Allah bir daha göstermesin canım, bekleme işi kişiden kişiye değişiyor. İlk adetini gördükten sonra doktoruna danış istersen tekrararkadaşlar aranıza yeni katıldım. şuan ben de çok zor bir süreçten geçiyorum. 10 gün önce 9 haftalık bebğimi kaybettim, kalbi durmuş karnımda 12 haftalık gebe zannederken kendimi iki test için gittiğimde doktorum bebeğimin kalbinin 9 haftalıkken durmuş olduğunu söyledi, dünyam başma yıkıldı sanki. hastaneye yattım ilaçlarla düşük oldu parça kalınca kürtajda oldum. doktorum 3 ay korun dedi ama çok zor geliyor beklemek, ilk gebeliğimdi benim korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım. şimdi de 2 regl dönemi geçirip tekrar densem mi bebek diye düşünüyorum zaten 3 aya yakın bir süre oluyor bu da. ama çok korkuyorum bir daha aynı şeyleri yaşarım diye. lütfen bana da destek olun arkadaşlar. burda sizlerin güzel haberlerini okudukça mutlu oluyorum içim umutla doluyor. darısı bizlerin bebek sahibi olmak isteyen herkesin başına diyorum
aa ediyoruz tabi canım,etmez miyiz.. inşallah sağ salim kavuşacaksın bebişinekızlar slm ........doktora gittim geldim çok şükür herşey yolunda dinlen dedi .cumartesiye gün aldık sat 2 de hastanede olcaz 5 dede sezeryan işlh yani 3 gün kaldı büyük güne işlh dua edin banada
Allah bir daha göstermesin canım, bekleme işi kişiden kişiye değişiyor. İlk adetini gördükten sonra doktoruna danış istersen tekrar
Amiiiiiiiin kimseye göstermesin. bugün patoloji sonucumu gösterdim doktoruma bu defa da 2ay korun dedi. zaten ben ilk adetmden sonra doktra gidecem, çok beğenilen tanıdık bir doktor var onu tavsiye ettiler, ona muayene olup gerekli test falan varsa yaptırıcam onun tavsiyesine göre korunurum yada denerim. günden güne içim biraz daha rahatlıyor. Allah mutlu sona ulaştırır inşallah henüz çok yeni zaten bugün 13. günümdü kürtaj olalı.
kızlar, keseyi gördük bugünAslında dün de görmüştük ama az küçüktü, dr. moralimi bozdu sonra aldığım ilaçlar yanlış çıktı epeyce kaygılandım epeyce gözyaşı döktüm. Bugün forumdan arkadaşların yardımı ile başka bir dr.a gittik kkk:). İlaçları değiştirdik, kese fotomuzu aldık mutlu mutlu evimize döndük İnşallah bundan sonra da böyle ilerler.
kızlar, keseyi gördük bugünAslında dün de görmüştük ama az küçüktü, dr. moralimi bozdu sonra aldığım ilaçlar yanlış çıktı epeyce kaygılandım epeyce gözyaşı döktüm. Bugün forumdan arkadaşların yardımı ile başka bir dr.a gittik kkk:). İlaçları değiştirdik, kese fotomuzu aldık mutlu mutlu evimize döndük İnşallah bundan sonra da böyle ilerler.
dumannnnnnnnn özelden mesaj yolladım geldimi
dumannnnnnnnn özelden mesaj yolladım geldimi
özel msj kutun dolu gözüküyo cnm senin,ondan gönderememişsindir
canım dumancımmmmm komşum dogum yapdı maşşalh saglıklı oglu oldu.hamilelikde çıkmamış dogumda sezeryanla oldu kan pıltılaşması çıkdı.ayak damarı tıkanmış ayagı topallıyomuş iğne vermişler ...........benim iğnem dün bırakdım doktor dedi sezeryana 2 gün kala bırakılıyo epidural için işin açıkçası korkdum şimdi iğneleri bırakınca bişe olurmu diye hani işlh hiç kimsede bendede bişe olmazda benim kan pıltılaşmasına doktorum hafif dedmişdi yine dogumdan sonra sorcam bişe kullancakmıyım diye .........kan pıltılaşmasını netten okudum iyimi kötümü hiç bişe anlamadım kan pıltılaşması olmasa insanlar bir kesikden ölürlermiş kan pıltılaşması durduruyomuş ama bu damar tıkanıklıgı neden oluyo öyleyse yani canım korkulcak bişemi bu hastalıkmı yoksa hamilelik süresince oluşan bişemi benim kafam karışdı .DİCENKİotur bebeginle kavuşcan anı düşün ne düşünüyon bunları benimde huyum canım takıntı ne yaparsın inan umursamamayı bende isterdim ama duydummu kafaya takıyom bide ne yememeliyiz kan pıltılaşması olmasın diye dicenki ben doktormuyum ama işde burda tecrübelerimizi paylaşıyoz
arkadaşlar kanda pıhtılaşma hamilelikte mi çıkıyor. ben şimdi ikinci hamileliği düşünmeden önce test istesem kanda pıhtılaşma olup olmadığı çıkar mı. ya da düşük yaptımya onun sebebinin kanda pıhtılaşma olup olmadığı nasıl anlaşılır. bi sebep söylemiyorlar test falan yapalım ilk düşüğün senin hem de 12 haftadad düşük gebelik haftan o yüzden araştırma yapılmıyo diyor doktorlar. ama ben ikinciyi düşünmeden yaptırmak istiyorum. neler yapmam gerekir lütfen yardımcı olur musunuz
cnm devlet hastanelerinde 3 düşükten sonra yapılıyo pıhtılaşma testleri,özelde de yaptırabilirsin ama 600 tl civarı bi maliyeti var..bencede 2.yi beklemeden yaptırmak en doğrusu,bizim canımız yanıyo dr lar için önemsiz ama sonra pişmanlk yaşamaktansa baştan yaptırmak... devlet hast.yada araştırma hastanelerine gidip beyaz bi yalan söyleyip 3 düşüğüm var diyerek yaptıranları biliyorum bi denemek lazım
slm cnlar nasilsniz kardelyam endiselenme cnm hersey guzel olcak bitanem
dumanim merak etme cnm saglicakla yavruna kavusacaksin ins hersey guzel gider guzelim
pasammm halini hatiurini sormaz oldum guzeklim evi tasidim bebek dusurdum derken basimi kasiyamaz oldum
Allahim dert verip derman aratmasin
canım yarın sezeryana gircem hem seviniyom bebegime kavuşayım diye hem korkuyom napcam bilmiyom kendi yanlız çaresiz hissediyom burda bunları yazıp moral bozmak istemem ama yapcagım bişe yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?