Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

uc ay sonra bu duygulari cok ozlucez yahu allahim sag selim alalim yavrularimizi saglikli sihatli hep beraber insallah

Kızlar 25.haftadan sonra inanılmaz oldu bebişimin hareketleri artık dönüşleri bile hissediliyo dışardan daha da net görülüyo karnımı açmadan bile görebiliyorum babası da öyle Allah'ım ne güzel bi duygu yaaa kızlar bu günlerinde bu anlarında bu tekmelerin özellikle doya doya çıkartın tadını Çorumlucadının da dediği gibi çok özlücezz bunları da...

ewet wallahi karnım artık döndüğü zaman resmen yamuluo eşim hayretler içinde kalıo wallahi özlicez bereno olsun bidaha yaparız bizde özlemeden:))

benimde 2 hafta sonra randevum doktorumla cok özledim kızımı yaa off valla gecsede şu 3 ay kavuşsak miss gibi kokularını icimize ceksek :asigim:

ewet wallahi karnım artık döndüğü zaman resmen yamuluo eşim hayretler içinde kalıo wallahi özlicez bereno olsun bidaha yaparız bizde özlemeden:))

Evet zinelida hatta biz her özlediğimizde bebiş yaparız :roflol: ne güzel olurdu aslında.....

Adasu kaçında randevun benimki 14 Nisan karşılaşırız senle belki

9 nisanda benimki canım yaa bişi sorucam sen üner beye sordunmu tetanoz aşısını ben sormayı unuttum bide rutin kontol dimi seninkide yoksa bişeyler istiycekmi bizden :uhm:

Yok zannemiyorum artık testler falan bitti benimkide rütun kontrol. Başka bi yerde cevap yazmıştım canım sana ama görmedin herhalde tetanozla ilgili. Neyse ben sordum sen bilirsin istiyosan yaptır burası gayet steril bi ortam ama sen bilirsin dedi. Yani yaptır anlamında ısrarcı bişi söylemedi bana bıraktı bende yaptırmadım açıkçası sen napıcaksın olucanmı aşı?

canım öyle dediyse bencede gerek yok zaten 20 haftadan itibarenmiş sanırım inş. bir sorun olmaz off az kaldı bereno napıcaz bakalım :)

Adasu birde bizim hastanedeki ultrason 3 boyutlumu 4 boyutlumu?

ben duvarda yazılı bir kagıtta ve internet sitesinde okumuştum canım 4 boyutluda var hastanenin sitesine gir bak bi istersena.s

Ahh adasu sen az kaldı diyon bana zaman hiç geçmiyo son ay hele hiç geçmicekmiş bir an önce oğluşumu kucağıma almak istiyom bennnn. Sen nasıl yapıcan doğumu karar verdinmi normal sezeryan?

valla normal dogum düşünüyorum ama ne biliyim herşey son anda oluyor biliyorsun belki dönmiycek sezeryan olucak bizim kız dik durumda oturuyo vallahi

yaa valla gecmiyor aslında zaman ama 3 ay diyincede cogu gitti azı kaldı be bereno ahh ahh :asigim:

Öyle canım çoğu bitti Allah'tan. Benimki 10 12 kadar önde gidiyormuş haziran sonu olabilirmiş doğum bide 4 kilo falan olursa sezeryan olabilir dedi bakalım kısmet hayırısı neyse o olsun

Öyle canım çoğu bitti Allah'tan. Benimki 10 12 kadar önde gidiyormuş haziran sonu olabilirmiş doğum bide 4 kilo falan olursa sezeryan olabilir dedi bakalım kısmet hayırısı neyse o olsun

hayırlısıylada dogumu yapsakta saglıklısıyla kavuşsak bebişlerimize ne güzel haziranda kavuşucaksın gerci bizimkide bellli degil belki erkende gelebilir benimki temmuz 6 demişti hazirran sonu dayanamaz ben gelicem derse tutamayız :dance:

hıı seninde temmuz başıymış olmucak bişi deil aslında haziran sonu olurmu olur bide kızlar daha acelecidir ona göre sen kendini hazır tut :)) hayırlısı canım hayırlı zamanda inşallah

evet adasu kız annelerı daha erken dogum yapıyormuş gerç,i belli olmazda aman şimdiden vakıt geçmıokı o oynamaları gorunce hadı yaw bı temmuz gelse dıyosun ama kocaman 3 y var daha

bugun benımsıpa dah kuvvetlı attı
zıplatıyor resmen benı

ah ah babasi beni kucaklarken ellerini koydu gobegime
kizi bir vurdu babasina aha aha gene atiyordu diye
5 6 kez ard arda depti babasinin ellerini
ay ne guzel bi sey ya annesi yesin oglusunu da kizini da :dance::teytey:

merhaba arkadaşlar.bende 25 haftalığım.bebişim baya bi hareketli.hatta suanda bile kıpır kıpır.günde en az 10 defa hareket etmesi gerekiyormuş.haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…