Bende sizin yorumunuza katılıyorum:) iç zıbın gerçekten çok gereksiz hastane çıkışındaki yetmez diye 2li de almıştım göbeği düşene kadar rahat etsin düşüncesiyle... sırf boşa gitmesin diye 1er kere giydirdimEvet bencede bebeğe göre değişen bir durum. Mesela bi arkadaş cırtcırtlı özellikle yandan olan önlüklerden alın demiş. Ben asla kullanamadım onları kızımın yüzünü tahriş etti.
Kimi bebek oyun halısında hiç durmazken kimi duruyor. Belli olmuyor yani
Merhba sen 2018 ağustos annelerinde değilmiyfin acaba ben mi karıştırıyorum??Reflü yatağı hiç kullanamadık çocuğun zaten üzerinde durabileceği bişey değil onu aldığıma çok pişman olmuştum.
Ana kucağı ilk 3 ay bebeğe göre iş görür ama 3 Aydan sonra bebek hem hareketleniyor hem içine sığmıyor gereksiz tonca para almayın derim.benim kızım içinde durmamıştı bile.
Yukarıda bir arkadaş yazmış yenidoğan iç zıbın bencede gereksiz normal çıtçıtlı zıbınlar daha iyi.
Beşik konusunda asla mobilya almayın park yatak alın.ben park yatak almıştım ama arkadaşım mobilya aldı 4 ay sonra işe yaramadı sonra park yatak aldı
Şuan aklıma gelmiyor gerisi geldikçe yazarım
Evet canım doğru hatırlıyorsun ikinci bebiş yolda Allah’ın izniyleMerhba sen 2018 ağustos annelerinde değilmiyfin acaba ben mi karıştırıyorum??
Gebwlik takvimini görünce şoka girdimde azıcık
Aaa inanmıyorum çokk sevindimm ne güzell. Allah kucağına almayı masip etsin. Bende çok istiyorum ama eşim daha istemiyor. Sanki o bakacakmış gibiEvet canım doğru hatırlıyorsun ikinci bebiş yolda Allah’ın izniylebize de sürpriz oldu
İnşallah sana da nasip eder rabbim.nasıl bakacaksak artıkAaa inanmıyorum çokk sevindimm ne güzell. Allah kucağına almayı masip etsin. Bende çok istiyorum ama eşim daha istemiyor. Sanki o bakacakmış gibieşin yanına döndü mü artık kızınn nasıll yaş günü geldimii? Grubumuz ne güzeldi dağıldı koptu çok üzülüyorum kimse yazmıyor artık. Telefon httından görüşüyorlar mı acaba diğerleri hala
Hayırlısı inşş canım. Hdi bakalım mutlu huzurlu sağlıklı yaşları olsun kuzunun.İnşallah sana da nasip eder rabbim.nasıl bakacaksak artıkeşim döndü canım,doğumumdan sonra birdaha gitmedi göreve.onun yerine başka biri devraldı.4 gün sonra kızımın doğumgünü Allah’ın izniyle,kendi aramızda bi pasta kesicez iki fotoğraf tamam.daha küçük nasılsa.gruptan da haberim yok canım İnan ki.bende görüşmüyorum çoook uzun zaman oldu.muhtemelen whatsaptan falan görüşüyorlardır hala.sitede aktif olmadıklarına göre..bende özledim eski günleri.okumak bile keyifliydi
Yok canım benim kız tembel çıktı.eneklemiyo bile.sürünerek emekliyi.yürüycem diye ödü kopuyor çocuğunHayırlısı inşş canım. Hdi bakalım mutlu huzurlu sağlıklı yaşları olsun kuzunun.
Dimi ya bende çok aktif yazan değildim ama devamlı online okuyordum yani. Eğlenceli bi gruptu.
Yürümeye falan başladımı Melisa
Maalesef hala süt alerjimiz devam ediyor canım.onun haricindekiler geçti.ben sütten kesmek zorunda kaldım.zaten emmiyordu da.7 aya kadar verdim sonra sapmayı bıraktım.alerjik mamaya geçtimCocoChanelmademoiselle sahi alerjikti sanırım kızın geçtimi alerjiniz. En son hatırladığım sıkı diyetteydin
Sorma benim kızda 13 aylık anca yürüyor şu 4-5 gündür. Sürünerek poposunun üstünde gidiyor aylardır bi yürüyemedi. Bende önce tribe girmiştim ama baktım olcak fibi değil. Elinden tutup yürüteyim dedim yürümedi , yürütece binmedi. Sokağa çıkardım parkı görüp yürüsün yokk, çimene bıraktım yokkk saldım sonra. Anca bu hafta başladı badi badi gidiyor :)Yok canım benim kız tembel çıktı.eneklemiyo bile.sürünerek emekliyi.yürüycem diye ödü kopuyor çocuğunbaşlarda çok takıyordum ama şuan saldım artık.arada yürüteçe bindiriyorum orda da bana mısın demiyo.senin bebiş yürüyor mu
Olsun 7 ay emmiş ya kuzucuk . Süt alerjisi başlı başına sorun ya çok zor. 3 yaşa kadar aşağı yukarı devam ediyormuşMaalesef hala süt alerjimiz devam ediyor canım.onun haricindekiler geçti.ben sütten kesmek zorunda kaldım.zaten emmiyordu da.7 aya kadar verdim sonra sapmayı bıraktım.alerjik mamaya geçtim
Masallah iki bebisin arasi cok azmis :) Allahim saglikla büyütsün, ne güzel.. Rabbim bizimde kucagimizi saglikli hayirli evlatlarla doldursun, AMINMaalesef hala süt alerjimiz devam ediyor canım.onun haricindekiler geçti.ben sütten kesmek zorunda kaldım.zaten emmiyordu da.7 aya kadar verdim sonra sapmayı bıraktım.alerjik mamaya geçtim
Yerim ben onu,inşallah büyüdüğü çoluk çocuğa karıştığı günleri de görürüzSorma benim kızda 13 aylık anca yürüyor şu 4-5 gündür. Sürünerek poposunun üstünde gidiyor aylardır bi yürüyemedi. Bende önce tribe girmiştim ama baktım olcak fibi değil. Elinden tutup yürüteyim dedim yürümedi , yürütece binmedi. Sokağa çıkardım parkı görüp yürüsün yokk, çimene bıraktım yokkk saldım sonra. Anca bu hafta başladı badi badi gidiyor :)
Amin canım benim Allah razı olsun,inşallah tez zamanda sizlere de nasip etsin rabbim.ben ilk kızımı 5 yıl bekledim.şükür her şeyin bi zamanı varmış bunu anladım sonra.hayırlı zamanda gelir bebişin merak etmeMasallah iki bebisin arasi cok azmis :) Allahim saglikla büyütsün, ne güzel.. Rabbim bizimde kucagimizi saglikli hayirli evlatlarla doldursun, AMIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?