anca yazabildim canım kusura bakma. biz iyiyiz. ben 8 haftalıkken ücretsiz izne çıktım, şimdi doğum iznindeyim. uçucu personel olduğum için biraz ara vereyim dedim. doğum sonrası ne olur bilemem artıkın bakcaz....
canım aynı benim, kasıklar adet hesabı ağrıyor. arada bel ağrıyor. kasılmamalarım gitgide artıyor ama öyle 5 dk. bir falan değil. bazen 10dk. 2 kere oluyo ama genelde çok sık değil. bebeğin başını hissediyorm aşağıda vuruo sanki. bi de ayakları durmuo hep hareketli. senin operasyona az kaldı dimi canım?
güzelim sakın üsteleme. o da öyle rahatlıodur. bi iki gitsin sora de ki ben de sana eşlik etcem, durumu izle. ama takma, erkeklerin sosyal aktiviteleri garip ve zamansız olabiliyor. en fazla 1 ay ömür biçiyorum bu ilgisine:)
canım ya nolur böyle kendini heba etme. işe girmen çok çok iyi olur. herşey olacağına varır. sinirleri yıpranmış sağlıksız bir anne olmayı, sağlıklı bir anne adayı olmaya tercih etmeyiz dimi? Bak herşey zamanla iyi olacak. daha bahar gelecek:)
ay canım ya benide de vardı o korkular. 34e kadar her gün ya düşürdüm ya erken doğurdum diye kendi kendime kurdum. ama şimdi kızıma boşuna stres yaşattığım için pişmanım. dktora güven, o iyi diosa iyidir. unutma kollarımıza almak da herşeyi bitirmiyo. canımız ipliğe bağlı. heran onefes kesilebilir. Allah ne takdir etti ise o lacak. kendini ve oğluşunu streae sokma ve asıl kucağına alınca süreç başlayacak unutma hepimiz için...
hadi hayırlısı canım, inşallah istediğin gibi olur...
günaydınlar PENBETEKİR canım benimde aynı adet olcam gibi agrıyo .canım benim operasyon özel doktorum 15 de alınmalı diyo ama çok pahalıya alıyo siğorta 16 sında gel gün verelim diyo bende işlh kendi belirti verir öyle hemen siğorta alır şuan kafam karma karışık .canım korkulara gelince aynılarını düşünmekden senin gibi dogurmadan kafayı kırmassam iyi gezmeye çalışıyom kafa dagılsındiye ama artık çok yoruluyom bu halde olmuyo ..........yani aynı senin gibiyim canım ALLAHIM kimseyi oralarda çaresiz koymasın bizide bebişlerimizide kurtarsın...........MÜGEEEEEEEEEECİMnefes darlıklarını 5 sene önce bende yaşadım allah yardım etsin öyle oldumu nane kaynat bide felak nas okumaya çalış sen herşeyden daha degerlisin unutma öptm herkesi
canım yaaa annemi oldun tabi artık korkular yerini farklı şeylere bıraktı ama Allah ın izniyle hiç bişey olmaz,etrafına bak insanlar ne kadar mutlu neden bizde onlar gibi olmayalım dimi...Ne olduğu belirsiz bir İstanbul sabahından hepinize selamlar.
Ben 3 gündür nezle-grip arası gittim geldim, ilaç almadım inadımdan, ıhlamur ve bal zencefil ile yatağa düşmeden kurtuldum, şimdi istirahatteyim.
Yarın kontrolüm var. İçimden bi his çok az kaldığını söylüyor. Bu bebek karnımda çok çok hareketli. Geceleri uyandırıyor. Tekme tokat girişiyor ben de acaba çıkmak mı istio diyorum. Başını aşağıda biyerlere bastırıo sanki. Bakaklım yarın ne olacak.
Şimdi yeni yeni korkular türedi bende. Ya bana bişi olur yatalak kalırsam ölürsem kızım ne olur diye. Biz ne kadar garibiz ya. Önce ya düşerse, sora ya sakatsa, sora ya erken doğarsa şimdi de ya doğururken bişi olursa derdi. Sora diyorum ki Allah'a güven O en iyisini bilir.
