Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğinize aldığınız pişman olduğunuz, kullanmadığınız şeyler...

merhabalar fgnsml arabanın modeli nedir acaba

kızlarr yardımmm... bebeğime alacağım yatak konusunda çok kararsız kaldım.. bebek odamda tek kişilik yatağım var, bebek odası takımıyla birlikte bebek karyolası mı alayım yoksa ucuzundan bi park yatak alıp yaşına geldiğinde tek kişilik yatakta mı yatırayım ??

Ben en cok buyuk hevesle ve cok yuksek mevlalara aldigim bebek bakim urunlerinden pismanim bebegimde kullaninca alerji yapti ve suan sebamed kullaniyorum pisik kremi sampuan lasyon hoc birini kullanamadim belki buyuyunce kullana bilirim umuduyla bekliyorum :)

Çok faydalı bilgiler paylaşılmış teşekkürler ama biz en iyisi temel ihtiyaçları alıp bebek doğduktan sonra gerisine bakalım çelişen fikir de çok fazla

kullanıp da pişman olduğum bi şey yok . çünkü 3 çocuk olunca onun kullanmadığını diğeri kullandı
ama ilk çocukta mama sandalyesi aldığıma pişman olmuştum . çünkü çok bi oturtamamıştım. ama sonra ikinci ve üçüncü çocukta işi çok gördü. şu an en küçük 15 aylık oturu p yiyor

ama oyun halısı almadım mesela. evimde o yok bi

Doğmadan hevesle çok kıyafet almışım. Çoğu etiketi ile kaldı. İlk 6 ay için çok kıyafet almamak en iyisi. hem çok hediye geliyor hemde çok çabuk büyüyorlar.

Eveeettt doğum gerçekleşti 9 ay geçti bile. Şu ana kadar pişman olduğum hiçbirşey yok. Çünkü temel ihtiyaçları aldım, sonrasını zaman bıraktım. Bebek neye ihtiyacı olduğunu belirliyor zaten. Birde mantıklı düşünmek gerek. Konu bebek olunca bir sürü şey sunup anna-babaların aklını karıştırıyorlar. Mesela ben oyun halısı almadım. Benden 2 ay küçük bebeği olan arkadaşım, yok tekmelemesine yardımcı oluyormuş kas gelişimine iyiymiş falan filan diyerek aldı ve birgün videosunu çekip gösterdi bana. Benim bebeğimin oyun halısız yaptığı tekmeleme olayını onun bebeği oyun halısıyla yapıyordu. Demem o ki aslında bebeğin genel gelişiminde varolan birşey. Ama o oyun halısının geliiştirdiğini düşünüyor. Bu gibi para tuzaklarına düşmedim. Bekleyin, bebek ihtiyacını size belirtiyor zaten

merhaba anneler
bizim henüz çok erken olmasına rağmen dün beşik aldık. eve gelince ölçüsü gözüme küçük geldi. beyaz ahşap 2 kademeli ayarlanabilen istersek ön kısmı çıkıp bebek yatağı olabilen bir model. ölçüsü 60*120 yerden yüksekliği 80 cm. eve getirince sanki çok alçakmış gibi geldi !! ne dersiniz sizin beşikler nasıl ???

Yerden yüksekliğini hatırlamıyorum ama 80-160 aldım ben mobilya beşik. Park yatağı 60-120 idi bana dar gelmişti. Tabi bu biraz benim geniş ve ferah sevmemle alakalı.

Fotosunu atsana canım merak ettim:)

chicco lıtewayın hangı modelini aldınız aceba

chıcco litewayın hangısını aldınız aceba

bebek arabanız ne aceba?

chicco lıtewayın hangı modelini aldınız aceba

chıcco litewayın hangısını aldınız aceba

bebek arabanız ne aceba?
Lite way'in normal baston olanı,birde plus olanı var içerisinde ana kucağı da mevcut. Benim aldığım model fotodaki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…