• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin en erken cinsiyetini ne zaman ogrendiniz

Agrım sancım yok ama doktora gittiğimde sorarım
Sor canım bende olmazdı da aekadaşım sertleşiyor dedi. Dr sancı oluyor o demiş. Ayaklarını sıcak tut ve gün içersinde kendini çok yorma. Allah yardımcın olsun inşaallah

Cinsiyet öğrenen oldu mıiu arkadaşlar bende son adet 23 nisan 10+2 haftalığım 4 temmuzda gideceğim bir oğlum var çok merak ediyorum cinsiyetini bir de kızım olsu. Çok istiyorum ama öncelik sağlıklı olsun 🤲

Slm bayanlar hamileyim iki oğlum var istemeden hamile kaldım hayırlısı olsun inşallah artık öncelikle sağlıklı olsun sonra bir kızım olsun çok isterim 24 nisan son reglim sanırım sekiz haftalık hamileyim bayramdan sonra gidip durumuna ve cinsiyete bakmak istiyorum en erken ne zaman öğrenilir acaba ?
ne kadar tamıdık hikaye enimde iki oğlum var büyüğü 9 küçüğü 1 yaşında ve şuan süpriz hamilelik yaşıyorum.rabbimin vardır bir bildiği deyip avutuyorum kendimi miniğim daha çok küçük memeden ayırmak beni üzüyor :( benimde son adet tarihim 24 nisan hakkımızda hayırlısı önce sağlık snra RABBİM kız nimetini tattırsın :D

ne kadar tamıdık hikaye enimde iki oğlum var büyüğü 9 küçüğü 1 yaşında ve şuan süpriz hamilelik yaşıyorum.rabbimin vardır bir bildiği deyip avutuyorum kendimi miniğim daha çok küçük memeden ayırmak beni üzüyor :KK43: benimde son adet tarihim 24 nisan hakkımızda hayırlısı önce sağlık snra RABBİM kız nimetini tattırsın :KK70:
Aynı gün tesadüfe bak 😄nasibi öyleymiş senin hamilelik nasıl geciyo kusa kuşa oluyorum yarın hastaneye gideceğim ilaç versin diye hiç birşey yiyemiyom

Aynı gün tesadüfe bak 😄nasibi öyleymiş senin hamilelik nasıl geciyo kusa kuşa oluyorum yarın hastaneye gideceğim ilaç versin diye hiç birşey yiyemiyom
Aynen nasibi bu vakitmiş. Bulantı var ama çıkaramıyorum durduk yere öğürtü tutuyor bazı şeyleri düşünmek bile bu hamilelik zamanları gerçekten enteresan zamanlar insan kendini bile anlayamiyor :KK48:

ne kadar tamıdık hikaye enimde iki oğlum var büyüğü 9 küçüğü 1 yaşında ve şuan süpriz hamilelik yaşıyorum.rabbimin vardır bir bildiği deyip avutuyorum kendimi miniğim daha çok küçük memeden ayırmak beni üzüyor :KK43: benimde son adet tarihim 24 nisan hakkımızda hayırlısı önce sağlık snra RABBİM kız nimetini tattırsın :KK70:
Ay bana da nekadar tanıdık. Biri 6 yaşında biri 9 aylık ve süpriz bir hamilelik🤦‍♀️😂

Back