bugün hic durmuyo benim kızım ne güzel :dance: yaa kızlar ara sıra bazı tekmeleri cok canımı yakıyor napıyosunuz kuzum inşaatmı kuruyosun diyorum bazen:roflol:
kızlar bide bugün hic yerimde oturamıyorum yaz gelince ben duramıyorum her yeri temizleme istegi oluyor gözüme batıyor resmen annemde öyleydi 8 aylıkken kardeşime erken dogum yaptı evi temizledigi icin banyoya girdim tüm fayanslar falan yerler cifledim bir güzel evin tüm temizliklerinide günlere böldüm ama batıyor uzanıyorum uzandıgım yerde nereye temizliycegimin hesabını yapıyorum sonra dayanamayıp kendimi temizliginin başında buluyorum her yaz böyleyim ben duramıyorum yaaa annem gibide erken dogum yapmak istememiyorum napıcam benn ufffff :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Adasucum ne acelen var gün aşırı parça parça yap temizliğini.
Ha benim gibi sürekli evin temizliği konusunda laf sokan bir kaynanan varsabirşey diyemiyeceğim ama eğer yoksa rahatına bak canım yavaş yavaş yap.
Bebişler doğunca bu rahatı çok arıyacağız.
yıldız benim 2 gün hareket etmedi ödüm koptu vallaaa
yaaa sorma yaa hergün alıştım hareketine karnımın bir otarafa bir bu tarafa gitmesine hareket olmayınca içimde bir boşluk varmış gibi hissettim icimde bir eksilik vardı sanki cok rahatsız oldum vallahi cok şükür bugün kuzum iyi inşaat kuruyo icerde teyzesi :dance:
Canım üzülme.
Bende senin gibi çok üzülüyordum ama artık alıştım. Benim bebeğimin günü gününe uymuyor. Bir gün hiç vurmuyorsa ertesi gün yerinde durmuyor. Eğer 2 gün üstüste hiç hareket etmiyorsa sorun varmış. Birde bende üzüldüğümde ogün bebişim hareket etmiyor.
Ne güzel senin organlarından 1 apartman diker bu gidişle.
Senin kız inşaatla meşgul, benimkisi yine ellerini ağzına sokmakla meşgul.
C.tesi ultrasona girdim ellerini hiç ağzından çıkarmadı.
Babası gibi aklı hep midesinde olacak galiba...:uhm:
ben ağırlaştım benimle birlikte bebişimde ağırlaştı galiba:sm_confused: çok yavaş hareketleri oyuzden çok endişelendim şimdi yine aynı yavaş yavaş
Ya birde ben etrafımdan çok duyuyordum son aylarda özellikle 7.aydan sonra böyle karnından çıkıcak gibi olur diyorlar kafası ayakları belli olurmuş ama bende hiç böyle birşey olmadı ki :uhm:
Amaan ne bileyim işte biz birazda kendimiz yapıyoruz galiba kızlar .
Bu hamilelik hepimizi evhamlı yaptı