Bu arada Dirmit gene kayıplarda.
Hepinizi öptüm hanımlarrrrrrrrrr...
çok az kaldı kardelyaaaaaaaaaaa.... bayramda bebiş kucağında olucak inşallah ne mutlu sana canım....günaydınlar PENBETEKİR canım benimde aynı adet olcam gibi agrıyo .canım benim operasyon özel doktorum 15 de alınmalı diyo ama çok pahalıya alıyo siğorta 16 sında gel gün verelim diyo bende işlh kendi belirti verir öyle hemen siğorta alır şuan kafam karma karışık .canım korkulara gelince aynılarını düşünmekden senin gibi dogurmadan kafayı kırmassam iyi gezmeye çalışıyom kafa dagılsındiye ama artık çok yoruluyom bu halde olmuyo ..........yani aynı senin gibiyim canım ALLAHIM kimseyi oralarda çaresiz koymasın bizide bebişlerimizide kurtarsın...........MÜGEEEEEEEEEECİMnefes darlıklarını 5 sene önce bende yaşadım allah yardım etsin öyle oldumu nane kaynat bide felak nas okumaya çalış sen herşeyden daha degerlisin unutma öptm herkesi
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum 3 hafta önce bebeğimi kaybettim.6 aylıktı karnımda ölmüşkontrolde öğrendim normal doğum yaptım suni sancı ile bundan sonra neler yapacağımı bilemiyorum sadece Allah'a sığınıyorum.en önemlisi vesile olarak kendime iyi bir doktor seçmek.allah'a emanet olun...
duman canım ben çok fazla hareket hissetmediğim için bir belirtim yoktu.kontrol günü öğrendim sen hareketlerinden takip edebilirsin.inşallah rabbim sana ne de başkasına yaşatmasın.zorr bir süreç sizden ricam dualarda beni de hatırlayın lütfen tanımasakta biribimizi merhem oluruz inşallah.
Allah bir daha yaşatmasınmerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum 3 hafta önce bebeğimi kaybettim.6 aylıktı karnımda ölmüşkontrolde öğrendim normal doğum yaptım suni sancı ile bundan sonra neler yapacağımı bilemiyorum sadece Allah'a sığınıyorum.en önemlisi vesile olarak kendime iyi bir doktor seçmek.allah'a emanet olun...
geçmiş olsun canımkızlar ben bugün doktora gittim kasık ağrısı yanma akıntı şikayetyle. kasık ağrısı yumurtlamadanmış. diğerleri ise mantardan. bi sürü ilaç fitil falan verdi. valla yine de şükr dedim tabi napıcaz.bir hafta bu ilaçları kullanıcam. sonra da folik asite başla dedi. en azından buna sevndm. hayrlısı hakkımzda..herkesn keyfi yerindedr umarım..öptüm
çok sağol canım, keçiboynuzu pekmezini eşim kullanıyordu, ben de mi kullansam ki? şu testler yapılmadan dengeyi hiç bozmasam mı acaba:44:yumurta rezervi düşük olunca yumurtalar kalitesiz mi oluyor peki? onun kalitesine nasıl bakılıyor acaba..bunları doktora sorsam ya, gidince nutkum tutuluyor, dilim bağlanıyor. Bişey sormadan hızlıca çıkıyorum..canım benim bende de yumurta rezervi çok düşük, dr erken menopoz dedi..ama çok şükür bak hamile kalabiliyorum, sende doğal yoldan hamile kalarak kısır olmadıgını bilmelisin aslındatüp bebek forumlarına bakarsan ordaki kızların ne mücadeleler verdiğini görürsün, tedaviyle inş. herşey yoluna girer sıkma canını... bu arada takviye olarak keçiboynuzu pekmezi yada bal polen arı sütü karışımı kullanabilirsin doğal ve işe yarayabiliyo...
