Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğinize aldığınız pişman olduğunuz, kullanmadığınız şeyler...

Zıbınları nasıl kullanmazsın ya 🤷🏼‍♀️
bizde peynr ekmek gibi gidiyor
Zibindan kastim body degil. Citcitli body tabi ki kullaniyorum. Zibin su birbirinin uzerine kapanan yanlari olan, dugmesiz, citcitsiz, kimono gibi bi sey.

Zibindan kastim body degil. Citcitli body tabi ki kullaniyorum. Zibin su birbirinin uzerine kapanan yanlari olan, dugmesiz, citcitsiz, kimono gibi bi sey.

Aynen hastane çıkışlarında olan beyaz iç zıbın. yelek gibi sadece çıtçıtı yok bende hiç kullanmadım gereksiz birşey. Hastanede giydirmişlerdi sonra zaten hemen küçük geliyo

sallanan beşik mi sallanmayan beşik mi tecrübeli anneler?

Tek parça tulum. Yeni doğduğunda özellikle hiç kullanışlı değildi

Alt üst diyorum direk

Oyun halisi 1 ay bile oynayamadan donup kacmisti kerata bosa yer kapliyo duruyo dolabin ustunde

Reflü yatağı aldık çok kusuyor diye hiç fayda etmedi kaldırdım kenara

Travel sistem bebek arabası: cadillac air almıştım kullanması çok rahat bebek için çok konforlu ama dev gibi. Ne toplu taşımaya binilir ne de çarşıya pazara gidilir özellikle İstanbul gibi kalabalık bir şehirde yaşıyorsanız. Arabamızın bagajına bile sığmıyor 🙄

Reflü yatağı.. hiç ise yaramadi. Köşede duruyor. Yatagina ayar cektik daha iyi oldu. Dönence... hiç sevmedi. Peluslari diş kasiyici oldu resmen :D

bebeğinize büyük hevesle alıp daha sonra kullanışsız olduğunu farkettiğiniz şeyler varsa paylaşalım...
Tulumlar çok kullanışlı olmuyor ve çabuk küçülüyo sanki hele de görseli güzel olduğu için yandan çıtçıtlı olanlar bide çat kısmında çıtçıtı olmayan tulumlar kabus .. alt üst takımları öneririm daha uZun süre kullanılıyo.. bide anakucağı alacagıma tavana asılan hamaklardan alsaymıştım keşke bir haftadır hamak kullanmaya başladık bebeğimi baya sakinleştirdi henüz 2,5 aylık kesinlikle hamak alın

yazılanların bir kısmına katılmıyorum mesela ateş ölçer nasıl gereksiz olabilir en önemli şeylerden biri :kahve:
Bebekler hiç hasta olmayınca kullanılmadı herhalde 😂 benim aklıma bu geldi direkt çok ciddi ateş yükselmesi olmadan kontrol altına alınmış herhalde 🤷

yazılanların bir kısmına katılmıyorum mesela ateş ölçer nasıl gereksiz olabilir en önemli şeylerden biri :kahve:
10. Sayfada bir arkadaş var çok güzel hem bebeğe hem anneye liste yapmış. Anneme de gösterdim evet dedi. Ona bak canım ben ordan bayağı not aldım.

Back