- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
Ne demek rica ederim,hayırlı doğumlar.cvp için çok teşekkürler. çok nazıksınız...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek rica ederim,hayırlı doğumlar.cvp için çok teşekkürler. çok nazıksınız...
200 liralık almıştım ben seyehatlarde, anne-kayınvalide ziyaretlerinde işime yarıyor.Park yatak saçmalığına iyisi olsun kalitelisi olsun diye bin bir pazarlıkla 630 lira verdik... hiç kullanmadık 7 aydır duruyo öyle boş boş...
Tebrik ederim. Böyle anneler görmek çok güzel deneyimlerinizini okumak isterim.bende aldım sadece iç bezleri yaptırmadım daha. Herkes yapamazsın diyor. Ama ben diretiyorum. Bütün gün evdeyim sonuçta.Hımm birde bebeğim için yeni nesil yıkanabilir bezler aldım onlarda çok kullanışlı ve sağlıklı. Hazır bezlerdeki kimyasallardan uzak yaşıyor bebeğim :)
Kadınlar klübünde görüştüğüm bir kadın var çalışıyor ve ona rağmen yıkanabilir bez kullanıyor ben yurtdışından getirdim dış bezler..iç bezleri kendim yapacağım.özel mesaj atarsanız paylaşabilirim konuştuğumuz yeri. Deneyimli bir kadın yardımı olur. Biz yurtdışından temin ediyoruz.burdaki baby neodan falan memnun değiller çünkü.Teşekkür ediyorum ama benim dediğim ev usulü bez değil. Siz eski usullerden bahsediyorsunuz sanırım. Ben yeni nesil yıkanabilir bez diye google de arattığınızda çıkıyor onlardan bahsetmiştim.
Portbebe yerine ergonomik kangurulara göz atın bence. Daha güzel ve uzun soluklu kullanım.kızlar bebek çanta ve portbebe takımı almayı düsünüyorum sizce böyle takım alıyımmı yoksa sadece rahat edebilecegim cantamı alayım portbebeyide almak istememin sebebi bebeği dışarı ckarken raaht taşımak istiyorum
Teşekkür ediyorum. Bende çalışan bir anneyim ve yardımcım hiç kimsem yok bulunduğum şehirde. Gayette iyi idare ediyoruz. Babyneodan memnunum onu tercih etme nedenim türk malı olmasıydı. Yoksa çok araştırdım ama biraz ülkem kazansın istiyorum açıkcası :)Kadınlar klübünde görüştüğüm bir kadın var çalışıyor ve ona rağmen yıkanabilir bez kullanıyor ben yurtdışından getirdim dış bezler..iç bezleri kendim yapacağım.özel mesaj atarsanız paylaşabilirim konuştuğumuz yeri. Deneyimli bir kadın yardımı olur. Biz yurtdışından temin ediyoruz.burdaki baby neodan falan memnun değiller çünkü.
Bir yıl geçmiş üzerinden, deneyimimi paylaşmak istedim. İyiki denemişim bebeğimde bende acayip memnunuz :)sakın deneme ben denedim 2 gün kullandım çok pişikler oldu bebeğimde tenide çok hassas çok ağladı
Teşekkür ederim. Cevabınız için 1 sene çom güzel zaman tebrij ederim.çevreniz nasıl karşıladı. Benim kaynanam çok titiz naparız bilmiyorum. Siz kreşemi verdiniz çocuğunuzu. Orda uyguluyorlarmı.Teşekkür ediyorum. Bende çalışan bir anneyim ve yardımcım hiç kimsem yok bulunduğum şehirde. Gayette iyi idare ediyoruz. Babyneodan memnunum onu tercih etme nedenim türk malı olmasıydı. Yoksa çok araştırdım ama biraz ülkem kazansın istiyorum açıkcası :)
Çevrem ilk aşamada akıl karı değil dedi. Şimdi farklı bir ortama girdiğimde soran olursa o çevrem bu bezleri ballandıra ballandıra anlatıyor sanki kendileri önermiş çok destek olmuş gibiTeşekkür ederim. Cevabınız için 1 sene çom güzel zaman tebrij ederim.çevreniz nasıl karşıladı. Benim kaynanam çok titiz naparız bilmiyorum. Siz kreşemi verdiniz çocuğunuzu. Orda uyguluyorlarmı.
Herkes bir acayip. İyi bari yıldırmamışlar sizi.inşallah benide vazgeçiremiyecekler :) en sağlıklısı bu çünküÇevrem ilk aşamada akıl karı değil dedi. Şimdi farklı bir ortama girdiğimde soran olursa o çevrem bu bezleri ballandıra ballandıra anlatıyor sanki kendileri önermiş çok destek olmuş gibiBebeğime bakıcı bakıyor o da ilk aşamada garip karşıladı, ilk gün hazır bezleri rahatlığından bahsetti, şimdi herkese bu bezlerin güzelliğini anlatıyor
![]()
Aksine inadımı körüklediler. Hımm ama eşimin desteğini unutmamam gerek. Yaparsın sen diyenlerden ikincisi oydu :)Herkes bir acayip. İyi bari yıldırmamışlar sizi.inşallah benide vazgeçiremiyecekler :) en sağlıklısı bu çünkü
Maşallah eşinizede. Benimkide çok destek şükürler olsun.onlar olmasada daha zor olurdu eminim.Aksine inadımı körüklediler. Hımm ama eşimin desteğini unutmamam gerek. Yaparsın sen diyenlerden ikincisi oydu :)