Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğinize aldığınız pişman olduğunuz, kullanmadığınız şeyler...

0-3 ay arası bebekler çabuk büyüyor
Kıyafetlerin çoğu kaldı
E bebekten aldığım safe Side anne yanı beşiği
Çok bo.... n bir beşik asla almayın
Sallanan ana kucagı
Bondigo oyun halısı
Kanguru
Göğüs pedi
Yan yatış yastığı
Kumaş alt açma minderleri
Bebeğimin karyolası
Bebek hamağı
Oyun halısı, göğüs pedi, sallanan ana kucağı en çok işime yarayan şeyler oldu.. Göğüs pedi süt çıkıyor diye ve göğüs ucu belli olmasin diye halen çok kullandiğim bişey oldu.

Oyun halısı, göğüs pedi, sallanan ana kucağı en çok işime yarayan şeyler oldu.. Göğüs pedi süt çıkıyor diye ve göğüs ucu belli olmasin diye halen çok kullandiğim bişey oldu.
Bebeğe de bağlı iste
Bizimki gerçek annesinin kucağından inmiyor :((((

güzel bir konu olmuş öncelikle,
ben mama sandalyesi aldığıma pişman oldum hem çok yer kaplıyo hemde kızım sevmiyo oturmayı belkide henüz tam oturamadığındandır, 6.5 aylık şuan ilerde umarım severek oturtabiliriz, şimdi ne zaman otursak kafasını sağa sola eğiyo çıkmak istiyo resmen içinden:)
Pişman olmucaksınız😀biraz büyüdüğünde yememek için kaçarken peşinden koşmaktansa mama sandalyesi süper bir alternatif olacak

güzel bir konu olmuş öncelikle,
ben mama sandalyesi aldığıma pişman oldum hem çok yer kaplıyo hemde kızım sevmiyo oturmayı belkide henüz tam oturamadığındandır, 6.5 aylık şuan ilerde umarım severek oturtabiliriz, şimdi ne zaman otursak kafasını sağa sola eğiyo çıkmak istiyo resmen içinden:)
Pişman olmucaksınız😀biraz büyüdüğünde yememek için kaçarken peşinden koşmaktansa mama sandalyesi süper bir alternatif olacak

Pisman olduklarim
Sepet besik
Babynest
Buyuyen o kocaman ahsap besik
Keske sadece park yatak alsaymisim
Kumas alt acma minderi
Belki birini sever diye aldigim pahali pilli oyuncaklar. 3 liralik mahalle bakkalindan alinan top severmis meger.
Iyi ki aldim.dediklerim de mama isitma gorevi olan sterilizator
Ahsap oyun parki
Oyun halisi
Yurume arkadasi
Sonradan da olsa park yatak
Bebek telsizi ve sarjli piller
Ve hala 2 parca kiyafettense tulum

Gümüş göğüs kalkanı. Pompa. Süt artırıcı çaylar. Hiç gerek yokmuş.

Göğüs kalkanı.
Göğüs ucu kremi.
Göğüs pedi.
Süt sağma pompası
Bebek eldiveni.

En kullandıklarım ise
Çıtçıtlı iç zıbınlardan baya almıştım iyi ki almışım.
Müslin bez/battaniye . 2 tane aldım yaza tekrar alırım sanırım.
Alt üst pijama takımları
Çıtçıtlı uzun zıbınlar.
Bir sürü patikli alt almıştım hala kullanıyorum

Bebek eldivenleri
Ic zibinlar
Alt acma minderi (kullan at olanlar varken buna hic gerek yokmus)

Bunlari bi kere bile kullanmadim. Zaten almayacaktim, ama kardesim ay cok gerekli diyerek aldirtti bana zibinlari. Oldugu gibi duruyorlar.

Cam biberon kullanıyordum ilk zamanlar sonra kırıldı çoğu. Ondan pişman oldum. Sonra plastik aldım daha iyi. Bir de küvet aldığıma pişman oldum. İlk zamanlar kullandık ama 5. ayda banyo oturağı alıp duşta yıkamaya başladım. Çok iyi oldu 2.5 yaşına kadar kullandım.

Mama sandalyesi, ana kucağı, kanguru ve bebek arabası benim çok işime yaradı. Ben çok memnundum. Kızım da uzun süre kullandı.

Bebek eldivenleri
Ic zibinlar
Alt acma minderi (kullan at olanlar varken buna hic gerek yokmus)

Bunlari bi kere bile kullanmadim. Zaten almayacaktim, ama kardesim ay cok gerekli diyerek aldirtti bana zibinlari. Oldugu gibi duruyorlar.
Zıbınları nasıl kullanmazsın ya 🤷🏼‍♀️
bizde peynr ekmek gibi gidiyor

Back