ben yazana kadar sen yazmışsın, geçmiş olsun canım.Git bi kontrole ne diyecek doktor acaba..titreme bir sürü nedenden olabilir çünkü, vitamin eksikliğinden bile olabilir. İnşallah atlatırsın neyse, sabır canım sabır..biz de bebeklerimizi kucağımıza alacağız bir gün
ahh kuzum yaaa sıkıntıdan olmuş ama sen yinede ihmal etme git doktora olurmu ... aa öylemii çok merak ettim yolla biranönce bakimm olurmu ellerine kollarına sağlıkk kuzummm :)))tamam canım sağol
bilmiyorum tuğbacım çarpıntı, titreme ve nefes alamama gibi şeyler oluyo dün çok kötüydüm şimdi daha iyiyim sağol canım arkadaşım. battaniyenin de işlemesi bitti bu arada bi ara fofoğrafını yollarım sana kuzum
gitsin biraz canım elleme, öyle rahatlıyordur o da, sonra sıkılır nasılsa..keşke benimki de gitse öyle yerlere, gitmiyor sonra bana sarıyor
müge, nasıl oldun canım? devam ediyor mu titremelerin fln,doktora gittin mi?
sadece bir kere mi oldu? büyük ihtimalle birşey değildir o..hepimizin modu aynı neredeyse ya. İnşallah bulursun çabucak iş de aşılamada da oluverir.canımsın amin inşallah ben bezginlik modumdayım artık hiiiç ümidim yok ama iş bulur bulmaz dooğru aşılamaya gidicem. Allah nasip ederse olur inşallah... bi kere daha olursa doktora gidicem canım
iyi diyelim iyi olalım , sağol. Bu ay yumurta ve folikül yok bende-resmen kısırım, dr. gelecek döngü için test yazdı hormonlara yumurta rezervlerine fln bakılacak. Ağladım sızlandım şimdi iyiyim. Bekliyorum ki adet gelsin, önüme bakayımayyy bende diyom bazen git dolaş arkadaşlarınla falan diyom ama beni bırakıp gitmiyo sonra bana sarıyo :))
sen nasılsın cnm nasıl gidiyo konuşamadık bayadır
iyi diyelim iyi olalım , sağol. Bu ay yumurta ve folikül yok bende-resmen kısırım, dr. gelecek döngü için test yazdı hormonlara yumurta rezervlerine fln bakılacak. Ağladım sızlandım şimdi iyiyim. Bekliyorum ki adet gelsin, önüme bakayımbebiş nasıl? kocaman olmuş
canım ya gayet doğal korkuların, bebişi görüp rahatlarsın şurada ne kalmış kontrole, zaten büyüyor işteo nedemek kuzum yaaa bu ay yumurta oluşmamış ama önümüzdeki ay sağlıklı yumurtaların olucak kötü şeyler düşünme lütfen sedece biraz sıkıntı yaptın buda rahimi etkiledi güzel haberler vercen yakında inşallahhh:))
ii cnm bebişte biran önce büyüsün istiyorum ara ara korkutuyo hiç tekmelemiyo sonra ben burdayım diyo haftaya doktor kontrolüm var bakalım ne dicek... bu ara erken doğum korkusu sardı beni aslında bi sebep yok ama bilmiyorum işte doktora gitmeden iyi olmicam galiba
canım ya gayet doğal korkuların, bebişi görüp rahatlarsın şurada ne kalmış kontrole, zaten büyüyor işteBöyle söylemek karşıdan kolay ama içlerimiz kucağa almadan gerçek anlamda rahatlamayacak galiba. Az kaldı canım, bi kaç ay işte sonra sağlıklı huzurlu bebeğin kollarında olacak inşallah
inşallah cnm ama dediğin gibi kucağıma almadan rahatlayamıcam inşallah az kaldı 3 ay sonra benimle olucak :))
tabii bu süre içinde sizde hamiş kalıcaksınız inşallahhh
canımsın amin inşallah ben bezginlik modumdayım artık hiiiç ümidim yok ama iş bulur bulmaz dooğru aşılamaya gidicem. Allah nasip ederse olur inşallah... bi kere daha olursa doktora gidicem canım
canım baya bunalmışsın sen, bence işe girmek hem tedavi açısından hemde senin kafanın dağılması açıısndan çok iyi gelecektir..hepsi geçecek bunların öyle bunalım filan olmaz...canımsın amin inşallah ben bezginlik modumdayım artık hiiiç ümidim yok ama iş bulur bulmaz dooğru aşılamaya gidicem. Allah nasip ederse olur inşallah... bi kere daha olursa doktora gidicem canım
iyi diyelim iyi olalım , sağol. Bu ay yumurta ve folikül yok bende-resmen kısırım, dr. gelecek döngü için test yazdı hormonlara yumurta rezervlerine fln bakılacak. Ağladım sızlandım şimdi iyiyim. Bekliyorum ki adet gelsin, önüme bakayımbebiş nasıl? kocaman olmuş
[CODE[/CODE]Kizlar hani ben test yaptirdiydim geçenlerde 2den küçük çıktıyı ya bugün coooook silik çizgi cikti ama cok cok cok silik.. Cok istiyorum olsun doktorum ilk basta istersen dene ilk adetinden sonra demişti ben de denedimama gecen gittiğimde bı dahaki ay bırakirsin korunmayi demisti....Allahım gercekten bir beis varsa nolar koru onu... Kizlar nolar dua edin varsa beis tutunsun çizgim koyulsun... Pihtilasma testlerim 2 haftaya çıkacak beni geren o....
