Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

kızlar bide bugün hic yerimde oturamıyorum yaz gelince ben duramıyorum her yeri temizleme istegi oluyor gözüme batıyor resmen annemde öyleydi 8 aylıkken kardeşime erken dogum yaptı evi temizledigi icin banyoya girdim tüm fayanslar falan yerler cifledim bir güzel evin tüm temizliklerinide günlere böldüm ama batıyor uzanıyorum uzandıgım yerde nereye temizliycegimin hesabını yapıyorum sonra dayanamayıp kendimi temizliginin başında buluyorum her yaz böyleyim ben duramıyorum yaaa annem gibide erken dogum yapmak istememiyorum napıcam benn ufffff :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bugün hic durmuyo benim kızım ne güzel :dance: yaa kızlar ara sıra bazı tekmeleri cok canımı yakıyor napıyosunuz kuzum inşaatmı kuruyosun diyorum bazen:roflol::nazar:

kızlar bide bugün hic yerimde oturamıyorum yaz gelince ben duramıyorum her yeri temizleme istegi oluyor gözüme batıyor resmen annemde öyleydi 8 aylıkken kardeşime erken dogum yaptı evi temizledigi icin banyoya girdim tüm fayanslar falan yerler cifledim bir güzel evin tüm temizliklerinide günlere böldüm ama batıyor uzanıyorum uzandıgım yerde nereye temizliycegimin hesabını yapıyorum sonra dayanamayıp kendimi temizliginin başında buluyorum her yaz böyleyim ben duramıyorum yaaa annem gibide erken dogum yapmak istememiyorum napıcam benn ufffff :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Adasucum ne acelen var gün aşırı parça parça yap temizliğini.
Ha benim gibi sürekli evin temizliği konusunda laf sokan bir kaynanan varsa :kızgın:birşey diyemiyeceğim ama eğer yoksa rahatına bak canım yavaş yavaş yap.
Bebişler doğunca bu rahatı çok arıyacağız.

Adasucum ne acelen var gün aşırı parça parça yap temizliğini.
Ha benim gibi sürekli evin temizliği konusunda laf sokan bir kaynanan varsa :kızgın:birşey diyemiyeceğim ama eğer yoksa rahatına bak canım yavaş yavaş yap.
Bebişler doğunca bu rahatı çok arıyacağız.

yaa canım uzanıyorum temizlikten sonra ama en fazla uzanmam 5 dk. sürüyor sonra rahatsız olup kalkıyorum yatamıyorum cok kötü sıkılıyorum kalkıyorum gene iş başında buluyorum kendimi offff:çok üzgünüm:

yıldız benim 2 gün hareket etmedi ödüm koptu vallaaa

Ben geçenlerde bebeğim hiç hareket etmedi akşama kadar .
Ben gece yattım yine oynamıyor. Oturdum yatağın ortasına başladım ağlamaya
Bebeğim neden oynamadı diye. Eşimde gülüyor sen iyice sıyırdın diyor bana.

Ama ne yapayım çok zor birşey ya hakikaten annelik apayrı bir duyguymuş

yaaa sorma yaa hergün alıştım hareketine karnımın bir otarafa bir bu tarafa gitmesine hareket olmayınca içimde bir boşluk varmış gibi hissettim icimde bir eksilik vardı sanki cok rahatsız oldum vallahi cok şükür bugün kuzum iyi inşaat kuruyo icerde teyzesi :dance:

benim de oyle adasucum oturamam hiç evde durunca ya iş yaparım yada surekli bişler atıştırırım :)) valla ben çok yapmıyorum yaa geçenlerdeki bel ağrım bu yuzden olmuştu. çok yormuyorum artık kendimi dikkatli olmak lazımm

yaaa sorma yaa hergün alıştım hareketine karnımın bir otarafa bir bu tarafa gitmesine hareket olmayınca içimde bir boşluk varmış gibi hissettim icimde bir eksilik vardı sanki cok rahatsız oldum vallahi cok şükür bugün kuzum iyi inşaat kuruyo icerde teyzesi :dance:

Ne güzel senin organlarından 1 apartman diker bu gidişle.

Senin kız inşaatla meşgul, benimkisi yine ellerini ağzına sokmakla meşgul.
C.tesi ultrasona girdim ellerini hiç ağzından çıkarmadı. :emir_bebek:

Babası gibi aklı hep midesinde olacak galiba...:uhm:

Canım üzülme.
Bende senin gibi çok üzülüyordum ama artık alıştım. Benim bebeğimin günü gününe uymuyor. Bir gün hiç vurmuyorsa ertesi gün yerinde durmuyor. Eğer 2 gün üstüste hiç hareket etmiyorsa sorun varmış. Birde bende üzüldüğümde ogün bebişim hareket etmiyor.

ben ağırlaştım benimle birlikte bebişimde ağırlaştı galiba:sm_confused: çok yavaş hareketleri oyuzden çok endişelendim şimdi yine aynı yavaş yavaş :nazar:

Ne güzel senin organlarından 1 apartman diker bu gidişle.

