Her cocuk farkli, arkadaslarin gereksiz dedigi cogu sey bizim vazgecilmezimiz mesela:)
Hemen kuculuyor cok alma dedikleri tulumlardan dogum sonrasi almaya doyamadim, cok gazli bir bebegim vardi ve surekli kucakta tasiyip sirtini sivazlamam gerekiyordu. O alt ust parcalar kucaga alirken sivazlarken hep toplandigi icin hic mi hic kullanmadan vermek zorunda kaldim cogunu, biz en ok tek parca ayakli- ayaksiz tulumlarla rahat ettik
Oyun halisi 2. Aydan itibaren kurtaricimiz oldu, icinde oynar uyur aman allahim doyamiyorr oglum ona.)
Gereksiz aldigim:
Bebek kuveti:) ilk 2 ay sadece onda yikadim, sonra birlikte dusa girmeye basladik acayip rahatmis simdi kocaman yer kapliyo anca:)
Alt ust takimlar, ozellikle ustler kafasi cok buyuk oldugu icin bebegimin basindan cogunu geciremedim (enseleri citli olmasina ragmen)
Uzun kollu atlet aldigim icin kafama edim:) kis bebesi olucak usutmeyelim diye abartmisim, iki kat uzun kol giydirmek gercekten iskence:)
Bebek ayakkabilari, yine en yanlis secimmis:) neyse ki cok fazla almadim:) bu bebelerin ayaklari pogaca gibi oluyor:) ama ayakkabilar daha dar oldugu icin hic giyemiyorlar. Hepsi koleksiyon seklinde kenarda:)
Gogus pedi, cok fazla al goguslerin akacak dedikleri icin ucuz buldukca stoklamisim. Ancsk meger her gogus ayni degilmis. Bazi gogusler sutlerini sizdirir bazilari cok dolu olsa bile sizdirmazmis. 200 tane gogus pedi almisim epi topu 2-3 tane kullandim.