- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
Sertliğini hissediyorsan bu sancıdır korkutmak istemem ama bir dra sorsan iyi olurBenimde hep soldaydı bu bebeğim şimdi geziyor sanırım sağa da geçiyor sabah uyandığımda çok sert oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sertliğini hissediyorsan bu sancıdır korkutmak istemem ama bir dra sorsan iyi olurBenimde hep soldaydı bu bebeğim şimdi geziyor sanırım sağa da geçiyor sabah uyandığımda çok sert oluyor
Ustunemi yatiyon acabaBenimde hep soldaydı bu bebeğim şimdi geziyor sanırım sağa da geçiyor sabah uyandığımda çok sert oluyor
Agrım sancım yok ama doktora gittiğimde sorarımSertliğini hissediyorsan bu sancıdır korkutmak istemem ama bir dra sorsan iyi olur
Valla bilmiyorum ama geziyor ara ara hissediyorumUstunemi yatiyon acababelki ondan toplaniyordur
Sor canım bende olmazdı da aekadaşım sertleşiyor dedi. Dr sancı oluyor o demiş. Ayaklarını sıcak tut ve gün içersinde kendini çok yorma. Allah yardımcın olsun inşaallahAgrım sancım yok ama doktora gittiğimde sorarım
Amin canım inşallahSor canım bende olmazdı da aekadaşım sertleşiyor dedi. Dr sancı oluyor o demiş. Ayaklarını sıcak tut ve gün içersinde kendini çok yorma. Allah yardımcın olsun inşaallah
ne kadar tamıdık hikaye enimde iki oğlum var büyüğü 9 küçüğü 1 yaşında ve şuan süpriz hamilelik yaşıyorum.rabbimin vardır bir bildiği deyip avutuyorum kendimi miniğim daha çok küçük memeden ayırmak beni üzüyorSlm bayanlar hamileyim iki oğlum var istemeden hamile kaldım hayırlısı olsun inşallah artık öncelikle sağlıklı olsun sonra bir kızım olsun çok isterim 24 nisan son reglim sanırım sekiz haftalık hamileyim bayramdan sonra gidip durumuna ve cinsiyete bakmak istiyorum en erken ne zaman öğrenilir acaba ?
Aynı gün tesadüfe bakne kadar tamıdık hikaye enimde iki oğlum var büyüğü 9 küçüğü 1 yaşında ve şuan süpriz hamilelik yaşıyorum.rabbimin vardır bir bildiği deyip avutuyorum kendimi miniğim daha çok küçük memeden ayırmak beni üzüyorbenimde son adet tarihim 24 nisan hakkımızda hayırlısı önce sağlık snra RABBİM kız nimetini tattırsın
![]()
Aynen nasibi bu vakitmiş. Bulantı var ama çıkaramıyorum durduk yere öğürtü tutuyor bazı şeyleri düşünmek bile bu hamilelik zamanları gerçekten enteresan zamanlar insan kendini bile anlayamiyorAynı gün tesadüfe baknasibi öyleymiş senin hamilelik nasıl geciyo kusa kuşa oluyorum yarın hastaneye gideceğim ilaç versin diye hiç birşey yiyemiyom
Ay bana da nekadar tanıdık. Biri 6 yaşında biri 9 aylık ve süpriz bir hamilelikne kadar tamıdık hikaye enimde iki oğlum var büyüğü 9 küçüğü 1 yaşında ve şuan süpriz hamilelik yaşıyorum.rabbimin vardır bir bildiği deyip avutuyorum kendimi miniğim daha çok küçük memeden ayırmak beni üzüyorbenimde son adet tarihim 24 nisan hakkımızda hayırlısı önce sağlık snra RABBİM kız nimetini tattırsın
![]()
Allah yardımcımız olsunAy bana da nekadar tanıdık. Biri 6 yaşında biri 9 aylık ve süpriz bir hamilelik![]()
Benim cinsiyet belli oldu kızAy bana da nekadar tanıdık. Biri 6 yaşında biri 9 aylık ve süpriz bir hamilelik![]()
Canım cinsiyet belli oldumu benimki kızAynı gün tesadüfe baknasibi öyleymiş senin hamilelik nasıl geciyo kusa kuşa oluyorum yarın hastaneye gideceğim ilaç versin diye hiç birşey yiyemiyom