Bir tane ucuz yollu sallama aparatlı park yatak aldım, iyiki almışım seyahat ederken ve evin içerisinde seyyar bir beşik çook iyi oluyor, aynı zamanda büyüyebilen mobilya beşik aldım. Ondanda memnunum. Bebek arabamda dikkat ettiğim şey hafif olması, tek elle açılıp kapanmasıydı öylesini aldım ve çok memnun kaldım. Onun dışında bebeğime ekstra pek bişey almadım. Ekstradan kastım yok emzirme yastığı, yok reflü yastığı gibi gibi... Bana hep para tuzağı geldiler. Bu arada banyo için düz file değilde köpüklü filelerden aldım o da yumuşacık ve bebeğim çok sevdi, tavsiye ederim. Çalışacağım için sağdığım sütü vermek amaçlı dr brownın biberonunu aldım, biberon düşünürseniz kesinlikle onu tavsiye ediyorum. Hem bebeğin hava yutmasını engelleyen(gaz oluşmasını engelliyor), hemde anne göğsünden çekiyormuş gibi kuvvetli çekmedikçe (ki bu sizi emmesini bırakmaması için çok önemli) süt akıtmayan bir aparatı var.Aklıma gelen oldukça yine yazarım. Ama ne olursa olsun çılgınlar gibi alışveriş yapmayın derim. Mantıklı düşünün ve gerçek ihtiyaçlara odaklanın, ömrünüz boyumca bir kez kullanacağınız özellikleri olan şeylere kanmayın.