Benimde son adet tarihim 25 nisan benimde 2 kızım var ve istemeden hamile kaldım. Hayırlısı sağlıklı olsun inşallah cinsiyeti tabi bizde çok merak ediyoruz. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah bir kızınız olurSlm bayanlar hamileyim iki oğlum var istemeden hamile kaldım hayırlısı olsun inşallah artık öncelikle sağlıklı olsun sonra bir kızım olsun çok isterim 24 nisan son reglim sanırım sekiz haftalık hamileyim bayramdan sonra gidip durumuna ve cinsiyete bakmak istiyorum en erken ne zaman öğrenilir acaba ?
Canım benimde 24 nisan sen dokuz haftalikmisinBenimde son adet tarihim 25 nisan benimde 2 kızım var ve istemeden hamile kaldım. Hayırlısı sağlıklı olsun inşallah cinsiyeti tabi bizde çok merak ediyoruz. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah bir kızınız olur
Teşekkür ederimBenimde son adet tarihim 25 nisan benimde 2 kızım var ve istemeden hamile kaldım. Hayırlısı sağlıklı olsun inşallah cinsiyeti tabi bizde çok merak ediyoruz. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah bir kızınız olur
8+2 benimCanım benimde 24 nisan sen dokuz haftalikmisin
Bununla ilgili normalde ilaç kullaniyormusunuz?Teşekkür ederim ❤ öncelik saglimli olsunda inşallah hepimizin bebisleri bende OKB takıntı var zor geciyor
Tm tatlım benim8+2 benim
Yok canım cesaret edemiyorum doğrusu hamileliğimde hormonlardan sanırım belirgin azalma oldu yinede çok iyi değilimBununla ilgili normalde ilaç kullaniyormusunuz?
Maşallah ayy benimde nce sağlıklı sonra kizim olur inşallah eşim bayramdan sonra gidelim biraz büyüsün gelişiminde görelim diyo özele gidiyorum 14 haftalık olacak o zaman bende çok sabirsizim kizlar favorim önce sağlık ama inşallah masallah sizede çok güzel12.haftalıkken kızım olacağını söylemişti doktor ve kızım oldu:))
Yok malesef canım çok çok erken öğrenmişsin ne güzel sağlığıyla doğar inşallah11 haftalıkken öğrenmiştim ben.
Ultrason görüntüsü varsa bir yorum yapalım
Maşallah12.haftalıkken kızım olacağını söylemişti doktor ve kızım oldu:))
Rabbim yardımcın olsun şifa versin inşallah. Bu bebek iyi gelecektir belkide herşeyin iyisini Rabbim bilir.Yok canım cesaret edemiyorum doğrusu hamileliğimde hormonlardan sanırım belirgin azalma oldu yinede çok iyi değilim
21 haftalıkken kaybettim ☹Yok malesef canım çok çok erken öğrenmişsin ne güzel sağlığıyla doğar inşallah
İnşallah cnm benimRabbim yardımcın olsun şifa versin inşallah. Bu bebek iyi gelecektir belkide herşeyin iyisini Rabbim bilir.
Yaa çok üzüldüm canım Allah tekrar sağlığıyla nasip etsin varmi bebeyin oldumu tekrar çok üzüldüm sebebi neydi21 haftalıkken kaybettim ☹
Olmadı canım malesef sebebi rahimağzı yetmezliği.Yaa çok üzüldüm canım Allah tekrar sağlığıyla nasip etsin varmi bebeyin oldumu tekrar çok üzüldüm sebebi neydi
Canım benim kıyamam bı çaresi yokmu bitkisel kürler dene İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kürleri hiç çocuğu olmaz diyenlerde bile ise yaramışOlmadı canım malesef sebebi rahimağzı yetmezliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?