yaa kocamla anlaşamıyorumm bi balık tutma tutturdu sinir oluyorum yaa kaç saat gelmedi dün gece sinirlerm hopladı ama inat giderim dioo bi zevki oymuş kahve kumar yokmuş daha ne istiyomşm çok karışıyomşmmm
öyle yapacamda esim diyorki biraz akisina birak.. ya nasil akisina birakayim.sana da canım gerçi akşam oldu ama,gecikmeli oldu biraz
çok geçmiş olsun, sıvı al bol bol çabuk iyileş olur mu
bilmiyorum ki canım:44:acaba başka bir doktora gitme imkanın yok mu
Canim yani öyle söyledi doktorda ben sanmiyorum regl oldugunu.. hadi öyle diyelim.. 6 Gün sonra yine oldum ne bu simdi.. yinemi regl.. kahverengiler bgn yine katiya dönüstü ve koyulasti.. yani bilmek istiyorum neyin nesidir.. baska bi doktor bakayim napimMerhaba cnm anlattiklarina gore 5 gun suren kanaman buyuk bir ihtimalle reglindi, onun disindaki butun akintilar eski kan olabilme ihtimali var, bide hormon degisikligi gecirdi vucudun normal. bende 24 agustosta dusuk yaptim bendede oldu kahverengimsi lekelenmeler dusukten sonra.
mügecim kuzum ne oluyo tam okumadım ama bunalıma giriyomuşsun canım çocukdanda önemli sen varsın asla unutma eşin içinde ailen içinde kendin içinde sen nasıl anne olmak istiyon senin annende senin annen sana üzülürler canım kendini topla olur tüp bebek olur sıkılma bak sonra başka hastalıklarla ugraşırsın kuzum anlaşdıkmı stres yapma valla okudum biraz üzüldüm allah büyük rabbim kapılarını açar sabır lütfen sen herşeyden önemlisin unutma
canım baya bunalmışsın sen, bence işe girmek hem tedavi açısından hemde senin kafanın dağılması açıısndan çok iyi gelecektir..hepsi geçecek bunların öyle bunalım filan olmaz...
canım benim bende de yumurta rezervi çok düşük, dr erken menopoz dedi..ama çok şükür bak hamile kalabiliyorum, sende doğal yoldan hamile kalarak kısır olmadıgını bilmelisin aslındatüp bebek forumlarına bakarsan ordaki kızların ne mücadeleler verdiğini görürsün, tedaviyle inş. herşey yoluna girer sıkma canını... bu arada takviye olarak keçiboynuzu pekmezi yada bal polen arı sütü karışımı kullanabilirsin doğal ve işe yarayabiliyo...
penpetekir sende çalışıyomusun öyle dediğine göre :)
kaçırmış olblrm sende nasıl durumlar bu arada ?
nasılsınız kimseyi göremiyom herkez iyidir işlh bende iyim TUGBAAAAAAAAAAAA YOKSUN NE OLDU gözükmüyon DUMAN İYİSİN İŞLH herkez iyi işlh KEEPPPPPPPPPPPP CANIMüzülme allah büyük olur çok üsteleme zamana bırak emin ol olur yeterki üzülme........PENBETEKİR nasıl gidiyo agrın varmı ...............
yaa kocamla anlaşamıyorumm bi balık tutma tutturdu sinir oluyorum yaa kaç saat gelmedi dün gece sinirlerm hopladı ama inat giderim dioo bi zevki oymuş kahve kumar yokmuş daha ne istiyomşm çok karışıyomşmmm
kuzum ben iyi değilim sabah 6 yattım şimdi kahvaltıdan kalktım bunalım takılıyorum kırmızı da gelmedi 2 gün gecikti ama test yaptım bebiş de yok
inşallah cnm ama dediğin gibi kucağıma almadan rahatlayamıcam inşallah az kaldı 3 ay sonra benimle olucak :))
tabii bu süre içinde sizde hamiş kalıcaksınız inşallahhh
[CODE[/CODE]Kizlar hani ben test yaptirdiydim geçenlerde 2den küçük çıktıyı ya bugün coooook silik çizgi cikti ama cok cok cok silik.. Cok istiyorum olsun doktorum ilk basta istersen dene ilk adetinden sonra demişti ben de denedimama gecen gittiğimde bı dahaki ay bırakirsin korunmayi demisti....Allahım gercekten bir beis varsa nolar koru onu... Kizlar nolar dua edin varsa beis tutunsun çizgim koyulsun... Pihtilasma testlerim 2 haftaya çıkacak beni geren o....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?