Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

bu aralar hiç iştahım yok yine zaten yemek benim için hep problemmm ama sırf kızm hareket etsin diye yiyorumm.. hareketleri azalınca huzursuz oluyorum bişey olucak diye ödüm kopuyo...

Kızlar ya dün akşam ütü yapıyordum kasıklarımda sancı oldu sonra yattım biraz geçti ama çok garip bi baskı hissediyorum 1 kaçgündür sanki bebiş çıkcak gibi sürekli tuvaletim geliyor. Daha 29. haftamdayım sizce aşağı dönmüş olabilirmi kafası. Kaçıncı haftada dönüyor normalde? Hareketlerini çok aşağıda kasıklarımda hissediyorum göbek deliğimin 1 karış aşağısında korkuyorum bişe olcak diye

cnm merak etme aynısı bende de oluyor 28.haftadan beri kafası aşağıya baskı yapıyordur
döndüşmüştür büyük ihtimalle. onların keyfi yerindedir.

benim kizimin basi asagida hep baski yapiyor
ve ben bu aralar hep ikinmak istiyorum sanci cikacak gibi cok fena sancim var yaaaaaaaa

benim kız da henüz doğum pozisyonu almadı yan yatıyomuş haylaz şeyyyy inşallah alır 31+2 olduk valla şaka makananiknanik

dev189pp___.png

Kızlar ya dün akşam ütü yapıyordum kasıklarımda sancı oldu sonra yattım biraz geçti ama çok garip bi baskı hissediyorum 1 kaçgündür sanki bebiş çıkcak gibi sürekli tuvaletim geliyor. Daha 29. haftamdayım sizce aşağı dönmüş olabilirmi kafası. Kaçıncı haftada dönüyor normalde? Hareketlerini çok aşağıda kasıklarımda hissediyorum göbek deliğimin 1 karış aşağısında korkuyorum bişe olcak diye

merak etme benim de 28.hafta bende dr a gittim...Herşey yolunda dedi...Bu son birkaç günder d kasıklarımda hareket ediyor...Ayrıca ben her 15.dk.da bir tuvalete giiyorum...Bebek mesaneye baskı yaptığı için böyle oluyormuş...

Kizlarr Bişey Sorucam Benim Bebişin 2 Gündür Hareketleri Azaldi Acaba Bi Sorun Mu Var.yoksa Ben Mi Evhamlaniyorum.var Mi Böyle Olan

canım benimde 2 gun oyunyorsa 2 gun oynamıyor.dinleniyor herhalde o sıra.artık tekmelemiyor zaten ayaklarıyla elleriyle diretiyor resmen..endişelenme canımm..

canım benimde bazen hareketlerinde azalma oluyoo yoruluyo heralde tekmeliye tekmeliye:)))))
benide korkutuyo zilli.....

kızlar bebişimin hareketleri artık cok cok azaldı güclü tekmeler dönmeler yok arada sırada günde en fazla 10 hareket hissediyorum onlarda cok az hareketler arasıra hırckırmasa hic hissedemiycem kızımı vallahi 1 haftadır durum böyle bende sizde deböylemi büyüyo sıkıştı sanırım suyumda az zaten

benim bebiş hala hareketli.tekmelemiyor ama sürekli hareket halinde dönüyor karnımdan çıkmak istercesine.ayaklarını hissettim geçen göbeğiimin altındaa.çok guzel bişey yaaa.

yok canım öyle degil işte hissetigim hareketler cok az hissedilir bicimde kuvvetli degil suyu dahada artırmam gerek sanırım

kızlar nasıl hissediyorsunuz ayagını falan ben neresi oldugunu anlamıyorum ikinci hamilelik oldugu halde

canım benim 2 gun hareketliyse 2 gun çok hareketsiz denecek kadar az hareket ediyor.seninkide öyledir canım hissediyosan hareketlerini sorun yoktur canım muaynen ne zman.?

kızlar nasıl hissediyorsunuz ayagını falan ben neresi oldugunu anlamıyorum ikinci hamilelik oldugu halde

canım doktora gittiğimde ayaklarının başının nerde olduğunu söylemişti.tam göğsümün altında öyle bir çıktı ki hissettim yani eşimin hemen elini koydum adamın gözleri dolduu senağlama:asigim:

canım benim 2 gun hareketliyse 2 gun çok hareketsiz denecek kadar az hareket ediyor.seninkide öyledir canım hissediyosan hareketlerini sorun yoktur canım muaynen ne zman.?

canım bende de öyleydi 2 gün oynuyosa 2 gün oynamıyordu ama 1 haftadır hareket azlıgı var hareketlerini hissediyorum ama cok az gecen aylara oranla cok cok az 21de randevum doktor suyun az demişti ondamı diyorum hareket edemiyor su icmeye calışıyorum bende:1no2:

Kızlar su çok önemli bebeklerimiz için suyu az oluncada hemde yer daralıyoor artık yavaş yavaş o yüzden az hareket ediyordur ben su içmeyi sevmezdim ama bebişim için günde 3 lt su içiyorum şimdi........

X