Vardır illaki. Bende pko var kilo var.Canım benim kıyamam bı çaresi yokmu bitkisel kürler dene İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kürleri hiç çocuğu olmaz diyenlerde bile ise yaramış
11 haftalıkken öğrenmiştim ben.
Ultrason görüntüsü varsa bir yorum yapalım
Anlarmisin bimmem ama sonki ultrasyonumuz 7+4deyken 1 hafta indan gittigimizden dolayi suan 2 ayligiz11 haftalıkken öğrenmiştim ben.
Ultrason görüntüsü varsa bir yorum yapalım
İnşallah canım Allah büyük inşallah nasip olur inşallahVardır illaki. Bende pko var kilo var.
Yani vardı mide küçültme ameliyatı oldum. Korunma süremin bitmesini bekliyorum. Ameliyat ile doğum yaptığım sürede 9 ay uğraştık olmadı.
Hayırlısı Allah nasip eder inşallah
Kız bence. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah Allah gönlüne göre versinAnlarmisin bimmem ama sonki ultrasyonumuz 7+4deyken 1 hafta indan gittigimizden dolayi suan 2 ayligiz
Amin unsallah herkezde kiz diye yonlendiriyo tabi ultrasyona bakmafan benim ruh halimden dolayi kiz fiyolar bakalim bende kizim olmasini cok istiyorum rabbim once saglikli sonrada hayirli evlatlar nasip eylesin hepimizeKız bence. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah Allah gönlüne göre versin
11+3 öğrendmSlm bayanlar hamileyim iki oğlum var istemeden hamile kaldım hayırlısı olsun inşallah artık öncelikle sağlıklı olsun sonra bir kızım olsun çok isterim 24 nisan son reglim sanırım sekiz haftalık hamileyim bayramdan sonra gidip durumuna ve cinsiyete bakmak istiyorum en erken ne zaman öğrenilir acaba ?
Amin Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Öğrenirsen yaz bana bakalım bildim mi :)Amin unsallah herkezde kiz diye yonlendiriyo tabi ultrasyona bakmafan benim ruh halimden dolayi kiz fiyolar bakalim bende kizim olmasini cok istiyorum rabbim once saglikli sonrada hayirli evlatlar nasip eylesin hepimize
12 haftaliktim sanırım erkek demisti doktorSlm bayanlar hamileyim iki oğlum var istemeden hamile kaldım hayırlısı olsun inşallah artık öncelikle sağlıklı olsun sonra bir kızım olsun çok isterim 24 nisan son reglim sanırım sekiz haftalık hamileyim bayramdan sonra gidip durumuna ve cinsiyete bakmak istiyorum en erken ne zaman öğrenilir acaba ?
Tmm cnm bu cuma gitczm ama biraz zor olur anlasilmasiAmin Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Öğrenirsen yaz bana bakalım bildim mi :)
Bu kadar erken çok şaşkınım ne kadar güzel maşallah12 haftaliktim sanırım erkek demisti doktor
Teşekkür ederim11+3 öğrendm
Ne kadarlik cnm karaltidan birşey görünmüyorBenimde tahmin edebilirmisiniz hanımlar
12+1 di canım burda şuan 14+4 olduk merak ediyoruz oğlum var 6 yaşında o bugün sabahtır diyo anne ben biliyorum kız sen nerden biliyorsun diyorum biliyorum işte diyorNe kadarlik cnm karaltidan birşey görünmüyorkız mı acaba oğlumun ultrason resmi dahabi farklı geldi ona bakarak kizmi diye düşündüm büyük oğlumun sağlıklı olsunlar da
Bence git öğren bende çok merak ediyorum bebeyimi kizlar şeker ye bayılıyorum kızlara12+1 di canım burda şuan 14+4 olduk merak ediyoruz oğlum var 6 yaşında o bugün sabahtır diyo anne ben biliyorum kız sen nerden biliyorsun diyorum biliyorum işte diyor
Bende çok istiyorum önce sağlıklı olsun da kızıda aynı erkegide ama insan ister istemez heves ediyorBence git öğren bende çok merak ediyorum bebeyimi kizlar şeker ye bayılıyorum kızlara
Benim erkekler hep sagdaydi hadi hayırlısı bakalım öncelikle sağlıklı olsunlar da oda farklı bir meyveBende çok istiyorum önce sağlıklı olsun da kızıda aynı erkegide ama insan ister istemez heves ediyorbir kızı olsun genelde sol tarafımda çocuk
Kız gibi geldi canım hayırlısı olsun inşaallah sağ salim kucağına alırsınBenimde tahmin edebilirmisiniz hanımlar
Ay inşallah canım oğlumda kız olcak deyip duruyorKız gibi geldi canım hayırlısı olsun inşaallah sağ salim kucağına alırsın
Benimde hep soldaydı bu bebeğim şimdi geziyor sanırım sağa da geçiyor sabah uyandığımda çok sert oluyorBenim erkekler hep sagdaydi hadi hayırlısı bakalım öncelikle sağlıklı olsunlar da oda farklı bir meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?