Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğinize aldığınız pişman olduğunuz, kullanmadığınız şeyler...

Evet bencede bebeğe göre değişen bir durum. Mesela bi arkadaş cırtcırtlı özellikle yandan olan önlüklerden alın demiş. Ben asla kullanamadım onları kızımın yüzünü tahriş etti.
Kimi bebek oyun halısında hiç durmazken kimi duruyor. Belli olmuyor yani
Bende sizin yorumunuza katılıyorum:) iç zıbın gerçekten çok gereksiz hastane çıkışındaki yetmez diye 2li de almıştım göbeği düşene kadar rahat etsin düşüncesiyle... sırf boşa gitmesin diye 1er kere giydirdim😂 çıtçıtlı candır:)

Reflü yatağı hiç kullanamadık çocuğun zaten üzerinde durabileceği bişey değil onu aldığıma çok pişman olmuştum.

Ana kucağı ilk 3 ay bebeğe göre iş görür ama 3 Aydan sonra bebek hem hareketleniyor hem içine sığmıyor gereksiz tonca para almayın derim.benim kızım içinde durmamıştı bile.

Yukarıda bir arkadaş yazmış yenidoğan iç zıbın bencede gereksiz normal çıtçıtlı zıbınlar daha iyi.

Beşik konusunda asla mobilya almayın park yatak alın.ben park yatak almıştım ama arkadaşım mobilya aldı 4 ay sonra işe yaramadı sonra park yatak aldı

Şuan aklıma gelmiyor gerisi geldikçe yazarım

Reflü yatağı 7-8 ay olana kadar bizim baş tacımızdı, reflüsü olan bir bebek olduğu için de ihtiyacımız olmuş olabilir. Ben Sevi Bebe’nin kiraz çekirdekli yastığını almıştım, güzeldi.

Yatağı alırken derin olmasına bakın ya da kademeli alın. Çocuk ayaklanınca ek önlemler almak gerekiyor yoksa düşmesin diye ve kesin işe yarayan yöntemler de değil hiçbiri. Ben çok pişmanım aldığım yataktan.

Güvenlik açısından ilk 2 sene çocuğun üzerini örtmemek gerekiyor o yüzden ben hep uyku tulumu kullandım ve yarım düzine battaniye hiç kullanılmadan yer kaplıyor. Ev doğalgazlı ve yalıtımlıysa bir battaniye yeter de artar onu da dışarı çıkınca kullanmak için, çok çıkan biriyseniz yedekli olarak iki tane alın ama fazlası ziyan gerçekten.

Ben de 37 haftalık hamileyim mükemmel bi konu sayfalarcasini okudum ve takipte kalicam

Reflü yatağı hiç kullanamadık çocuğun zaten üzerinde durabileceği bişey değil onu aldığıma çok pişman olmuştum.

Ana kucağı ilk 3 ay bebeğe göre iş görür ama 3 Aydan sonra bebek hem hareketleniyor hem içine sığmıyor gereksiz tonca para almayın derim.benim kızım içinde durmamıştı bile.

Yukarıda bir arkadaş yazmış yenidoğan iç zıbın bencede gereksiz normal çıtçıtlı zıbınlar daha iyi.

Beşik konusunda asla mobilya almayın park yatak alın.ben park yatak almıştım ama arkadaşım mobilya aldı 4 ay sonra işe yaramadı sonra park yatak aldı

Şuan aklıma gelmiyor gerisi geldikçe yazarım
Merhba sen 2018 ağustos annelerinde değilmiyfin acaba ben mi karıştırıyorum??
Gebwlik takvimini görünce şoka girdimde azıcık:halay:

Evet canım doğru hatırlıyorsun ikinci bebiş yolda Allah’ın izniyle 😄😄 bize de sürpriz oldu🥰
Aaa inanmıyorum çokk sevindimm ne güzell. Allah kucağına almayı masip etsin. Bende çok istiyorum ama eşim daha istemiyor. Sanki o bakacakmış gibi😂 eşin yanına döndü mü artık kızınn nasıll yaş günü geldimii? Grubumuz ne güzeldi dağıldı koptu çok üzülüyorum kimse yazmıyor artık. Telefon httından görüşüyorlar mı acaba diğerleri hala

Ic zibin ve alt ust takim kiyafetler. Ilk ay cabuk buyuyor zaten giyemedi takimlari. Küçücük oldular. Keske hep tulum alsaymisim. 2 rane almıştım. Baya da giydi. 0 3 ald icin

Aaa inanmıyorum çokk sevindimm ne güzell. Allah kucağına almayı masip etsin. Bende çok istiyorum ama eşim daha istemiyor. Sanki o bakacakmış gibi😂 eşin yanına döndü mü artık kızınn nasıll yaş günü geldimii? Grubumuz ne güzeldi dağıldı koptu çok üzülüyorum kimse yazmıyor artık. Telefon httından görüşüyorlar mı acaba diğerleri hala
İnşallah sana da nasip eder rabbim.nasıl bakacaksak artık 😁😁 eşim döndü canım,doğumumdan sonra birdaha gitmedi göreve.onun yerine başka biri devraldı.4 gün sonra kızımın doğumgünü Allah’ın izniyle,kendi aramızda bi pasta kesicez iki fotoğraf tamam.daha küçük nasılsa.gruptan da haberim yok canım İnan ki.bende görüşmüyorum çoook uzun zaman oldu.muhtemelen whatsaptan falan görüşüyorlardır hala.sitede aktif olmadıklarına göre..bende özledim eski günleri.okumak bile keyifliydi 😁

