niye böyle iki saniye kısa ve bölük bölük :uhm:
Kızım bu gece annesini tuvalete kaldırdı resmen. Tekmesiyle uyandım ki nerdeyse altıma kaçırıyordum artık. Gittikçe şiddetleniyor bu tekmeler. Her bir tekme daha bi güzel sanki :)))
u2rem izledim bebeğini çok güzel... sanki parmağını emiyor gibi duruyor. bu 4 boyutlular bi harika :))
http://rapidshare.com/files/105054359/BEBEK_3.AVI.html
bu da benim bıdığın :dance:[/QUOT
bir eli kafasında bir eli ağzında aaaayyy yerim ben onu canım yaaa.. maaşallah
malesef kramp sorunu bendede var.2,3 gün önce kalçama kramp girdi.ama ömrümde başıma böyle bişey gelmedi.sanki kemiğim kırılmışta batıyor.o derece fena bir acı.adım atamıyordum.bi an hiç geçmicek sanıp oturup ağladım,sinir,stres ve acıdan...ve tam 7 saat sonra geçti.anneme ablama falan sordum normal dediler.olurmuş hamilelikte. bide bacağımın arkasına(tam kaval kemiğinin olduğu yerin arka tarafı) geceleri kramp giriyor.uykudan uyanıyorum acıyla.yaklaşık 10 saniye sürüyor ama sanki bacağım kopuyor.Allahtan hergün olmuyor bu kramplar.yoksa halim ne olur bilemiyorum...Ayyy Kizlar Izledim Hepsi çok şeker Ne Güzel Ya Bu 3 4 Boyutlular Bide çok Pahali Olmasa.hepsi çok Tatliydi Yerim Ben Onlariii.evet Kizlar Benim Oğlumda Bu Aralar çok Hareketli Geceleri Beni Uyandiriyo Bende Babasini.bugün Yine Bacağima Kramp Girdi Kizlar Yaa.mahvediyo Beni Hele Gece Boyunca Dönüyorum Dönüyorum Bacaklarim Uyuşuyo Aciyo.var Mi Böyle Sorunlar Yaşayan Ya