Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

off sormayın artık uyuyamıyorum bende kızlar yaa saga dön sola dön yok sabah ışıgını görüyorum artık yorgun düşüp uyuyorum ama cok kötü oluyo kızlar yaa uykusuz geceler başladı:çok üzgünüm:

bu sabahilkdefa uyandirdi beni :roflol: bende hemen babasini dürtükledim oglun uyutmuyo beni diye :dance: kalktik bizde napalim naniknanik

yaaa arkadaşlar ben dünden beri bebişimin hareketlerini hissedemiyom normalde çok hareketliydi özellikle akşamları çok hareket ederdi dün gece o kadar dinledim hareket etmedi endişelenmelimiyim? Ne kadar süre hareketlerini hissetmezsek doktoru aramalıyız cevaplarmısınız lütfeen

sixfinger arada hareket hissetmediğim benimde oluyo endişelenme canım ama için rahat etmiyorsa dr bi git istersen bende bu aralar gece uykumdan uyanır oldum hareket ediyo uyandırıryo:nazar::teytey:

bugun sabaha kadar yatakta döndum durdum...insanın aklına gece gece gelmeyen kalmıyor...sabaha dogru sızmısım...işe geç kalacaktım...kahvaltı yapmadan nasıl fırladık evden...

walla benim kuzumda hiç durmuo canım benim nasıl oynuyo neler yapıoo geçenlerde bir vurdu neye uğradığımı şaşırdımm ama çok güzeldiii o oynasınn ben razıyım onun herşeyinee geçen ultrasona girdiğimde el salladı resmen bize yüzünü gösterdi bizee canım benimm sağ salim gelsinn inşallahhh kuzummm...

Selam kızlar,
Benim kızım dün çok güzel oynuyordu bugün hiç oynamıyor.
Bir de ben bugün grip oldum acaba onunla alakası var mı ki?
Offfff yarım saattir konuşuyorum ama tık yok. Görende iyice sıyırdığımı düşünecek
Sizde de oldumu

Selam kızlar,
Offfff yarım saattir konuşuyorum ama tık yok. Görende iyice sıyırdığımı düşünecek
Sizde de oldumu

canım normal benimde öyle birgün fıkır fıkır birgün durgun böyle seyiriyormuş gibi ben alıştım artık zaten her bebeğin kendine göre bir hareket etme alışkanlığı varmış kimi bebekler çok hareketli olurmuş kimi normal endişelenmemek lazım geçen hafta doktora gittiğimde 23 hafta içindeydim çok hareket etmiyor dedim doktoruma oda bana 2 hafta daha sabret bak nasıl hareketleri iyice güçlenecek canını bile acıtacak azıcık dursunda işimi yapayım diyeceksin dedi bu yüzden pek endişelenmiyorum kızlar :içelim:

Selam kızlar,
Sizde de oldumu

aynısı bendede var. bazen çok oynuyo bazen tık yok geçen gece sabaha kadar bekledim korktum bişey oldu diye hiç ses seda yok. sonunda oynamaya başladı. insan ister istemez korkuyo

yaaa arkadaşlar ben dünden beri bebişimin hareketlerini hissedemiyom normalde çok hareketliydi özellikle akşamları çok hareket ederdi dün gece o kadar dinledim hareket etmedi endişelenmelimiyim? Ne kadar süre hareketlerini hissetmezsek doktoru aramalıyız cevaplarmısınız lütfeen

canım eğer 24 saat içinde hareket etmezse doktora git. normalde muhakkak 24 saat içerisinde hareket edermiş

canım normal benimde öyle birgün fıkır fıkır birgün durgun böyle seyiriyormuş gibi ben alıştım artık zaten her bebeğin kendine göre bir hareket etme alışkanlığı varmış kimi bebekler çok hareketli olurmuş kimi normal endişelenmemek lazım geçen hafta doktora gittiğimde 23 hafta içindeydim çok hareket etmiyor dedim doktoruma oda bana 2 hafta daha sabret bak nasıl hareketleri iyice güçlenecek canını bile acıtacak azıcık dursunda işimi yapayım diyeceksin dedi bu yüzden pek endişelenmiyorum kızlar :içelim:

İnşallah semracım dediğin gibi olur.
Kızım oynamadığı zaman dünyam ters dönüyor.
Annelik ne zormuş yarabbim.
Kızım oynasında ben iş yapmamaya razıyım yeterki oynasın...
Belki bana öyle geliyordur bilmiyorum ama konuşunca biraz da olsa tepki veriyor.

benimkide tersine konuşunca hareketi duruyor ve dinliyor sanırım bende oynasın istiyorum ama o annesini dinliyo kuzuum:asigim:

benim kizim da ara sira oynuyor ara sira duruyor normal kizlar korkmayin
iki gun yada 24 saat oynamazsa doktorunuzu arayin
ama allahin izniyle bi sey olmaz kotu bi sey dusunmeyin
benim kizim da annesi yesin allah hayirli evlat versin yarabbim insallahhhhhhh
yesin annesi yesin :)

arkadaslar ya sanki son 2 3 gundur benim oglanın tekmeleri fena siddetlendi :))
gum gum basiyo walla annesinin karnına..
o sırada o kucuk ayakları elleri geliyor aklıma karnımdan cıkarıp yiyesim geliyorrrrr

bencede hıdesınko benım kıde ole valla sıpam yaw bıde karnımı bı tıtretıyo benım kı gece kusu ve sabahları çok atıyo gunduz ayakta oldugum ıcın pek yok ben bı yazıda okumustum
gunduz cok atmamasının sebebı varmıs hanı iş falan yapıyoruz ya sıvı bebege besık gorevı yapıyormus genelde bebısler uyuyormus ya ondan yanı

hay allah ya bende sırf benim bebis gece kusu sanıyordum
babasına bu esek sıpası bizi hic uyutnayacak galiba diyorum hatta :)))
demek gunduz hareketten uyuyorlar
bu arada sabah 6 da saglam bi tekmeyle uyandırdı oglusum beni cok tatlı yaa
senin benden 2 hafta buyuk eminim daha cok hissediyorsundur
Allah ıma sukurler olsun ya ne güzel bi duygu yasatıyor bize

benim cimcimem 2 gündür akşama kadar zıpır zıpır oynuyo akşam çıt yok. babası 2 gündür hasret kaldı kızına.

benim kız 24 haftalık oldu. kıpırdıyo diyemiycem resmen güm güm tepiyo. Sabahları teperek uyandıran zarif bir kız yani..Anne baba sakin mi sakin ama kıprak bi kızım oluyo galiba..:emir_bebek:

hay allah ya bende sırf benim bebis gece kusu sanıyordum
babasına bu esek sıpası bizi hic uyutnayacak galiba diyorum hatta :)))
demek gunduz hareketten uyuyorlar
bu arada sabah 6 da saglam bi tekmeyle uyandırdı oglusum beni cok tatlı yaa
senin benden 2 hafta buyuk eminim daha cok hissediyorsundur
Allah ıma sukurler olsun ya ne güzel bi duygu yasatıyor bize

hemde nasıl kız anlatamam sana duruyo duruyo bı tekme atıyo felegımı sasırıyorum sıpam ya cok tatlı bazen rahatsız edıyom oglusumu hemen tepkı verıyo babasınada atmıyo

ewt ya nedir bu bebislerin babalarina garezleri beni gumlettigi bir an babasinin elini koyuyorum ufacik minicik tekmeler vuruyor sadece
gerci iyide oluyor
cunku babamizin ici tuhaf oluyor vurunca bizimki

X