Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğinize aldığınız pişman olduğunuz, kullanmadığınız şeyler...

pompalı burun temizleyici hiç bir işe yaramıyor. Birde çok çok heveslenerek aldığım dr. Browns biberonu kızım hiç almadı emzik kısmı çok küçüktü beğenmedi.

süslü püslü kız elbiseleri bi kere giyemedi :D çünkü çok kullanışsız sadece süs ,püs bebekler serbest giysilerle rahat ediyor... bol bol alt pijama ve üst ben tulum tarzında olan şeyleride kullanamadım ...

Ben tulum da giydirdim bebislere çok yakışıyor çünkü ama alt üst pijama takımları daha rahat oluyor.

Benim hic kullanmadigim şey patikli altlar yani patikli pantolonlar. Çünkü evler sıcak tulumun altına giydirmedim eee 2'li takımlarda zaten gerekmiyor. Boşuna para vermisim hepsi hiç kullanılmadan küçüldü gitti.

* zıbın çok kullanmadım çıtçıtlı body daha iyi bence

*Annemin ördüğü yün battaniye hırka yelek vs... Hem tüylü ben hiç sevmem onları giyen biri olunca ben bunalıyorum. Çünkü evler sıcak dışarıda da onları kullanmıyorum hiç gerek yok bence.

Bu arada kendisi tişörtle dolaşıp da bebeği kat kat giydirenlerin bebeklere eziyet ettiğini düşünüyorum. O yünlü kıyafetleri üstüne battaniyeyi bi de sen giy de dur bakalım bir saat dayanabiliyor musun ..!!!

* Alt açma seti su süslü püslü olanlardan Dünya para verdim ama hiç kullanmadım tamamen gereksiz birşey.

Pahali lohusa gecelikleri.. hic gerek yok. Bir tane lohusa pijamasi almistim o geceliklerin 3 te 1 fiyatina . onda cok rahat ettim

Keske alsaydim dediğim şeyler ise

* penye kundak
En az 7 tane olmalı

* polar battaniye
2 adet olmalı

* çorap patik en az 10 15 adet olmalı

Ben bunları az almışım zorluk çektim.

Park yatak aldiğima pişmanim.
Keşke elektirikli sallanan beşik alsaymişim.

Bende oğlum dogmadan uc dort yas oyuncakları almıştım. oglumda n once misafir çocuklarının oynamasi beni gıcık ediyordu.tamam cocuk filan ama ailelerde mudahale etmiyor

bir de bebekler basit şeyleri daha çok seviyo. örneğin kızım çamaşır sepetinin içinde oturmayı ilkarabama tercih ediyo. mandallarla, boş yoğurt kovalarıyla, sarımsak dövdüğüm havanla, yumurta fırçasıyla veya kurbiye kalıplarıyla dakikalarca; hatta bazen saatlerce oynayabiliyo. sanırım biz ebeveynler bişeyler almak konusunda bebeklerden daha hevesliyiz....
Cok tatli yaa hayal ettimde :)

Merhaba canım ben park yatak almayi düşünüyorum da sen neyinden memnun kalmadin markası neydi
Markasi baby hope. Park yatağimiz güzel ama sallanma aparatlari ile kullanamadik ve bebeğimizde genelde sallanmak istiyor o yüzden elektrikli sallanan beşik tercih etsem daha iyi olurmuş.

hiç bişey almadan burayı okumak iyi geldi:) gerçi bunları okuynca yiğenlerim ve ablamların yasadıkları aklıma geldi.. bizim yiğenler mama sandalyesinde yasadılar resmen :) bide yurutec hemde en basit olanlarını kullandılar teferruat arttıkca kullanış azalıyor bence aynı konu bebek arabalarında da geçerli diye düşünüyrum .. alınacak ürünler teferruatsız kullanım amacına uygun olmalı.. zaten kullanılmayan özellikler arttıkca fiyat artıyor :D

Evet sıra bizde tulum gereksiz benede yazayım ki artık herkes alırken dikkat etsin zıbın çok iyi kıyafet yaşadıkça alıyorum fazla bişey almadım iyide yapmışım avent biberon kapatmıyor bazen akıtıyor bide göğüs pedi kullanmayın zaten naylon gibi çok zarar veriyo göğüse bişey olduysa krem falan boş hepsini yaptım yine yara yine yara lansomun pompasını aldım büyük kurtarıcım oldu pahalı ama mecbur aldım elle olanlada yapılır ama ateş ölçer eski usül alı. Daha doğru sonuç veriyo kulaktan bakılana falan para vermeyin şimdilik bu kadar

36 gunluk bebegim var yenidogan tulum ve hastane cikislari olmuyor sakin abartmayin suan 0-3 ay tulumlari giyiyor bir aylik olmasina ragmen bilmiyorum belkide biz kiloluyuzdur 4800 kg . Tulum tavsiye etmem alt ust parcalar takimlar daha kullanisli pratik .

Uzay mekiği gibi hantal bebek arabalarından sakın almayın,ancak 3 ay kullanabildim sonra chicco lite way aldık rahatladık bir çok arkadaşım da aynı şeyi yaptı en fazla 6 ay kullanabildiler sonra hepsi hafif bebek arabalarından aldılar, zor oluyor hele ki kış bebekleri sık sık çıkarılmıyor 3-4 bin lira vermek inanın ziyandan başka bişey değil.

Kanguru. Benim kızım hiç sevmedi, bir kere bile içine koyup dışarı çıkarmadım. Bir ki kez evde deneme yaptık, hemen sıkıldı.

Ben kanguru aldım ve şu an 7 aylığız gayet güzel kullandım. Kraft almıştım ben. Sadece keşke daha konforlu ve daha rahat bir kanguru alsaymışım diyorum. Aşıya markte falan giderken hep kullandım çünkü.

Hiç yeni nesil yıkanabilir bebek bezi alıp kullanan oldu mu kızlar? Çevremde hiç yok ve bebeğimin sağlığı için önemli olduğunu düşünüyorum. Tecrübelere ihtiyacım vaaarrr...

Hiç yeni nesil yıkanabilir bebek bezi alıp kullanan oldu mu kızlar? Çevremde hiç yok ve bebeğimin sağlığı için önemli olduğunu düşünüyorum. Tecrübelere ihtiyacım vaaarrr...
sakın deneme ben denedim 2 gün kullandım çok pişikler oldu bebeğimde tenide çok hassas çok ağladı

sakın deneme ben denedim 2 gün kullandım çok pişikler oldu bebeğimde tenide çok hassas çok ağladı
Çok fazla yorum okudum canım, kafam çok karıştı. Pişik oldu diyende var ama genel olarak yüzdeliğe vurduğumuzda memnun kalanlar daha fazla. Sen hangi markayı denedin? Bİrde ilk o bezi mi denedin yoksa başka bezden geçiş mi yaptın?

Çok fazla yorum okudum canım, kafam çok karıştı. Pişik oldu diyende var ama genel olarak yüzdeliğe vurduğumuzda memnun kalanlar daha fazla. Sen hangi markayı denedin? Bİrde ilk o bezi mi denedin yoksa başka bezden geçiş mi yaptın?
hastanede üç gün prima kullandık eve döndükten sonra üç gün ev usulü bez kullandık inanılmaz pişikler oldu şu an primaya devam ediyorum ama ablam huggies kullandı çokta memnun kaldı bence ev usulü bezler kullanmayın derim yinede siz bilirsiniz bebeğinizi benim için öpün

Back