Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğinize aldığınız pişman olduğunuz, kullanmadığınız şeyler...

Benimde alıp pişman olduğum pek çok şey yok etrafımda bir sürü yeni doğum yapan çok kişi vardı ben yaka zıbın aldıģıma çok pişman olmuştum zavallı çocuğun bütün göğsü açıkta kalıyordu bide küçük çorap çok almıştım hiç giymeden kaldırdıklarım var 3 4 cift yetiyomuş minik biberon almıştım plastikti onuda kullanmadım keşke cam alsaydım diyodum hep

7 ay önce doğum yaptım alıpta pişman olduğum şeyi hatırlamıyorum zaten burayı okumuştum sonra aldım :rapci: Yenidoğan kıyafeti 1 takım aldım o da görmeye geldiklerinde giydirdim. 4-5 takım da 0-3 ay aldım. Bolca ağız mendili aldım iyi ki almışım. Çorapları hep büyük alın iz yapıyor ayağında yeni doğacak bebeğinize 6-12 ay alın. Badyleri ben hep giydirmesi kolay olsun diye boydan çıtçıtlı aldım tavsiye ederim ilk zamanlar çok kolay oldu. Pek ayaklı alt almayın ya düdük gibi kalıyor ya da çuval gibi duruyor. Denedikçe tecrübeleniyorsunuz. Herkese hayırlı doğumlar.

Ben bide iç zıbın seti almıştım valla doğru düzgün kullanılmıyo bi tek altını kullanıyodum onlarda çok gereksiz

Kendim icin gogus pedini gereksiz yrre almisim hemde 2 kutu :/ zibin setlerine sinir olarak giydirdim hep V seklinde yaka acikta kaliyor. Bebegime aldigim kiyafetler yetmedi cunku kizim cok kusan bir bebek sonradan annemler o kadar cok kiyafet aldiki dolap dolu anca yetiyor :/ tabi her bebek bu kadar kusmayacagi icin baslangicta az almak daha iyi.

ayaklı olan tum tulumlar gereksız cunku cabucak buyuyorlar ve gıyemıyorlar hastane cıkısları da gereksız bır tane yeterlı , bol bol kısa ve uzun kol mumkunse bıraz buyuk zıbınlar ve alt ust takımlar ıle kapsonlu yelek yada sweatler favorım benım...

Park yatak saçmalığına iyisi olsun kalitelisi olsun diye bin bir pazarlıkla 630 lira verdik... hiç kullanmadık 7 aydır duruyo öyle boş boş...

Park yatak iyi almisim bir yadinda hala onda yatiyor. Ayakli tulumlarda oyle cinku hep tulum giyiyor giye giye eskiyor zaten kis bebegi oldugu icin ayakli iyiydi. Oyun halisi donemceleri bosuna aldim hic kullanmadik nerdeyse. İlerki aylarda kot gomlek tarzi erkek icin rahat degil kendide rahat etmedi icinde. Bir iki takim yeter bir yere gitmek icin. Hastane cikisida almadim kendim uydurdum ayri ayri aldim.

kızlar bebek çanta ve portbebe takımı almayı düsünüyorum sizce böyle takım alıyımmı yoksa sadece rahat edebilecegim cantamı alayım portbebeyide almak istememin sebebi bebeği dışarı ckarken raaht taşımak istiyorum

Hımm birde bebeğim için yeni nesil yıkanabilir bezler aldım onlarda çok kullanışlı ve sağlıklı. Hazır bezlerdeki kimyasallardan uzak yaşıyor bebeğim :)
Tebrik ederim. Böyle anneler görmek çok güzel deneyimlerinizini okumak isterim.bende aldım sadece iç bezleri yaptırmadım daha. Herkes yapamazsın diyor. Ama ben diretiyorum. Bütün gün evdeyim sonuçta.

