Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

benim karnımda birden büyüdü.acayip hareketli oğluşum tekmelerini de döndüğünüde görebiliyorum karnımdan.tekmelerken ve dönerken kasıklarrım çok ağrıyor. sürekli oynasında herşeyine razıyım oğluşumun :)

son iki gündür hic bir kipirti hissetmedim .. gece uyuyamadim meraktan. iki saat önce esimden karnima kulagini dayamasini istedim ve bebisim tekmeledi babasini .. sevincten agladim.. canim oglum yha .. simdiden onun yoklugunu düsünemiyorum. allahim bizi onlara sag salim kavustursun ins

inş. askito inş. :asigim:

benim bebek de bugun pek kipirdak sayilmazdi muanede doktor kadin habire sallayip durdu gobegimi
bi de kalbini dinledi babasi da duydu cok mutlu allahim sana bin sukurler olsun dualarimi kabul ettin

benim kızım balık gibi...ep içmde yüzdüğünü hissediyorum, özellikle uyanır uyanmaz ve de saat 8 9 gibi akşam. oynuyor bizimle resmen:)

Kiz çorumlucadi Pembe Yapmişsin Cetveli öğrendin Demek Sonunda Kizin Olucak.allah Gönlüne Göre Versin Canim çok Sevindim

Yaa Kizlar Oğluşumun Dünden Bu Yana Hareketlerinde Azalma Var.herzaman Daha Kipir Kipirdi Dünden Bu Yana Biraz Azaldi Hareketleri.böyle Bi Durumla Karşilaşan Var Mi Bu Aylarda özellikle.neredeyse 6 Aylik Olucaz Normal Mi?

vallaha kiz benimki de ayni
bazen iyce kiprak oluyor bazen cok az kiprasiyor normaldir her zaman kiprak olcak degiller ya onlarda kucucuk yerde SIKISIP kalior nihayetinde yazik

evet ya canim kizim olcak sukurler olsun allahima
kizim demek bi tuhaf oluyor ha
habire oglum oglum diodum ogluma simdi benim oglum kiz abisi olcak allah nasip kismet ederse

Yaa Kizlar Oğluşumun Dünden Bu Yana Hareketlerinde Azalma Var.herzaman Daha Kipir Kipirdi Dünden Bu Yana Biraz Azaldi Hareketleri.böyle Bi Durumla Karşilaşan Var Mi Bu Aylarda özellikle.neredeyse 6 Aylik Olucaz Normal Mi?

canım 6 ayın icindeyiz zaten bende cok az hissediyorum şu iki gündür meraklanma bişi olmaz ama ben cok az hissediyorum sen hicmi hissetmiyorsun:uhm:

benimkinin de 2 haftadır net bir şekilde hareketleri hissediliyor.. ben yorulunca ve açken daha az hareketli olduğunu tecrübe ettim .. yemekten sonra akşamları tekmeliyor .. vee artık tekmeleri dışardan da belli oluyor a.s.

cok güzel bişi dimi febi benim eşimde gecen gün seyretti ogün bide deprem oluyo sandım feci sarstı benim kuzumm :asigim: icerde resmen takla attı hissetim :sm_cool:

cok güzel bişi dimi febi benim eşimde gecen gün seyretti ogün bide deprem oluyo sandım feci sarstı benim kuzumm :asigim: icerde resmen takla attı hissetim :sm_cool:

sorma yaa .. ilk tekmiğini gördüğümde o kadar heyecanlandım ki eşimle pür dikkat bakıyoz bazen tekmesini kaçırmamak için .. onun da görmesi duyması ayrı bir mutluluk.. Allah isteyen herkese hayırlısıyla yaşatsın bu duyguları .. anlatmak zor çünkü dimi .....

anlatmak ayrıca zor. ama mükkemel bir duygu yaşamak, beklemek, sabretmek dahada zor vallahi bebek istemekle olmuyormuş bu meger hamilelik cok zor bir dönemmiş bacım anladım valla ne biliyim 2. cocugu düşünemiyorum belki cok cok sonra :bbo:

walla ben çok geçirmeden bir tane daha kızım olsun istiyorum.. birlikte büyür herşeylerini paylaşırlar .. evin içi ne şenlikli olur düşünsene ... :teytey:

walla ben çok geçirmeden bir tane daha kızım olsun istiyorum.. birlikte büyür herşeylerini paylaşırlar .. evin içi ne şenlikli olur düşünsene ... :teytey:

yaa belkide şimdi evde minik bir kuzum olursa 2. beklemek okadar stresli olmaz diye düşünüyorum cünkü kızımla ilgilenirkende zaman cabuk gecer böyle gecmiyor ilk bebek merak haliyle ve eşimde calışıyo ben yanlız evin icinde günler gecmiyor hayırlısı bakalım önce kızımı saglıklısıyla hayırlısıyla bir kucagıma alıyımda ondan sonrası hayırlısı neyse o olur inş.

nasip tabii.. hayırlısı canım a.s

canım 6 ayın icindeyiz zaten bende cok az hissediyorum şu iki gündür meraklanma bişi olmaz ama ben cok az hissediyorum sen hicmi hissetmiyorsun:uhm:

CANIM DAHA ÖNCE ÇOK KIPRAKTI DIŞARIDAN BİLE GÖRÜNÜYODU.ŞİMDİ İSE HAFİFTEN HİSSEDİYORUM.AMA ESKİSİ GİBİ DIŞARIDAN FALAN GÖRÜNMÜYO.YANİ OKADAR HIZLI DEĞİL.SABAH HAFİFTEN OYNUYO.DAHADA OYNAMIYO.AKŞAMA KADAR ÖYLE GİDİYO.YANİ GÜNÜN TEK Bİ SAATİNDE OYNUYO.SONRA DAHA TIK YOK:çok üzgünüm:

ghaneli korkma canım benimde öyle 2 gündür gene böyle seyirme seklinde biraz sabah 1-2 saniye birazda akşam bir daha tık yok doktorum 2 hafta sonra yeter azıcık dursunda işimi gücümü yapayım diyeceksin dedi :teytey kadar çok olacak ki rahatsızlığından uyuyamayacaksın dedi beklicez bakalım ama sakın olumsuz düşünme a.s.

Teşekkür Ederim Canim Rahatlattin Beni Amaan Keşke Beni Rahatsiz Etsin Ama Oynasin Ama Onun Oynamasindan Ben Rahatsiz Olmamm Ki.kurban Olur Annesi Onun Minik Ayaklarina Yerim Yerim.allah Hiç Kimsenin Kucağini Boş Birakmasin.ben şimdiden Oğlumun Yokluğunu Düşünemiyorum.allah Sağlikla Bebişlerimizi Kucağimiza Almayi Nasip Etsin

amin benımkıde fena teyzelerı sabah bı atması var içimde deprem oluyo zannedıyom bede olen akşamları hıc durmuyo zaten bazende atmaıdgı oluyo çıldırdıyo benı

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/] [/url]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…