Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

çok kısa olmuş canım ya
kızlar benım kıpır kıpır yaaaaaaaaaa
deşiyo beni resmen oğluşum bazen acıtıyo şimid böleyse vayyyyyyyyy halıme

Kızım bu gece annesini tuvalete kaldırdı resmen. Tekmesiyle uyandım ki nerdeyse altıma kaçırıyordum artık. Gittikçe şiddetleniyor bu tekmeler. Her bir tekme daha bi güzel sanki :)))

u2rem izledim bebeğini çok güzel... sanki parmağını emiyor gibi duruyor. bu 4 boyutlular bi harika :))

meralcimm ben bişey anlayamadım görüntülerdennn..
u2rem seninkinide göremedim açmadı bilgisayarımmm. o kadar gelişmiş değil galiba bu külüstür
bu arada kızlar benim cimcime çok nazik annesinin hiç canını acıtmıyo akşama kadar kığır kıpır gece uyku vakti gelince hiç çıt yokk. uyandırmıyo beni.

sabaha karsı kaldırıyo benı sıpam uyu uyuyabılırsen ya hanı geobek atarsında gobegın sallanırya ole tekmelıyo

evet ya o videoda parmağını emiyordu ben de küçükken çok emermişim zaten sol baş parmağım sağdakine göre daha esnek:dance:bizim kız biraz erken başladı ama :teytey:

cok güzeller masallah ..
dün gece sol tarafima yattim o da sagimdaydi .. parmaklariyla gidikliodu resmen .. eline dokundum o da benim elimi inceledi.. biraz bastirdim parmaklarimi karnima o da parmaklariyla dokundu .. sevincten agladim .. o kadar güzeldikiiiiii ..

benim kizim mazlim insallah da ole devam eder sakin olur kizim benim annesi yesin yesin

annesini bi depio ama tam depio depince ha:teytey:

bugun doktora randevum var bakalim ne dicek doktor insallah kilosunu boyunu azcik yakin

da olsa soler hadi bakalim hayirlisi :uhm:

Ayyy Kizlar Izledim Hepsi çok şeker Ne Güzel Ya Bu 3 4 Boyutlular Bide çok Pahali Olmasa.hepsi çok Tatliydi Yerim Ben Onlariii.evet Kizlar Benim Oğlumda Bu Aralar çok Hareketli Geceleri Beni Uyandiriyo Bende Babasini.bugün Yine Bacağima Kramp Girdi Kizlar Yaa.mahvediyo Beni Hele Gece Boyunca Dönüyorum Dönüyorum Bacaklarim Uyuşuyo Aciyo.var Mi Böyle Sorunlar Yaşayan Ya

kızlar çoks tatlı bebişleriniz maaşallah.ya sizin bebişleri izleyince böyle çok mutlu oluyorum sanki kendi bebişimmiş gibi izliyorum.ve imreniyorumda.çünkü malesef gidemedim henüz 4 boyutlu ultrasona.sanırım gidemicemde.neyse sağlık olsun.ama sizin bebişleri gördükçe çok seviniyorum gerçekten.içim kıpır kıpır oluyor.allah nazarlardan saklasın canlarımız bebişlerimizi...

malesef kramp sorunu bendede var.2,3 gün önce kalçama kramp girdi.ama ömrümde başıma böyle bişey gelmedi.sanki kemiğim kırılmışta batıyor.o derece fena bir acı.adım atamıyordum.bi an hiç geçmicek sanıp oturup ağladım,sinir,stres ve acıdan...ve tam 7 saat sonra geçti.anneme ablama falan sordum normal dediler.olurmuş hamilelikte. bide bacağımın arkasına(tam kaval kemiğinin olduğu yerin arka tarafı) geceleri kramp giriyor.uykudan uyanıyorum acıyla.yaklaşık 10 saniye sürüyor ama sanki bacağım kopuyor.Allahtan hergün olmuyor bu kramplar.yoksa halim ne olur bilemiyorum...

benim kizim kafasi asagida yani dogum pozisyonundaymis herseyi iyimis cok sukur ama kilo falan demedi ama 10 nisanda ultrasonda randevum var kadin doktora sorarim insallah o soler kilosunu boyunu falan aman en onemlisi zaten sagligi yerinde olsun hayirli evlat olsun
kilosunu boyunu dogumda da ogrenirim nasil olsa teytey

gözün aydin cnm .. bi sürü dert ediodun kendine.. benimkininde kafasi assagidiaydi .. gmülmüs uyuyodu en son .. 29 nisanda gidicem bende tekrar .. o zaman oglum yedi bucuk aylik oluyo .. masallah ne cabuk geciyo zamann

kızlar sizin bebişler dönmüş sanırım bakalım yarın doktor bana ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…