dualarımız seninle canım, inşallah tutunur bebeğin[CODE[/CODE]Kizlar hani ben test yaptirdiydim geçenlerde 2den küçük çıktıyı ya bugün coooook silik çizgi cikti ama cok cok cok silik.. Cok istiyorum olsun doktorum ilk basta istersen dene ilk adetinden sonra demişti ben de denedimama gecen gittiğimde bı dahaki ay bırakirsin korunmayi demisti....Allahım gercekten bir beis varsa nolar koru onu... Kizlar nolar dua edin varsa beis tutunsun çizgim koyulsun... Pihtilasma testlerim 2 haftaya çıkacak beni geren o....
çok güzel olmuş Mügecim, çok beceriklisin gerçektenişlemesi bittiiiiiiii
Eki Görüntüle 521068
çok güzel olmuş Mügecim, çok beceriklisin gerçektenHani web sitesi?
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum 3 hafta önce bebeğimi kaybettim.6 aylıktı karnımda ölmüşkontrolde öğrendim normal doğum yaptım suni sancı ile bundan sonra neler yapacağımı bilemiyorum sadece Allah'a sığınıyorum.en önemlisi vesile olarak kendime iyi bir doktor seçmek.allah'a emanet olun...
canım ya niye sıkıyorsunki o tatlı canını aynısı bir ara benimde başıma geldi her hafta sonu balık avlamaya gidiyordu en sonunda dayanamadım allahtan evde fazladan 1 olta daha vardı o gidecekken aldım oltayı elime bende geliyorum biraz bende stres atayım dedim ona çok şaşırdı kahvem kumarım yok falan dedi olabilir benimde yok dedim mecburen benide götürdü ondan sonra bir daha balik avlamaktan bile bahsetmedi benim eşimde işe yaradı ama senin eşini bilemiyorum eğer sertse deneme bile
canım yaaa annemi oldun tabi artık korkular yerini farklı şeylere bıraktı ama Allah ın izniyle hiç bişey olmaz,etrafına bak insanlar ne kadar mutlu neden bizde onlar gibi olmayalım dimi...
çok az kaldı kardelyaaaaaaaaaaa.... bayramda bebiş kucağında olucak inşallah ne mutlu sana canım....
canım çok üzüldüm inşallah birdaha yaşamazsın böyle bişey.. peki bi belirti vermedimi bebek bu aşamada? ben çok korkuyorum kontrolde böyle bi şokla karşılaşmaktan, hareketlerini filan dinlemeye çalışıyorum sürekli...
işlh dumancım hayırlısıyla sag saglim kurtulsak bebeğimde bende bayramda benim için büyük bi bayram olcak ama işde korkulardan alamıyom kendimi allah büyük rabbim hepimizi yavrularımızı korusun herkezi öptm
ya kızlar öncedn e yazdım bn 12 temmuzda kaybettim. sonra normal doğum sonrası kanama oldu 10-15 gün kadar. sonra 15 ağustosda ilk adet oldum 5 gün kadar. sonra 30 ağustosda tekrar adet oldm ama az az 15 gün sürdü nerdeyse . ve bi daha adet olmadım o zmn ilk günlerde az az olunca şüphelenp test yapmştm negatifti yani imkansızdı zaten hamile olmam da ne biliyim ne zmn düzene girecek bu adett ??? doktorumun önerisine uyup ocak ayına kdr beklemek istyrm bunun için sonrada bakıcaz artık inş hayırlısı olur tabi bakalımm. sizde de böyle düzensizlik oldu mu kayıptan sonra ???
teyzoooşşşlaaaarrr biz geldiiikkk
hamileyyyiiiiimmmm
dualarınızı eksik etmeyin nolur rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip etsin
rabbim isteyen herkese versin inşallah...
teyzoooşşşlaaaarrr biz geldiiikkk
hamileyyyiiiiimmmm
dualarınızı eksik etmeyin nolur rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip etsin
rabbim isteyen herkese versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?