Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

günde 1litrem garantide bazen cıkamıyorum 2litreye ama hic su içmeyen biri olarak günde 1litre bile bebegim için bişeydir diyorum

günde 1litrem garantide bazen cıkamıyorum 2litreye ama hic su içmeyen biri olarak günde 1litre bile bebegim için bişeydir diyorum

Tabi canım zaten diğer yediğin şeylerin suyuda var yanında bi şişe bulundur hep yudum yudum yudumla onu sürekli bittikçede doldur ben öyle alıştım su içmeye şimdi 3 lt içmeden duramıyorum artı günde 3 bardakta süt içiyorum.

üzülme canım benim yoktur bir sorun muaynede az kalmış inşallah hiç br sorun çıkmaz.suyunu çok iç miğde bulandırır ama içsen bebişin içinnn :asigim:

benim kizda azalma oldu hareketlerinde eh korkmuyor degilim hani
ama yerleri dar oldugundan dolayi sanirim
tam oynuyor denmez artik
bi kiprastimi bi depiyor gobegim saga sola donuyor sanki
ama canimi acitsin tek de oynasin

onlarda yeterli canım oynasın yeterki.gunde 10 defadan fazla oynuyorsa hiçbir sorun yok.birde bişey dikkatimi çekti karnın çok şişken çok yemek yediysen bebişin hareketleri hem azalıyor hemde az hissediyorumm.karnım boşken çok rahat hareket ediyor bebişimmm..

dr dun bana bebegın hareketlerıne daha dıkkatlı olmam gerektıgını sole takıp et dedı yerı daralıyoya arkadaslar

kızlar benim hafta içi işyerimde devamlı oturduğum için çok hareketli cumartesi pazar evde devamlı ayakta olduğum için anlamıyorummu acaba fazla tepişmiyor korkutuyor beni

yemek yerken çok hareketlii ama aç olsam çıt çıkarmıyooo...
neşeliysemm yada çokk fazla sinirliysemm bağırıp çağırıyosam birilerine yada ağlıyosamm o zaman da çok hareketlii ..( teselli veriyoo annesine sankiii)
süt tatlıı çikolata yesemm bi hareket görmeyinn ama acıı bişeyler yesem çıt yokk.. ( ağzının tadını biliyo cadııı)
otururken yatarken hareketli ama yürürken yada çok hareket halindeysemm çıt yokk:)))))))

canım nasılda çözmüşsün bebeğini ben sadece sırt üstü yatarken hareketlendiğini farkediyorum yediğim içdiklerimden hareketleri nasıl hiiiç bilmiorumfisfisfis
zaten neyi nerede onu da anlayamıyorum başımı ayaklarımı seçemiorumsengözlerimebaksanab

canım ben birazz pimpirikliyimm mesela bişey yerken tereddütle yiyorumm.. çalıştığım için dışarıdan yiyorumm o yüzden acaba bişey olcakmı acaba zehirlenirmiyiz gibii şeyler geçiyoo aklımdan.. bide işim hep oturarak olduğu için akşama kadar elim karnımda onunla ilgileniyorumm.. o yüzden çözdümm.. mesela süt içince hareket ettiğini farkettim her süt içince izledimm evet gerçekten her süt içtiğimde hareket ediyoo meselaa..
bu arada neyi nerde olduğunu hissedebiliyorum ama sadece bir hiss bu gerçek değil belkide sonuçta içimizi göremiyoruzz.. ama his iştee yorumm yapıyoruzz bidee doktora gidince şurda kafası burda bacakları felan diyoo elliyorumm devamlıı tanıdık geliyoo sonraları belkidee... sende denee bak o zaman nasıl anlıcaksınn..a.s.

Kızlar bu gece muhtaşemdi kızım hic oynamadıgı kadar cok hareket etti hatta babamız uyandı 45 dk. hareketlerini izledi ve şimdi uyudu ama bneim kızım hala karnımda kıyameti koparıyor resmen koca kıcını bir oyana bir bu yana atıyor
allahım nasıl güzel bir duygu yaaa :asigim: cok şükür allahım sana
babamız bile cok heycanlandı süreki bana bak aaa aaa yapıp durdu ama sabah işe gidecegi icin uyumak zorunda kaldı kızım hala bana sürekli tekmeler atarken ben size zor yazıyorum cünkü mesanemle oynayıp duruyor resmen altıma kacırıcakmışım gibi hissediyorum bazen haraket ettiginden beri kac kez cıktım tuvalete bilmiyorum ama kızım böyle hareket etsinde tuvalete cıkmaya canımın acımasına bile razıyım :teytey::asigim:

oh ne gu<zel işte kız benımkıde gece hareketlıydı sımdı tık yok bıraz karnımın üstüne uyumusumda bı kalktım hareket yok odum koptu valla onun hareketlerını ızleyecegım dıye uyku gıtttı bu seferde neyse canı sagolsun oğlumun ne yapalım alıştık artık uykusuzluga

benim kizimin hareketleri biraz yavasladi hayirdir insallah
bi sey yoktur insallah
zaten yarin ve cumartesi oglumla hastanede olucam bi sey olursa hemen alt kata inerim

masallah arzucum ya ne guzel iste
insan ne kadar rahatsız olursa olsun yeterki hareket etsin istiyor degilmi
annelik iste...

öyle vallahi hidennisko yeterki hareket etsin canım yansın ama etsin annelik demek buymuş :asigim:

kızlar şimdi daha iyi anlıyorsunuzudur beni ben işte dogru dürüst hareket hissedemiyordum şimdi hepinizin bebişleri yavaşlamış ne kötü bir durum dimi..
benimkide sizinkinin aksine gidiyor sanırım aslında bu zamanlarda yavaş olması lazım aman aman hareketli olsunda takip etmesi daha kolay oluyor
az öncede görümcem geldi yarın sabah gidicez yaa sen daha iyisin bebekte iyi dedi sezeryan iseteme dedi elimde olan bişise zaten sezeryan istemiycemki ben yaa neden millet cok bilmişlik taslıyor anlamıyorum ben bilmiyormuyum doktora ne diycegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…