• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin en erken cinsiyetini ne zaman ogrendiniz

Canım benim kıyamam bı çaresi yokmu bitkisel kürler dene İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kürleri hiç çocuğu olmaz diyenlerde bile ise yaramış
Vardır illaki. Bende pko var kilo var.
Yani vardı mide küçültme ameliyatı oldum. Korunma süremin bitmesini bekliyorum. Ameliyat ile doğum yaptığım sürede 9 ay uğraştık olmadı.
Hayırlısı Allah nasip eder inşallah

Eklentiler

• 15928397816053992145439937555299.webp
    15928397816053992145439937555299.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 120
Vardır illaki. Bende pko var kilo var.
Yani vardı mide küçültme ameliyatı oldum. Korunma süremin bitmesini bekliyorum. Ameliyat ile doğum yaptığım sürede 9 ay uğraştık olmadı.
Hayırlısı Allah nasip eder inşallah
İnşallah canım Allah büyük inşallah nasip olur inşallah 🙏

Kız bence. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah Allah gönlüne göre versin
Amin unsallah herkezde kiz diye yonlendiriyo tabi ultrasyona bakmafan benim ruh halimden dolayi kiz fiyolar bakalim bende kizim olmasini cok istiyorum rabbim once saglikli sonrada hayirli evlatlar nasip eylesin hepimize 🤗

Slm bayanlar hamileyim iki oğlum var istemeden hamile kaldım hayırlısı olsun inşallah artık öncelikle sağlıklı olsun sonra bir kızım olsun çok isterim 24 nisan son reglim sanırım sekiz haftalık hamileyim bayramdan sonra gidip durumuna ve cinsiyete bakmak istiyorum en erken ne zaman öğrenilir acaba ?
11+3 öğrendm

Amin unsallah herkezde kiz diye yonlendiriyo tabi ultrasyona bakmafan benim ruh halimden dolayi kiz fiyolar bakalim bende kizim olmasini cok istiyorum rabbim once saglikli sonrada hayirli evlatlar nasip eylesin hepimize 🤗
Amin Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Öğrenirsen yaz bana bakalım bildim mi :)

Slm bayanlar hamileyim iki oğlum var istemeden hamile kaldım hayırlısı olsun inşallah artık öncelikle sağlıklı olsun sonra bir kızım olsun çok isterim 24 nisan son reglim sanırım sekiz haftalık hamileyim bayramdan sonra gidip durumuna ve cinsiyete bakmak istiyorum en erken ne zaman öğrenilir acaba ?
12 haftaliktim sanırım erkek demisti doktor

Benimde tahmin edebilirmisiniz hanımlar 😊

Eklentiler

• 5E940D0C-0D85-48B4-8ACF-35CC590EE850.webp
    5E940D0C-0D85-48B4-8ACF-35CC590EE850.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 130
  • 925E53AA-BBBA-4642-B54A-1FB77FDD9444.webp
    925E53AA-BBBA-4642-B54A-1FB77FDD9444.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 113
Ne kadarlik cnm karaltidan birşey görünmüyor 😁kız mı acaba oğlumun ultrason resmi dahabi farklı geldi ona bakarak kizmi diye düşündüm büyük oğlumun sağlıklı olsunlar da 🙏🤗
12+1 di canım burda şuan 14+4 olduk merak ediyoruz oğlum var 6 yaşında o bugün sabahtır diyo anne ben biliyorum kız sen nerden biliyorsun diyorum biliyorum işte diyor 😄😄😊

12+1 di canım burda şuan 14+4 olduk merak ediyoruz oğlum var 6 yaşında o bugün sabahtır diyo anne ben biliyorum kız sen nerden biliyorsun diyorum biliyorum işte diyor 😄😄😊
Bence git öğren bende çok merak ediyorum bebeyimi kizlar şeker ye bayılıyorum kızlara 🎉🎊😁🙏

Bence git öğren bende çok merak ediyorum bebeyimi kizlar şeker ye bayılıyorum kızlara 🎉🎊😁🙏
Bende çok istiyorum önce sağlıklı olsun da kızıda aynı erkegide ama insan ister istemez heves ediyor 😊bir kızı olsun genelde sol tarafımda çocuk 🥰

Bende çok istiyorum önce sağlıklı olsun da kızıda aynı erkegide ama insan ister istemez heves ediyor 😊bir kızı olsun genelde sol tarafımda çocuk 🥰
Benim erkekler hep sagdaydi hadi hayırlısı bakalım öncelikle sağlıklı olsunlar da oda farklı bir meyve😄

Back