Senin kız inşaatla meşgul, benimkisi yine ellerini ağzına sokmakla meşgul.
C.tesi ultrasona girdim ellerini hiç ağzından çıkarmadı. :emir_bebek:

Babası gibi aklı hep midesinde olacak galiba...:uhm:

bizimkide son gittigimizde bize yüzünü göstermedi iki eliyle kapamıştı yüzünü doktor cok ugraştı o günde dogum yapmış bir kadın hic ultrasonda görememiş bebeginin yüzünü doktor dedi hep kapadı yüzünü dedi ailelerde yüzünü görmek fotorafını istiyolar dedi inş. senin kızda doguma kadar yüzünü bize gösterir inş. dedi diger kadının bebişi hic göstermemiş fisfisfis

ben ağırlaştım benimle birlikte bebişimde ağırlaştı galiba:sm_confused: çok yavaş hareketleri oyuzden çok endişelendim şimdi yine aynı yavaş yavaş :nazar:

Ya birde ben etrafımdan çok duyuyordum son aylarda özellikle 7.aydan sonra böyle karnından çıkıcak gibi olur diyorlar kafası ayakları belli olurmuş ama bende hiç böyle birşey olmadı ki :uhm:
Amaan ne bileyim işte biz birazda kendimiz yapıyoruz galiba kızlar .
Bu hamilelik hepimizi evhamlı yaptı

acayip yıldızcım ben zaten elfamlıyımdır kıss.şimdi acayip oldum bişey olucak diye aslında ilk bebişlerimiz ilk göz ağrılarımız.canlarımız kuzucuklarımız dimi ama..

Ya birde ben etrafımdan çok duyuyordum son aylarda özellikle 7.aydan sonra böyle karnından çıkıcak gibi olur diyorlar kafası ayakları belli olurmuş ama bende hiç böyle birşey olmadı ki :uhm:
Amaan ne bileyim işte biz birazda kendimiz yapıyoruz galiba kızlar .
Bu hamilelik hepimizi evhamlı yaptı

ay bugün benim oğluşum neler yaptı bana şaşırdık kaldık eşimle:icecream: karnım lamburlumbur sallanıo nasıl yapıosa onu artık dıştan acayip belli oluo göbeğim bi hopluo bi inio çok acayip bir duygu ya maşallah oğluşuma :nazar:çok sewiniyorum o öle çok oynayınca:teytey::dance:ama biyandanda korkuyorum bu kadar oynamaya ya erken gelirse diye:uhm: zamanında gelirler inşallah...:1rolleyes::roflol:

ay kızlar 2 gündür çok net hissediyorumm poposunu dayıyo sanırsamm göbeğimin her yeri oynuyo hiç öle şeyler yapmamıştıı hareketleri çok değişti bebeğiminn çok güzel yarabbimmm kurban olurum ben onaa şuan şarkı çalıo şarkıya göre sanki tempo tutuoo ay allahımmm inanılmaz bişi yaa rabbim herkese nasip etsin maşallah egemeee :Nazar:

kızlar bişi soracağım kasık tarafımda hafif ama belli bi süre pıtlama gibi hareket oluyo nette baktığıma göre bebişin hıçkırığımış siz nasıl hissediyonuz bilgi istiyoruma.s.CADIARZU

enem hickirikmi oluomus o .. bana sanki parmaklariyla oynuyomus gibi geliyo .. dün gece onu o kadar assagida hissettimki sabaha kadar cikacak sandim :roflol:

ya walla zinedila aynen bende de lambur lumbur :))
göbegim cok komik kayıyor bi saga bi sola
2 haftadır inanılmaz
bazen sessiz sessiz duruyor, durtuyorum uyandırıyorum onuu

Ayy Aynen Benimkide öyle Kizlar Biraz Duraklasa Dürtüklüyorum.neyse çikinca özürleri Dileriz

valla bazen karnımdan çıkacak heral de bu dıyorum kıslarr iyice buyudurler artıkk ne olacak mıdemı sıkıştırıyo kafaımıdır poposumudur bılmıyorum artı ta göğsume dayanıyor otururken ..etrafımladılerde daha bunlar ne sen son ay görecen dıyorlar yandık valla.ama.ghanelı canım aynen bende senın gıbı duraklayınca biş ourmu dıye dürtmeye başlıyomm bazen usun süre hareket etmıyo ne yapımm meral edıyommm

X