Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğinize aldığınız pişman olduğunuz, kullanmadığınız şeyler...

Benim bir numaralı tavsiye edeceğim şey bebek arabasi baby2go nun 3,5 kiloluk yani kuş gibi bebek arabasi harika kesinlikle çok çok çok memnunum bugün oğlum 52 günlük heryere onunla tek başıma çıktım kaç kere
merhabalar fgnsml arabanın modeli nedir acaba

kızlarr yardımmm... bebeğime alacağım yatak konusunda çok kararsız kaldım.. bebek odamda tek kişilik yatağım var, bebek odası takımıyla birlikte bebek karyolası mı alayım yoksa ucuzundan bi park yatak alıp yaşına geldiğinde tek kişilik yatakta mı yatırayım ??

Ben en cok buyuk hevesle ve cok yuksek mevlalara aldigim bebek bakim urunlerinden pismanim bebegimde kullaninca alerji yapti ve suan sebamed kullaniyorum pisik kremi sampuan lasyon hoc birini kullanamadim belki buyuyunce kullana bilirim umuduyla bekliyorum :)

Çok faydalı bilgiler paylaşılmış teşekkürler :anne:ama biz en iyisi temel ihtiyaçları alıp bebek doğduktan sonra gerisine bakalım çelişen fikir de çok fazla :anneadayı:

kullanıp da pişman olduğum bi şey yok . çünkü 3 çocuk olunca onun kullanmadığını diğeri kullandı
ama ilk çocukta mama sandalyesi aldığıma pişman olmuştum . çünkü çok bi oturtamamıştım. ama sonra ikinci ve üçüncü çocukta işi çok gördü. şu an en küçük 15 aylık oturu p yiyor

Doğmadan hevesle çok kıyafet almışım. Çoğu etiketi ile kaldı. İlk 6 ay için çok kıyafet almamak en iyisi. hem çok hediye geliyor hemde çok çabuk büyüyorlar.

Eveeettt doğum gerçekleşti 9 ay geçti bile. Şu ana kadar pişman olduğum hiçbirşey yok. Çünkü temel ihtiyaçları aldım, sonrasını zaman bıraktım. Bebek neye ihtiyacı olduğunu belirliyor zaten. Birde mantıklı düşünmek gerek. Konu bebek olunca bir sürü şey sunup anna-babaların aklını karıştırıyorlar. Mesela ben oyun halısı almadım. Benden 2 ay küçük bebeği olan arkadaşım, yok tekmelemesine yardımcı oluyormuş kas gelişimine iyiymiş falan filan diyerek aldı ve birgün videosunu çekip gösterdi bana. Benim bebeğimin oyun halısız yaptığı tekmeleme olayını onun bebeği oyun halısıyla yapıyordu. Demem o ki aslında bebeğin genel gelişiminde varolan birşey. Ama o oyun halısının geliiştirdiğini düşünüyor. Bu gibi para tuzaklarına düşmedim. Bekleyin, bebek ihtiyacını size belirtiyor zaten ;)

merhaba anneler :KK54:
bizim henüz çok erken olmasına rağmen dün beşik aldık. eve gelince ölçüsü gözüme küçük geldi. beyaz ahşap 2 kademeli ayarlanabilen istersek ön kısmı çıkıp bebek yatağı olabilen bir model. ölçüsü 60*120 yerden yüksekliği 80 cm. eve getirince sanki çok alçakmış gibi geldi !! ne dersiniz sizin beşikler nasıl ???

bizim henüz çok erken olmasına rağmen dün beşik aldık. eve gelince ölçüsü gözüme küçük geldi. beyaz ahşap 2 kademeli ayarlanabilen istersek ön kısmı çıkıp bebek yatağı olabilen bir model. ölçüsü 60*120 yerden yüksekliği 80 cm. eve getirince sanki çok alçakmış gibi geldi !! ne dersiniz sizin beşikler nasıl ???
Yerden yüksekliğini hatırlamıyorum ama 80-160 aldım ben mobilya beşik. Park yatağı 60-120 idi bana dar gelmişti. Tabi bu biraz benim geniş ve ferah sevmemle alakalı.

Fotosunu atsana canım merak ettim:)

bence tamamen bir deneme yanılma süreci... oyun halısını kimi bebek çok seviyor saatlerce vakit geçiriyor, mama sandalyesi 2 yaşında hala kullanıyoruz. biz bebek arabası konusunda çok yanıldık önce büyük bir mıdel aldık çift yönmlü yeni doğduğpunda çok iyidi ama arabaya sığmıyordu tatil kabus oldu, sonra basyon lalaım dedik ilk araba çok pahalıydı bu daha ekonomik olsun dedik dandişk çıktı kesinlşikle kullanamadım. şimdi chicco liteway kullanıyorum çok memnunum keşke ilk başta alsaymışım.

chicco liteway yazınca bıssuru model çıkıyor:( hangısı aceba?

