donuyor ev donuyor esyalar falan cok kotu yahu

ben farketmiyorm yaaa hiç farketmedim bu zamana kadar acaba benim kız hıçkırmıyomu

bende hissediyorum hıçkırdığını belli oluyor zaten arka arkaya pıt edio:)

kızlar bazen karnımın bi yerinde gerginlik hissediyorum sonra dokunuyorum minik bi sertlik oluyor.etrafı yumuşak sadece küçücük bi alan sert oluyor.acaba ayağımıki çünkü kafası yada poposu olamayak kadar küçük.

bılmıyorum kı gencıza benımde tam gogdumun altıda yapıyo

hele dun sağ tarafıma yatıyım dedım anam bana bı tekme salladı yatak oynadı dıyebılırım

benim kiz dun oynadi hemde nasil
depine depine
karnimda daireler cizdi yavrum benim kurban olurum veren allaha ben

ben tekmelerini çok hissedemiyorum ama sürekli hareket halinde.yeri daraldı ondanmı acaba gerile gerile bir oyana bir buyana geçiyor.çok acıyor karnım..
ama hissetmeyincede telaşlanıyorum.acıtsın annesini göbüüşnü yeterkii:icecream:

GERÇEKTEN hareketlerini hissetmeyince insan çok kötü oluyor.bazen hafifçe vuruyorum karnıma,bide müziğin sesini falan açınca biraz hareket ediyor yavrucak.bugünlerde evet sanıyorumki yeri iyice daraldı tekme atmak yerine bol bol geriniyor.ayağını bir dayıyor,karnım patlıcak sanıyorum.bayada acıtıyor kerata...annesi kurban olur ona...

benim zilli maşallah bu aralar sürekli hareket halinde...
bide farkediyorumda özellikle süt içince çok hareketleniyoooo
ee ne de olsa alıştı her gün bol bol süt içmeye:))))))))))))))

Merhaba herkese;

Bugün itibarıyla 28+4 günlük hamileyim.
Bebeğimin hareketlerini 19. haftadan beri gayet net hissediyorum. Tekmeler, minik minik gıdıklamaya benzeyen hareketler vs..
Tabii zamanla arttı hareketler, ama burada sizlerin yazdıklarını okuyunca doğrusu ben biraz paniğe kapılıyorum. Yani bebeğin başını poposunu filan ayırd edemiyorum, öyle acayip dönüşler, çılgın hareketler, can acısı filan da hissetmiyorum. Karnım arada sırada pıt pıt oynuyor ama bazılarınızın tarif ettiği gibi acayp hareketler de görmüyorum.
Velhasıl, epeyce korkmaya başladım, acaba bende bir sorun mu var diye.
Doktor randevum haftaya ve doktorum yurtdışında bu hafta.. Onun için ona da danışamadım ama kafaya taktım bir kere bu mevzuyu.. Saçma paronayalar yapmaya da pek müsaitimdir zaten..
İşte böyle, sizinle de paylaşmak istedim.
Sevgiler

cosette caım endişelenmene gerek yok.. her bebeğin hareket tarzı farklıdır.. bazıları çok heareket ederken bazıları daha sakin dir. yada bazıları tekmeleriyle can acıtırken bazıları çok yumuşaktır canım vuruşları... bebeğinin başını poposunu ayırt edemeyebilirsin bu gayet normal...

canım popsunu başını doktor konturolunden sonra anlayabiliyorum ben.doktor başı aşağıda popsu yukarda filan diyerekten anlayabiliyoruz.2 gun oynarsa 2 gun hareket etmiyor bebişim.ama yınede gunde hareketlerini kontrol ediyorum.10 defadan fazla hareket ediyor.çok kafana takıp strese sokma kendinii.. Şeniz

allahim bi bebek bu kadar mi tatli olur he yerim ben onu kalbi pat pat diye atiyordu doktor gosterdi aman yerim ben onu abisi de on gibi tatli ikisini de yer annesi yer yer
kizim gordum nasil kiprasiyordu allahim sana sukurler olsun
su an bile pit pit yapiyor karnimda
kafasi asagidaymis hala insallah ole kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…