Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

evet canım herkez öyle diyo ama ne biliyim benim görümcemde kızına hamileyken 10 ay taşımış karnında ve dogmayada hic niyeti yokmuş sıpanın sezeryanla almışlar sonra bende valla dünden razıyım canım yaa erken gelir inş. diye tabi cokta erken olmasın :teytey:

kızlar 9 ayı doldurduğunda doğar diyorlarya öyleyse gerçekten benimde haziranın son haftası olabilir ama doktor en son gittiğimizde muhtemel doğum tarihini daha da ileri bir tarih olabileceğini söyledi.

Bebeklerimizi hayırlısıyla ve sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin Allahım.

Ama bende çoook sabırsızlanıyorum bi an önce kucağıma almak istiyorumnaniknanik

kızlar bişi sorucam bebişimin hareketlerini bazen alt tarafta hissediyom sizdede oluyomu acaba:sm_confused:

alt tarafta derken kasık tarafında diyosun sanırım. ben bazen kasıkta hissediyorum çünki tekmesini..

kasıkta da değil sanki alt bölgede yani vuruşlarını orda hissediyom bazen :sm_confused:

adasucum içten olunca çok farklı dimi garip oluyo insan bazen başladımı hareketin hemen sonu olmuyosırnaşık şey

otururken altlarda hissediorum .. bugün ultrasonda baktikta alt tarafa gömülmüs uyuyo yavrum yaa :) kafasi assagida ayaklar yukarda dedim beyin kanamasi olacak bas assagiya bacaklarinida üst üste celmis :)) Pa$am benimmm yerim ben onuuuuuu

adasucum içten olunca çok farklı dimi garip oluyo insan bazen başladımı hareketin hemen sonu olmuyosırnaşık şey

evet rahmin icinden vuruyo ve tuhaf bir his oluyo bende napıcagımı şaşırıyorum bazen dışarı vuruyo bazende böyle icerde tekmeler savuruyo :dance:

hala dısardan belli olmuyor bizim prenses...babası hergun yatarken bana neden göstermiyor diyor...bende sabret azıcık daha diyorum...hala içerden gaz sıkısması gibi bişiler hissediyorum...5 nisanda doktorumuza gidince görucez prensesimizi...nerdeyse 1.5 ay olacak...özledik valla...

benim oğluşum bugün çok hareketli maşallah.sağdan soldan heryerden vuruyor,yaramazlık yapıyor.bazen o kadar şiddetli vuruyorki irkiliyorum.babası hergün elini karnıma koyup yalvarıyor,hadi oğlum bi tekme at diye ama nafile.şimdiye kadar 2,3 kere hissedebildi babası.çok hızlı vurduğunda dışardan görülüyor.biyerimiz seyriyormuş gibi gözüküyor.çikolata yeyince ve müzik dinleyince hareketlenmeye başlıyor batuhanım... :teytey: :dance:

kızlar ben 4 aya kadar hissetmedim ama simdi hic durmuyo cok sert haraketleri var suanda bile yazdırmıyo geceleri abartıyo uyutmuyor.ne zaman uyuyorsa anlamıyorum hep oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…