Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğinize aldığınız pişman olduğunuz, kullanmadığınız şeyler...

Braun un nirmal koltuk altindan olan atesolcerini aldim sonucta bozulursa filan bi suru para vermis olmam yenisini alirim die dusundum. Temassiz olanlari bende guvenikir bulmuorum saglikci arkadasim cok cevremde hepsi klasik atesolcerin daha ii oldugunu savunuyor

Süt saklama poşetleri, kapları, göğüs pedleri hiç kullanamadım.bunları doğum yapmadan sütünüzün durumunu az çok bilmeden almayın derim.
Bebeğim için tulum almıştın birkaçtane bir defa birini giydirdim ağlamaktan mosmor oldu.hepsi yepyeni duruyor.bebe yağı da gereksizmil doktorumuz kesinlikle kullanmayın dedi.ateş ölçer temassız almayın hata verebiliyor ven hem klasik hem de temassız ateş ölçer almıştım.klasik olandan memnunum.
Bir de süslü püslü kıyafetlerdense sade rahat pamuklu olanları tercih edin.kızıma bir sürü süslü elbise almıştım üç tane yumuşacık rahat pijamasında çok rahat etti.

Günaydın kızlar... Ben 13 temmuzda doğum yaptım...hevesle aldıgım çeşit çeşit tulum elimde patladı:) hastane çıkış tulumunu bile bir kere giydi diğerlerinide foto çekmek içün 10 dk giydirdim hevesimi alıyım diye:))) Yaz annelerine sesleniyorummmm.... Bol bollll çıtçıtlı kısa kol ve askılı badi alın inanın başka şey giydiremiyorsunuz... 3 günlükten itibaren çıtçıtlıyla bebeğim hep.. Göğüs ucum yok diye birsürü göğüs ucu aparatı pompa felan almıştım.. Birkere bile kullanmadım meğer emİrmek için göğüs ucu gerekli değilmiş şansıma bebek hemşiremiz çok tecrübeliydi ve onun sayesinde hiç emzirme sorunu yasamadım. O ıvır zıvıra boşuna birsürü para vermişim... Aventin göğüs kalkanını slmıştım iyki almışım en çok kullandığım ürün emzirmeden sonra kremleyip onları takıyorum. Göğüs ucum hava aldığı için tahriş olmadı ve yara olmadı... Şimdilik benden bukadar... Tecrübe ettikçe yine yazarım...

Örümcek derler galiba yürümesi icin tekerlikli sey. hiiiiic kullanmadi. Ama bazi cocukla iyi kullaniyor. Bebekten bebege degisiyor hep. Gögüs ucu kremlerini aldim ama kullanmadim. Bebek icin ne krem kullandim ne yag. Hiv lazim degimis dogal büyüttüm hicbirsey kullanmada. Fazla kiyafet almayin bir de üc kere giyiyor en fayla bir yasina kadar cok hizli büyüyorlar..

Mama sandalyesi-- oto koltuğu
İkisinin de kemerlerini taktırtmıyor. Asla bağlanmak istemiyor.bağlı değilkende 10 dk duruyor.
Çeşit çeşit gezmeklik kıyafetler.. Genelde rahat ev hali giydirdiğin için onlar gereksiz.özellikle yazın atlet kilot geziyor. Dışarda da iki parça kıyafetten fazla giydirmiyorum.
Yeni doğurcak annelere sesleniyorum.bu sıcaklarda çocukları çok gitdirmeyin. Kendinizden bi kat fazla demişti dr.

Sanırım en büyük sıkıntı bebek arabası kullanımından memnun olduğunuz markaları yazar mısınız arkadaşlar...

Bebedorun tırnak makası kesinlikle çok sert ve nukun pompalı burun aspiratöründen hiç memnun kalmadım

Sanırım en büyük sıkıntı bebek arabası kullanımından memnun olduğunuz markaları yazar mısınız arkadaşlar...
Bebek arabasında mümkün mertebe hafif olanlarından tercih edin.indirip kaldırırken çok zorluk çekebiliyorsunuz.ben Joie'nin küçük ve de hafif bir modelini aldım inan çok memnunum.(joie juva travel modeli)hele bir de normal doğum beklerken sezaryen olursanız ne kadar hafif araba o kadar rahat araba demek oluyor.kızım 6aylık şu an ve hergün tek başıma minimum 45dk dışarı çıkarıyorum araba ile hiç zorlanmıyorum.çok ağır büyük ve hantal araba eziyete dönüşüyor.

