Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

günaydınlar herkeseeee. sonunda bugün uyudum ya..KARDELYA, PENPETEKİR inşallah herşey çoook güzel olcak kızlar düşünmeyn böle şeyler. bebişleriniz sağlıklı sıhhatli doğucak inş.

kızlar nasılsınz? kimseler yok galiba yine?

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum 3 hafta önce bebeğimi kaybettim.6 aylıktı karnımda ölmüşkontrolde öğrendim normal doğum yaptım suni sancı ile bundan sonra neler yapacağımı bilemiyorum sadece Allah'a sığınıyorum.en önemlisi vesile olarak kendime iyi bir doktor seçmek.allah'a emanet olun...

bilmiyorum ki artık gelecek mi bahar... hep bi engel, hep bi tökezleme hali...

tamam canım sağol denerim

canım yaaa annemi oldun tabi artık korkular yerini farklı şeylere bıraktı ama Allah ın izniyle hiç bişey olmaz,etrafına bak insanlar ne kadar mutlu neden bizde onlar gibi olmayalım dimi...

çok az kaldı kardelyaaaaaaaaaaa.... bayramda bebiş kucağında olucak inşallah ne mutlu sana canım....

canım çok üzüldüm inşallah birdaha yaşamazsın böyle bişey.. peki bi belirti vermedimi bebek bu aşamada? ben çok korkuyorum kontrolde böyle bi şokla karşılaşmaktan, hareketlerini filan dinlemeye çalışıyorum sürekli...

duman canım ben çok fazla hareket hissetmediğim için bir belirtim yoktu.kontrol günü öğrendim sen hareketlerinden takip edebilirsin.inşallah rabbim sana ne de başkasına yaşatmasın.zorr bir süreç sizden ricam dualarda beni de hatırlayın lütfen tanımasakta biribimizi merhem oluruz inşallah.

canım benim bebeğimde çok fazla hareketli diil,24 haftalğım ama bazen 1 gün boyunca hiç hissetmiyorum o günler çok moralsiz geziyorum,Allah yokluklarını göstermesin,sana da sabır versin... çok zor yaşadığın şey ama bebeğin melek oldu seni bekliyor olacak... o da büyük bi tesellii... zaman iyi gelecektir eminim...

kızlar ekimin ilk mesajı benden, inşallah bu ay hepimize iyi haberler getirir
Allah bir daha yaşatmasın

geçmiş olsun canım

çok sağol canım, keçiboynuzu pekmezini eşim kullanıyordu, ben de mi kullansam ki? şu testler yapılmadan dengeyi hiç bozmasam mı acaba:44:yumurta rezervi düşük olunca yumurtalar kalitesiz mi oluyor peki? onun kalitesine nasıl bakılıyor acaba..bunları doktora sorsam ya, gidince nutkum tutuluyor, dilim bağlanıyor. Bişey sormadan hızlıca çıkıyorum..

dualarımız seninle canım, inşallah tutunur bebeğin

çok güzel olmuş Mügecim, çok beceriklisin gerçekten Hani web sitesi?

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim yakın zamanda satış blogu açıcam inşallah. web sitesi için logo tasarlamaya üşeniyorum ya

kızlar bu arada benim 26 sında regl olmam lazımdı dayanamadım o gün idrar testi yaptım tek çizgi bariz. ama hala olmadım acaba geçen ay rahim filmi falan derken gecikme yapabilirmi, yoksa reglim de mi düzensizleşmeye başladı benim gibi

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun başın sağolsun cnm. bnde 25 haftalıkken kaybettm 80 gün oldu ama hala aklımdalar çevremde hamileleri gördükçe bebek arabalrını içim cız edioo ikizlerimi kalpleri durmuş karnımda

Allah hayırlısıyla tekrar sağlıkla nasip etsin hepimize inşş

günaydın denicem yaprkcm bakalım havalar soğuyunca vazgeçer inşş

pentekir bakalım artık inş geçecek bu balık konusu bakalım bu ara taktı ama havalar soğuyunca kesilir diye umut ediyorum bende gidecm yanında bi gün inatla bakalım..

bu arada bebişinin hareket etmesii bunu o kdr hissetmen çok güzell ya Alla hkolaylık versin sağlıkla kucağına alırsın inşş bize de nasip olur hayırlı bir zamanda...

ya kızlar öncedn e yazdım bn 12 temmuzda kaybettim. sonra normal doğum sonrası kanama oldu 10-15 gün kadar. sonra 15 ağustosda ilk adet oldum 5 gün kadar. sonra 30 ağustosda tekrar adet oldm ama az az 15 gün sürdü nerdeyse . ve bi daha adet olmadım o zmn ilk günlerde az az olunca şüphelenp test yapmştm negatifti yani imkansızdı zaten hamile olmam da ne biliyim ne zmn düzene girecek bu adett ??? doktorumun önerisine uyup ocak ayına kdr beklemek istyrm bunun için sonrada bakıcaz artık inş hayırlısı olur tabi bakalımm. sizde de böyle düzensizlik oldu mu kayıptan sonra ???

işlh dumancım hayırlısıyla sag saglim kurtulsak bebeğimde bende bayramda benim için büyük bi bayram olcak ama işde korkulardan alamıyom kendimi allah büyük rabbim hepimizi yavrularımızı korusun herkezi öptm

kardelya korkunun ecele faaydası yok nasip kader neyse onu yaşıyoruz nasip olsaydı eğer bende tam bayramda kucağıma alacaktım ama olmadı ((

hiç kendini üzme stres yapma en ufak kuşkun olsa git doktora... dua et hayırlısını dile Allah kolay doğum nasip etsin öncesi ve sonrasında sağlıkla kucağına alırsın inşşş

bende doğum yaptıktan sonra 1 hafta kadar adet oldum kırkım bitene kadar leke leke geldi 41. gün sabah karın ağrısıyla uyandım adet olmuştum 1 hafta yoğun kanamam oldu kürtaj olmak zorunda kaldım ve yine leke leke geliyor canım valla ben aralık ayına kadar korunacam normalde 3 ay yeterli ama ben 4 ay korunacam 6 ay bana uzun geliyor tabi önce tedavimi olacam allah hepimize versin inşallah

teyzoooşşşlaaaarrr biz geldiiikkk
hamileyyyiiiiimmmm

dualarınızı eksik etmeyin nolur rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip etsin
rabbim isteyen herkese versin inşallah...

teyzoooşşşlaaaarrr biz geldiiikkk
hamileyyyiiiiimmmm

dualarınızı eksik etmeyin nolur rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip etsin
rabbim isteyen herkese versin inşallah...

allah analı babalı büyütsün işşallah canım benim 40 hafta görmen dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…