Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğinize aldığınız pişman olduğunuz, kullanmadığınız şeyler...

hastanede üç gün prima kullandık eve döndükten sonra üç gün ev usulü bez kullandık inanılmaz pişikler oldu şu an primaya devam ediyorum ama ablam huggies kullandı çokta memnun kaldı bence ev usulü bezler kullanmayın derim yinede siz bilirsiniz bebeğinizi benim için öpün
Teşekkür ediyorum ama benim dediğim ev usulü bez değil. Siz eski usullerden bahsediyorsunuz sanırım. Ben yeni nesil yıkanabilir bez diye google de arattığınızda çıkıyor onlardan bahsetmiştim.

Teşekkür ediyorum ama benim dediğim ev usulü bez değil. Siz eski usullerden bahsediyorsunuz sanırım. Ben yeni nesil yıkanabilir bez diye google de arattığınızda çıkıyor onlardan bahsetmiştim.
bahsettiğinizden kullanmadım siz denerseniz bana yazın daha iyiyse bende ona geçeyim sonuçta bebeklerin sağlığı önemli

Herkesin memnun kaldığı yada kalmadığı ürün farklı çünkü her bebek ve her aile farklı. Ben travel sistem araba aldım ana kucağına bile bir kere oturtamadim ama arkadaşımın kızı 3 yaşına kadar aynı marka arabadan inmedi. Benim iyi ki aldım dediğim şey park yatak burada bir arkadaş hiç memnun kalmamış. O yüzden buradaki herşey herkese uymayabilir

Kesinlikle bebekten bebeğe değişiyor. Aynı beşikte kızım 2 buçuk yaşına kadar yattı oğlum nerdeyse hiç yatmadı. Tulum konusuna katılıyorum özenip tek parça tılumlardan bi sürü almayın kullanımı da zor (alt açması vs) hemende küçülüyor.

Bebek için reflü yastığı almalı mıyım? Yan yatış özelliği çok önemli mi yoksa yastıkla yan yatar mı?

Bebek için reflü yastığı almalı mıyım? Yan yatış özelliği çok önemli mi yoksa yastıkla yan yatar mı?
ben gerek görmedim, yan yatırıp arkasına penye battaniyeyi rulo yapıp koyabilirsiniz. İllaki özel yastıklara gerek yok.

Ben ne olur ne olmaz diye ilk bebeğimde almıştım ve çok işime yaradı,salonda veya başka bir yerde uyuya kaldığında yastığın içinde çok rahat ediyordu hatta kucağıma alıp arabada bile kullanmıştım. Tavsiye ederim.

Ben almadım. Kızım 6 aylık olmak üzere. Ben de çok tereddüt etmiştim. Alıp çok memnun kalanlar var. Doğduktan sonra bile alsam mı diye düşümdüm. Ama yan yatırıp arkasını destekleyerek idare ettim. Ama şuna da dikkat etmek lazım: Yan yatarken yüzüstü düşmesi de sakıncalı. Aslında en sağlıklı yatış şekli sırt üstü. Bu konuda internetten bir araştırma yapın isterseniz.

Anne adaylarina tavsiyelerinizi de yazar misiniz
Tomrisin emzirme notlarını mutlaka okuyun. :KK66:

Tomrisin emzirme notlarını mutlaka okuyun. :KK66:[/QUOTE]

Bilgi icin cok tesekkur ederim her turlu tavsiye ve bilgiye acigim

Merhaba herkese.
1. 8 aylık kızım var.ana kucagı almasaydım direk 0 kilo dan baslayan oto koltugu alsaydım diyorum suan.
2. Bebek arabası olarak da üstü çıkmadan kapanan bi model alsaymışım diyorum işkence oluyo kapatıp açmak
3. Sabit ikea beşiği aldım keşke sallanabilen bi model alsaydım baştan sallamaya alıştırsaydım diyorum eninde sonunda sallanıyor çünkü.
Aklıma geldikçe yazarım

Bir tane ucuz yollu sallama aparatlı park yatak aldım, iyiki almışım seyahat ederken ve evin içerisinde seyyar bir beşik çook iyi oluyor, aynı zamanda büyüyebilen mobilya beşik aldım. Ondanda memnunum. Bebek arabamda dikkat ettiğim şey hafif olması, tek elle açılıp kapanmasıydı öylesini aldım ve çok memnun kaldım. Onun dışında bebeğime ekstra pek bişey almadım. Ekstradan kastım yok emzirme yastığı, yok reflü yastığı gibi gibi... Bana hep para tuzağı geldiler. Bu arada banyo için düz file değilde köpüklü filelerden aldım o da yumuşacık ve bebeğim çok sevdi, tavsiye ederim. Çalışacağım için sağdığım sütü vermek amaçlı dr brownın biberonunu aldım, biberon düşünürseniz kesinlikle onu tavsiye ediyorum. Hem bebeğin hava yutmasını engelleyen(gaz oluşmasını engelliyor), hemde anne göğsünden çekiyormuş gibi kuvvetli çekmedikçe (ki bu sizi emmesini bırakmaması için çok önemli) süt akıtmayan bir aparatı var.Aklıma gelen oldukça yine yazarım. Ama ne olursa olsun çılgınlar gibi alışveriş yapmayın derim. Mantıklı düşünün ve gerçek ihtiyaçlara odaklanın, ömrünüz boyumca bir kez kullanacağınız özellikleri olan şeylere kanmayın. ;)

Hımm birde bebeğim için yeni nesil yıkanabilir bezler aldım onlarda çok kullanışlı ve sağlıklı. Hazır bezlerdeki kimyasallardan uzak yaşıyor bebeğim :)

Benim bir numaralı tavsiye edeceğim şey bebek arabasi baby2go nun 3,5 kiloluk yani kuş gibi bebek arabasi harika kesinlikle çok çok çok memnunum bugün oğlum 52 günlük heryere onunla tek başıma çıktım kaç kere

Back