Bebedorun tırnak makası kesinlikle çok sert ve nukun pompalı burun aspiratöründen hiç memnun kalmadım
Chicconun burun aspiratörü de hiç iyi değil.aldım pişman oldum en iyisi bence otribebe nazal burun aspiratörü.şu an onu kullanıyorum fiyatı da uygun çok memnunum tavsiye ederim.

Chicconun burun aspiratörü de hiç iyi değil.aldım pişman oldum en iyisi bence otribebe nazal burun aspiratörü.şu an onu kullanıyorum fiyatı da uygun çok memnunum tavsiye ederim.
Aa hemen gidip alayım burun işi beni öldürcek:))

Merhaba bende memnun kaldıgım kalmadıgım şeyleri sizlerle paylaşmak isterim.tabi her bebek farklı ben memnun oldugum şeyleri söylemek isterim belki işinizi görür
1-mothercare sepet beşik odanız ufaksa ve bebeğiniz gece boyu yanınızda istiyorsanız ilk 6 ay hayat kurtarıcı ,heryere rahatlıkla taşınmasıda cabası,sallanır ayaklarıyla hafifce sallayarak uyumasına birebir ..hemde çok şirin bir ürün
2-fisher prize titreşimli sallanır ev tipi anakucagı ..bebeğim nerdeyse 4yasına kadar her türlü kullandı ilk aylar titreşimi sayesinde sakinledi,ek gıdasınıda orda yedirdim..büyüyünce sallanan koltuk olarak kullanılabiliyor verdiğim paranın karşılıgını aldım..fakat bu özelliklerde başka ürünee alabilirsiniz
3-marka önemli değil kare oyun parkı:park yatak şeklinde değilde daha kare daha geniş oyun parkının içinde oğlum kendi dünyasında oyuncaklarıyla oynadı çok rahat ettim işlerimş yaparken
4-ikea marka oda takımı:ilk bebek ilk heycan şimdi sorsalar almazdım sanırım.ama yinede hevesimi aldım 6yasına kadar yatagı hariç kullandı..iyi yönü 6aydan sonra kendi odasını benimsedi,alt açma şifonyeri çok rahattı,kötü yönü 6yaşından sonra kıyafetleri büyüdüğü için dolabı ve diğer herşeyi küçük gelmeye başladı...eee ne demişler çocugun yediği içtiği helal ,giydiği haram...
5-ben chicconun eğik ağızlı biberonundan memnun kaldım
Ne yazıkki ne dr.brows (çok sızdırıyordu,ve temizliği zordu)
Nede bizim zamanımızdaki en pahalı biberon nuby(akıttıgı için )hiç memnun kalmadım
6-arçeliğin hem mama hemde strelizasyon yapan tek ürününden çok memnun kaldım
7-kraft süt sağma makinesinden hiç memnun kalmadım

Chicco mama sandalyesini aldığıma milyon kez pişmanım. Temizlemesi büyük sıkıntı. Zırt pırt söküp yıkayamıyor da insan. Henüz almayan annelere tavsiyem Ikea mama sandalyesi! Mükemmel bir şey!
Meme ucu çatlak kremi (lansinoh) doğumdan 3 ay önce başladım kullanmaya. Meme uçlarım öyle bi patladı ki (çatladı az gelir) kan veran! Çatlayacağı varsa çatlıyor.
Yürüteci biz kullanamadık. Oğlan ikide bir aşağıya uzandı devrildi yoksa kullanışlı bir şey. Daha bir çok şey var da aklıma gelmiyor.

ayrica bende hem maxi cosi araba koltugu vardi hemde chicco anakucagi. Anakucagini 2 defa anca kullanmisimdir yeni dogdugunda o da komsuya gidince icinde yatak gibi uyumasi icin yoksa hep araba koltugunu kullandik. anakucagina hic gerek yoktu.

yan yatış yastığı çok gereksizmiş :) aldım kullanamadım. zaten bebişi yan yatırıp arkasına minik ni yastık koyunca öyle kalıodu :D

Aldığım birçok şey işime yaradı sepet beşik hariç.. Kesinlikle tavsiye etmiyorum....

Back