Ana kucağını çok faydalı bulan arkadaşlar ne olur hangi marka ve model olanı (ve çocuk ne kadar olana kadar) kullandınız yazın.
Bir kaç marka ve model arasında çook kararsız kaldım da????

Hangisini daha uzun kullanabiliyorlar diye düşündüm ama uzu kullanalım derken rahatsız olan bir şeyde almak istemiyorum.

Arasında kaldığım modeller;

Chicco I feel

Tiny Love 3 (18 kg kadar taşır diyor ama mümkün mü bilemedim)

Fisher Price Sevimli gezegen (sonradan sandalye oluyor)

Casual Ana kucağı (12,5 kg ya kadar diyor ama tam yatıyor mu çözemedim)

hangısını aldınız.memmun kaldınız mı.

Fotosunu atsana canım merak ettim:)
upload_2017-2-1_14-55-21.png
upload_2017-2-1_14-55-21.png

ben stokke explory aldim canim. Biraz pahali ama cok konforlu rahat. Ve sana sunu soyliyebilirim benim kizim o kadar keyifle oturdu ki fiyatinin hakkini verdi. O yuzden hic pisman degilim. ayriyetten tatile giderken kullanmak icin ben chicco liteway almistim. O da iyi marka olmasina ragmen stokke da alisik oldugu konforu bulamiyordu. Bebegim 1 yasinda olmasina ragmen chicco da digeri kadar kolay uyuyamiyordu.

ama baska bir yakinimda pahali baska bir bebek arabasi almisti ama kizi hic oturmadi. ne bebekken nede buyuyunce. O yuzden cocuktan cocugada fark var canim.

Benim kizim stokke da oturmayi seviyordu cunku yuksek manzarasi daha coktu. Normal bebek arabalari assagida ve gezerken insanlarin bacaklari hizasinda oturuyor. Ve bazen kalabalik yerde hic birsey goremiyor kalabaliktan rahatsiz olabiliyor.

chicco lıtewayın hangı modelini aldınız aceba

Uzay mekiği gibi hantal bebek arabalarından sakın almayın,ancak 3 ay kullanabildim sonra chicco lite way aldık rahatladık bir çok arkadaşım da aynı şeyi yaptı en fazla 6 ay kullanabildiler sonra hepsi hafif bebek arabalarından aldılar, zor oluyor hele ki kış bebekleri sık sık çıkarılmıyor 3-4 bin lira vermek inanın ziyandan başka bişey değil.

chıcco litewayın hangısını aldınız aceba

Bir tane ucuz yollu sallama aparatlı park yatak aldım, iyiki almışım seyahat ederken ve evin içerisinde seyyar bir beşik çook iyi oluyor, aynı zamanda büyüyebilen mobilya beşik aldım. Ondanda memnunum. Bebek arabamda dikkat ettiğim şey hafif olması, tek elle açılıp kapanmasıydı öylesini aldım ve çok memnun kaldım. Onun dışında bebeğime ekstra pek bişey almadım. Ekstradan kastım yok emzirme yastığı, yok reflü yastığı gibi gibi... Bana hep para tuzağı geldiler. Bu arada banyo için düz file değilde köpüklü filelerden aldım o da yumuşacık ve bebeğim çok sevdi, tavsiye ederim. Çalışacağım için sağdığım sütü vermek amaçlı dr brownın biberonunu aldım, biberon düşünürseniz kesinlikle onu tavsiye ediyorum. Hem bebeğin hava yutmasını engelleyen(gaz oluşmasını engelliyor), hemde anne göğsünden çekiyormuş gibi kuvvetli çekmedikçe (ki bu sizi emmesini bırakmaması için çok önemli) süt akıtmayan bir aparatı var.Aklıma gelen oldukça yine yazarım. Ama ne olursa olsun çılgınlar gibi alışveriş yapmayın derim. Mantıklı düşünün ve gerçek ihtiyaçlara odaklanın, ömrünüz boyumca bir kez kullanacağınız özellikleri olan şeylere kanmayın. :KK66:

bebek arabanız ne aceba?

IMG_8643.PNG
IMG_8643.PNG
chicco lıtewayın hangı modelini aldınız aceba

chıcco litewayın hangısını aldınız aceba

bebek arabanız ne aceba?
Lite way'in normal baston olanı,birde plus olanı var içerisinde ana kucağı da mevcut. Benim aldığım model fotodaki gibi.

Back