ben tekrar aynı seylerı yasamaktan korkuyorum kızlar bana akıl verın napıyım
günaydın hepinize mutlu ve güzel bir gün olsun hepimiz için
canim nerde yazdin yorumu goremedim
ne demek istedin
yenidne hamile misin
yaaaaa dimii ne gzl günlerdii gözümü açar açmaz pcnin başına geçerdim akşama kdr çene çalar dertleşirdik semroş sen nasılsın cnmm yaa bebeiş nasıl bn artık giremiyorum walla efenin sayesinde fırsat buldukça faceyi açabiliyorum okdr ama hepinizide özlediim aslındaa
yaklasık 3 ay once kurtaj olmustum.sımdı korunma surem bıtmek uzere.ya tekrar yasarsam dıye cok korkuyorum.kardesım de 2 defa yasadı aynı seyı.nasıl testler yapılmalı akıl verın bana
kuzum maviş gözlüm canım arkadaşım ,
doğum günün kutlu olsun rabbim bundan sonaki doğum günlerini evlatlarınla geçirmeni nasib etsin allah güzel ömür versin
seviyom kız seni
herkese selam kızlar bende yazmıom topiğe artık dinleniom ama birsenin doğum günü olduğu için yazayım dedim hepinizi öptümmm
dusuk yapmis her hamilenin yasadigi tedirginligi yasiyorsun
ama bir kere yasadin diye yine dusuk yapacaksin diye brisye yok, sen gonulden inan yeniden hamile kalinca hersey yolunda olacak de bebegim hep benimle olacak de
ben testler hakkinda bilgiye sahip degilim, ben dusuk yaptim ama detayli arastirilmadi. zaten ilk dusukten sonra her doktor arastirmiyor, ama sen cok merak ediyorsan kan pihtilasmasi testine baktirabilirsin sanirim o sorunu yasan arkadaslarimiz cok ve oyle bir durum varsa, ki umarim yoktur sende, hamileligi ogrenir ogrenmez tedbir almak iyi oluyor.
canım benim çoook teşekkür ederim bende seni seviyorum:))kuzum maviş gözlüm canım arkadaşım ,
doğum günün kutlu olsun rabbim bundan sonaki doğum günlerini evlatlarınla geçirmeni nasib etsin allah güzel ömür versin
seviyom kız seni
herkese selam kızlar bende yazmıom topiğe artık dinleniom ama birsenin doğum günü olduğu için yazayım dedim hepinizi öptümmm
tşkkr ederim dilekcimmm öperim seni:119::118:iyiki doğdun arkadaşım iyiki varsın eşinle,kızınla daha nice mutlu yıllara
canım benim çoook teşekkür ederim bende seni seviyorum:))
tşkkr ederim dilekcimmm öperim seni
Biz iyiyiz kızımla. Acıkıyor, altına yapıyor ve uyuyor. Büyüdü bile sıpa maaşallah. Kilo alımımız iyi. 3550 doğmuştu 3700ü geçtik şimdi. Geceleri arada mızmızlanıyor. Tüm günümü de alıyor kendileri. Çok yoğunuz anlıycanız:) Ev zaten daha yeni sakinleşti. Nasıl bir bayram geçirdik anlatamam, ev 1 dakika boş kalmadı. Bir ara akli dengemi yitirecektim. Allahtan normal doğurdumda ilk günden beri ayaktaydım yoksa bunalıma girerdim. Şimdi daha iyiyim, lohusalık psikolojisini atlattım sanırım. Daha mutluyum şimdi. Zor süreçler bu işler ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hepinizi öpüyorum arkadaşlar. Ben fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum kaçak olmadım doğurunca:)
dumancim
nice mutlu yillara
yeni yasinda tum guzellikler seninle olsun
every penpetekir kızlar çook tşkkr ederim öpüyorum sizi...Doğum günün kutlu olsun burçdaşım benim. Allah yeni yaşlarına bebeklerinle ailenle sağlıkla girmeni nasip etsin tatlım...
yaa sen böyle anlatınca nedense hep gözlerim doluyo:)Biz iyiyiz kızımla. Acıkıyor, altına yapıyor ve uyuyor. Büyüdü bile sıpa maaşallah. Kilo alımımız iyi. 3550 doğmuştu 3700ü geçtik şimdi. Geceleri arada mızmızlanıyor. Tüm günümü de alıyor kendileri. Çok yoğunuz anlıycanız:) Ev zaten daha yeni sakinleşti. Nasıl bir bayram geçirdik anlatamam, ev 1 dakika boş kalmadı. Bir ara akli dengemi yitirecektim. Allahtan normal doğurdumda ilk günden beri ayaktaydım yoksa bunalıma girerdim. Şimdi daha iyiyim, lohusalık psikolojisini atlattım sanırım. Daha mutluyum şimdi. Zor süreçler bu işler ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hepinizi öpüyorum arkadaşlar. Ben fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum kaçak olmadım doğurunca:)
Biz iyiyiz kızımla. Acıkıyor, altına yapıyor ve uyuyor. Büyüdü bile sıpa maaşallah. Kilo alımımız iyi. 3550 doğmuştu 3700ü geçtik şimdi. Geceleri arada mızmızlanıyor. Tüm günümü de alıyor kendileri. Çok yoğunuz anlıycanız:) Ev zaten daha yeni sakinleşti. Nasıl bir bayram geçirdik anlatamam, ev 1 dakika boş kalmadı. Bir ara akli dengemi yitirecektim. Allahtan normal doğurdumda ilk günden beri ayaktaydım yoksa bunalıma girerdim. Şimdi daha iyiyim, lohusalık psikolojisini atlattım sanırım. Daha mutluyum şimdi. Zor süreçler bu işler ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?