Bebeğinizin en erken cinsiyetini ne zaman ogrendiniz

Asss aaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
2.934
1.924
53
Slm bayanlar hamileyim iki oğlum var istemeden hamile kaldım hayırlısı olsun inşallah artık öncelikle sağlıklı olsun sonra bir kızım olsun çok isterim 24 nisan son reglim sanırım sekiz haftalık hamileyim bayramdan sonra gidip durumuna ve cinsiyete bakmak istiyorum en erken ne zaman öğrenilir acaba ?

Benimde son adet tarihim 25 nisan benimde 2 kızım var ve istemeden hamile kaldım. Hayırlısı sağlıklı olsun inşallah cinsiyeti tabi bizde çok merak ediyoruz. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah bir kızınız olur

Canım benimde 24 nisan sen dokuz haftalikmisin

Teşekkür ederim öncelik saglimli olsunda inşallah hepimizin bebisleri bende OKB takıntı var zor geciyor

11 haftalıkken öğrenmiştim ben.
Ultrason görüntüsü varsa bir yorum yapalım

12.haftalıkken kızım olacağını söylemişti doktor ve kızım oldu:))
Maşallah ayy benimde nce sağlıklı sonra kizim olur inşallah eşim bayramdan sonra gidelim biraz büyüsün gelişiminde görelim diyo özele gidiyorum 14 haftalık olacak o zaman bende çok sabirsizim kizlar favorim önce sağlık ama inşallah masallah sizede çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…