İnşallah sana da nasip eder rabbim.nasıl bakacaksak artık 😁😁 eşim döndü canım,doğumumdan sonra birdaha gitmedi göreve.onun yerine başka biri devraldı.4 gün sonra kızımın doğumgünü Allah’ın izniyle,kendi aramızda bi pasta kesicez iki fotoğraf tamam.daha küçük nasılsa.gruptan da haberim yok canım İnan ki.bende görüşmüyorum çoook uzun zaman oldu.muhtemelen whatsaptan falan görüşüyorlardır hala.sitede aktif olmadıklarına göre..bende özledim eski günleri.okumak bile keyifliydi 😁
Hayırlısı inşş canım. Hdi bakalım mutlu huzurlu sağlıklı yaşları olsun kuzunun.
Dimi ya bende çok aktif yazan değildim ama devamlı online okuyordum yani. Eğlenceli bi gruptu.
Yürümeye falan başladımı Melisa

Hayırlısı inşş canım. Hdi bakalım mutlu huzurlu sağlıklı yaşları olsun kuzunun.
Dimi ya bende çok aktif yazan değildim ama devamlı online okuyordum yani. Eğlenceli bi gruptu.
Yürümeye falan başladımı Melisa
Yok canım benim kız tembel çıktı.eneklemiyo bile.sürünerek emekliyi.yürüycem diye ödü kopuyor çocuğun 😁😁 başlarda çok takıyordum ama şuan saldım artık.arada yürüteçe bindiriyorum orda da bana mısın demiyo.senin bebiş yürüyor mu

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle sahi alerjikti sanırım kızın geçtimi alerjiniz. En son hatırladığım sıkı diyetteydin
Maalesef hala süt alerjimiz devam ediyor canım.onun haricindekiler geçti.ben sütten kesmek zorunda kaldım.zaten emmiyordu da.7 aya kadar verdim sonra sapmayı bıraktım.alerjik mamaya geçtim

Yok canım benim kız tembel çıktı.eneklemiyo bile.sürünerek emekliyi.yürüycem diye ödü kopuyor çocuğun 😁😁 başlarda çok takıyordum ama şuan saldım artık.arada yürüteçe bindiriyorum orda da bana mısın demiyo.senin bebiş yürüyor mu
Sorma benim kızda 13 aylık anca yürüyor şu 4-5 gündür. Sürünerek poposunun üstünde gidiyor aylardır bi yürüyemedi. Bende önce tribe girmiştim ama baktım olcak fibi değil. Elinden tutup yürüteyim dedim yürümedi , yürütece binmedi. Sokağa çıkardım parkı görüp yürüsün yokk, çimene bıraktım yokkk saldım sonra. Anca bu hafta başladı badi badi gidiyor :)

Maalesef hala süt alerjimiz devam ediyor canım.onun haricindekiler geçti.ben sütten kesmek zorunda kaldım.zaten emmiyordu da.7 aya kadar verdim sonra sapmayı bıraktım.alerjik mamaya geçtim
Olsun 7 ay emmiş ya kuzucuk . Süt alerjisi başlı başına sorun ya çok zor. 3 yaşa kadar aşağı yukarı devam ediyormuş

Masallah iki bebisin arasi cok azmis :) Allahim saglikla büyütsün, ne güzel.. Rabbim bizimde kucagimizi saglikli hayirli evlatlarla doldursun, AMIN

Sorma benim kızda 13 aylık anca yürüyor şu 4-5 gündür. Sürünerek poposunun üstünde gidiyor aylardır bi yürüyemedi. Bende önce tribe girmiştim ama baktım olcak fibi değil. Elinden tutup yürüteyim dedim yürümedi , yürütece binmedi. Sokağa çıkardım parkı görüp yürüsün yokk, çimene bıraktım yokkk saldım sonra. Anca bu hafta başladı badi badi gidiyor :)
Yerim ben onu,inşallah büyüdüğü çoluk çocuğa karıştığı günleri de görürüz 😍🙏🏻

Masallah iki bebisin arasi cok azmis :) Allahim saglikla büyütsün, ne güzel.. Rabbim bizimde kucagimizi saglikli hayirli evlatlarla doldursun, AMIN
Amin canım benim Allah razı olsun,inşallah tez zamanda sizlere de nasip etsin rabbim.ben ilk kızımı 5 yıl bekledim.şükür her şeyin bi zamanı varmış bunu anladım sonra.hayırlı zamanda gelir bebişin merak etme

Bütün anne adaylarına tavsiyem beşik almak için acele etmeyin. Doğduktan sonra bebeğinizin durumuna göre alın derim kocaman mobilya beşik alındı sallanan ama sadece uyuduğunda koymak için kullanıyorum yatak yerine. Benimki gibi uyku sorunu olan ve uyumak istemeyen bebeğiniz olabilir. Keşke şu bebek hamağı denilen şeylerden alsaydım diyorum beşik yerine ilk aylar için ztn sonra beşikte bile yatmıyor tehlikeli. Bebek hamağı çok işinize yarayabilir çünkü bizimki o tarz şeylerde uyuyo hep salıncak tarzı. Sizde öyle bsy alabilirsiniz ilk zamanlar için sonrasında bebeğinizin ihtiyacına göre bişey alırsınız. Çok pişman oldum büyük birşey aldığıma. İlla da alıcam diyorsanız anne yanı beşikler ilk aylarda çok kullanışlı bilginize.

0-3 ay arası bebekler çabuk büyüyor
Kıyafetlerin çoğu kaldı
E bebekten aldığım safe Side anne yanı beşiği
Çok bo.... n bir beşik asla almayın
Sallanan ana kucagı
Bondigo oyun halısı
Kanguru
Göğüs pedi
Yan yatış yastığı
Kumaş alt açma minderleri
Bebeğimin karyolası
Bebek hamağı