Teşekkür ediyorum ama benim dediğim ev usulü bez değil. Siz eski usullerden bahsediyorsunuz sanırım. Ben yeni nesil yıkanabilir bez diye google de arattığınızda çıkıyor onlardan bahsetmiştim.
Kadınlar klübünde görüştüğüm bir kadın var çalışıyor ve ona rağmen yıkanabilir bez kullanıyor ben yurtdışından getirdim dış bezler..iç bezleri kendim yapacağım.özel mesaj atarsanız paylaşabilirim konuştuğumuz yeri. Deneyimli bir kadın yardımı olur. Biz yurtdışından temin ediyoruz.burdaki baby neodan falan memnun değiller çünkü.

kızlar bebek çanta ve portbebe takımı almayı düsünüyorum sizce böyle takım alıyımmı yoksa sadece rahat edebilecegim cantamı alayım portbebeyide almak istememin sebebi bebeği dışarı ckarken raaht taşımak istiyorum
Portbebe yerine ergonomik kangurulara göz atın bence. Daha güzel ve uzun soluklu kullanım.

Kadınlar klübünde görüştüğüm bir kadın var çalışıyor ve ona rağmen yıkanabilir bez kullanıyor ben yurtdışından getirdim dış bezler..iç bezleri kendim yapacağım.özel mesaj atarsanız paylaşabilirim konuştuğumuz yeri. Deneyimli bir kadın yardımı olur. Biz yurtdışından temin ediyoruz.burdaki baby neodan falan memnun değiller çünkü.
Teşekkür ediyorum. Bende çalışan bir anneyim ve yardımcım hiç kimsem yok bulunduğum şehirde. Gayette iyi idare ediyoruz. Babyneodan memnunum onu tercih etme nedenim türk malı olmasıydı. Yoksa çok araştırdım ama biraz ülkem kazansın istiyorum açıkcası :)

Teşekkür ediyorum. Bende çalışan bir anneyim ve yardımcım hiç kimsem yok bulunduğum şehirde. Gayette iyi idare ediyoruz. Babyneodan memnunum onu tercih etme nedenim türk malı olmasıydı. Yoksa çok araştırdım ama biraz ülkem kazansın istiyorum açıkcası :)
Teşekkür ederim. Cevabınız için 1 sene çom güzel zaman tebrij ederim.çevreniz nasıl karşıladı. Benim kaynanam çok titiz naparız bilmiyorum. Siz kreşemi verdiniz çocuğunuzu. Orda uyguluyorlarmı.

Teşekkür ederim. Cevabınız için 1 sene çom güzel zaman tebrij ederim.çevreniz nasıl karşıladı. Benim kaynanam çok titiz naparız bilmiyorum. Siz kreşemi verdiniz çocuğunuzu. Orda uyguluyorlarmı.
Çevrem ilk aşamada akıl karı değil dedi. Şimdi farklı bir ortama girdiğimde soran olursa o çevrem bu bezleri ballandıra ballandıra anlatıyor sanki kendileri önermiş çok destek olmuş gibi :KK70: Bebeğime bakıcı bakıyor o da ilk aşamada garip karşıladı, ilk gün hazır bezleri rahatlığından bahsetti, şimdi herkese bu bezlerin güzelliğini anlatıyor :KK66:

Çevrem ilk aşamada akıl karı değil dedi. Şimdi farklı bir ortama girdiğimde soran olursa o çevrem bu bezleri ballandıra ballandıra anlatıyor sanki kendileri önermiş çok destek olmuş gibi :KK70: Bebeğime bakıcı bakıyor o da ilk aşamada garip karşıladı, ilk gün hazır bezleri rahatlığından bahsetti, şimdi herkese bu bezlerin güzelliğini anlatıyor :KK66:
Herkes bir acayip. İyi bari yıldırmamışlar sizi.inşallah benide vazgeçiremiyecekler :) en sağlıklısı bu çünkü

Herkes bir acayip. İyi bari yıldırmamışlar sizi.inşallah benide vazgeçiremiyecekler :) en sağlıklısı bu çünkü
Aksine inadımı körüklediler. Hımm ama eşimin desteğini unutmamam gerek. Yaparsın sen diyenlerden ikincisi oydu :)

Back