merhabalar
öncelikle bebeğinizi güle güle büyütün anneler :) bazen bir şeylerin olmaması olmasından daha hayırlıdır o yüzden yok annem gelmiyor yok kayınvalidem gelmiyor bunlara çok takılmayın derim. bazen KK' da "br derdim var" kısmını okuyorum bebeğini kayınvalidesine baktırıp da bir sorun yaşamayan anneler o kadar az ki
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(
benim annem doğum öncesi ve sonrasıyla beraber 1 ay kalabildi kayınvalidem zaten hasta istediği halde gelemedi (ki kayınvalidem iyi bir insandır). bu yüzden çocuğumu bakıcılarla kendim büyüttüm sayılır
eşim asker bebeğim 6 aylıkken eşim komutanıyla yumruk yumruğa kavgaya girişti. önce bir hafta oda hapsi arkasından 3 saat ötede en uç karakola sürgün
( annem sadece 5 gün gelebildi ama üniversite mezunu evde oturan kardeşim gelmedi gerekçesi hazır "her an işe çağrılabilirim" ama zaten iki ev arası 2, buçuk 3 saat ne zaman çağırsalar gidebilir Allah razı olsun bakıcımızdan ... ona bakıcı bile diyemiyorumo benim "zeynep ablam"... kızım doğduğundan beri 4 sefer ev taşıdım iki kere yardıma geldi onu da daha evine dönmeden "ben olmasam bu işleri zor yapardın" diye defalarca başıma kaktı
hanımefendi bütün sene yan gelip yattı işimden dolayı 5 gün annemlere bırakmak zorunda kaldım gece yarılarına kadar erkek arkadaşıyla çet yapan kendisi ama sınavdan düşük almasının sebebi benim kızım oldu
(( en çok ağrıma giden de eşimin bu kavgasından dolayı bir buçuk ay hapsi vardı eşim defalarca artık yüzünü kızartıp söyledi ama yne aynı gerekçeyi ileri sürdü Allah razı olsun bakıcımız (elif annemiz) eşiyle her gün kızımı alıp akşam da getirdiler. kızmı getirirken de elleri boş gelmediler bir tabak yemeğimi de dahi getirdiler
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
yer değiştirme durumundan dolayı kızım şu an 4. bakıcıyla ama özellikle ilk üçüyle ağlayarak ayrıldık
şimdi siz söyleyin her fırsatta başına kakacak bir akraba mı yoksa çocuğunu bir anne şefkatiyle içine çeke çeke seven bir bakıcımı ?
kızlar uzun oldu ne olur kusura bakmayın ama bu konu da gerçekten doluyum ve inanın yazarken gözlerim doldu ....
Rabbim tüm kuzularımız iy bakıcılarla (manevi annelerle) karşılaştırsın .....