Teşekkür ediyorum ama benim dediğim ev usulü bez değil. Siz eski usullerden bahsediyorsunuz sanırım. Ben yeni nesil yıkanabilir bez diye google de arattığınızda çıkıyor onlardan bahsetmiştim.hastanede üç gün prima kullandık eve döndükten sonra üç gün ev usulü bez kullandık inanılmaz pişikler oldu şu an primaya devam ediyorum ama ablam huggies kullandı çokta memnun kaldı bence ev usulü bezler kullanmayın derim yinede siz bilirsiniz bebeğinizi benim için öpün
bahsettiğinizden kullanmadım siz denerseniz bana yazın daha iyiyse bende ona geçeyim sonuçta bebeklerin sağlığı önemliTeşekkür ediyorum ama benim dediğim ev usulü bez değil. Siz eski usullerden bahsediyorsunuz sanırım. Ben yeni nesil yıkanabilir bez diye google de arattığınızda çıkıyor onlardan bahsetmiştim.
Tamam canım, deneyeyim muhakkak yazarım :)bahsettiğinizden kullanmadım siz denerseniz bana yazın daha iyiyse bende ona geçeyim sonuçta bebeklerin sağlığı önemli
çok teşekkür ederimTamam canım, deneyeyim muhakkak yazarım :)
ben gerek görmedim, yan yatırıp arkasına penye battaniyeyi rulo yapıp koyabilirsiniz. İllaki özel yastıklara gerek yok.Bebek için reflü yastığı almalı mıyım? Yan yatış özelliği çok önemli mi yoksa yastıkla yan yatar mı?
Tşkler ben de tereddütteydim.ben gerek görmedim, yan yatırıp arkasına penye battaniyeyi rulo yapıp koyabilirsiniz. İllaki özel yastıklara gerek yok.
Şimdi böyle diyince akla gelmiyor siz aklınıza takılanı yazın okudukça cevaplar gelir :)Anne adaylarina tavsiyelerinizi de yazar misiniz
Ben ne olur ne olmaz diye ilk bebeğimde almıştım ve çok işime yaradı,salonda veya başka bir yerde uyuya kaldığında yastığın içinde çok rahat ediyordu hatta kucağıma alıp arabada bile kullanmıştım. Tavsiye ederim.Bebek için reflü yastığı almalı mıyım? Yan yatış özelliği çok önemli mi yoksa yastıkla yan yatar mı?
Ben almadım. Kızım 6 aylık olmak üzere. Ben de çok tereddüt etmiştim. Alıp çok memnun kalanlar var. Doğduktan sonra bile alsam mı diye düşümdüm. Ama yan yatırıp arkasını destekleyerek idare ettim. Ama şuna da dikkat etmek lazım: Yan yatarken yüzüstü düşmesi de sakıncalı. Aslında en sağlıklı yatış şekli sırt üstü. Bu konuda internetten bir araştırma yapın isterseniz.Bebek için reflü yastığı almalı mıyım? Yan yatış özelliği çok önemli mi yoksa yastıkla yan yatar mı?
Tomrisin emzirme notlarını mutlaka okuyun.Anne adaylarina tavsiyelerinizi de yazar misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?