- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tatli yaa hayal ettimde :)bir de bebekler basit şeyleri daha çok seviyo. örneğin kızım çamaşır sepetinin içinde oturmayı ilkarabama tercih ediyo. mandallarla, boş yoğurt kovalarıyla, sarımsak dövdüğüm havanla, yumurta fırçasıyla veya kurbiye kalıplarıyla dakikalarca; hatta bazen saatlerce oynayabiliyo. sanırım biz ebeveynler bişeyler almak konusunda bebeklerden daha hevesliyiz....
Merhaba canım ben park yatak almayi düşünüyorum da sen neyinden memnun kalmadin markası neydiPark yatak aldiğima pişmanim.
Keşke elektirikli sallanan beşik alsaymişim.
Markasi baby hope. Park yatağimiz güzel ama sallanma aparatlari ile kullanamadik ve bebeğimizde genelde sallanmak istiyor o yüzden elektrikli sallanan beşik tercih etsem daha iyi olurmuş.Merhaba canım ben park yatak almayi düşünüyorum da sen neyinden memnun kalmadin markası neydi
sakın deneme ben denedim 2 gün kullandım çok pişikler oldu bebeğimde tenide çok hassas çok ağladıHiç yeni nesil yıkanabilir bebek bezi alıp kullanan oldu mu kızlar? Çevremde hiç yok ve bebeğimin sağlığı için önemli olduğunu düşünüyorum. Tecrübelere ihtiyacım vaaarrr...
Çok fazla yorum okudum canım, kafam çok karıştı. Pişik oldu diyende var ama genel olarak yüzdeliğe vurduğumuzda memnun kalanlar daha fazla. Sen hangi markayı denedin? Bİrde ilk o bezi mi denedin yoksa başka bezden geçiş mi yaptın?sakın deneme ben denedim 2 gün kullandım çok pişikler oldu bebeğimde tenide çok hassas çok ağladı
hastanede üç gün prima kullandık eve döndükten sonra üç gün ev usulü bez kullandık inanılmaz pişikler oldu şu an primaya devam ediyorum ama ablam huggies kullandı çokta memnun kaldı bence ev usulü bezler kullanmayın derim yinede siz bilirsiniz bebeğinizi benim için öpünÇok fazla yorum okudum canım, kafam çok karıştı. Pişik oldu diyende var ama genel olarak yüzdeliğe vurduğumuzda memnun kalanlar daha fazla. Sen hangi markayı denedin? Bİrde ilk o bezi mi denedin yoksa başka bezden geçiş mi yaptın?