• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Ayencim kansman bittimi guzelim nasilsin
Pazartesi itibariyle kansma durdu bnm hala kalinti var rahimde
Adacayi papatya kereviz donusumlu yiyor ve iciyorum insAllah söker cumaya kadin bitmis der
Bu arada serpil sezeryanla oglunu dunyaya getirdi cok sukur ikiside saglikli

evt cnm benımkı normal edetım gıbı olduu arada sıyah pıhtılar dustuu oyle 6 gun surduu aynı adet kanamam gıbıydıı bı sorun yok yanı cnmm.. inşallah sende cabucak atlatırsın tatlımm yaaa

bende haberler fena. Ateş, ovulasyon bi garip gitti. Bugün doktora gittim tekrar. Yumurtlamamışsın dedi :14:pko görüntüsü varmış bi de. Hormon testleri istedi, 3.gün ve 21 gün, yumurta rezervlerime bakacakmış. Hastaneden çıktığımdan beri ağlayıp duruyorum.

canım üzülme bir çaresi vardır muhakkak inşallah testler iyi çıkarda rahatlarsın

canım geçmiş olsun sana da çok. ben aslında bu ay adet gördükten sonra bırakacaktım ama işte böyle oldu. dediğin doğru insan aklını hamilelikle bozuyor resmen. Ancak bizim gibi yaşayanlar bilir bunun nezor olduğunu, insan kaybedince hemen yeniden olsun istiyor.

gerçektende öyle aklımın ucundan geçmezdi birgün başıma öyle talihsiz bir olayın geleceği 2 çocuğum var zaten kendime anlam veremiyorum deli gibi bebek istiyorum hatta esime diyorum ki üst üste çocuk yapalım kaç tane olursa o derece yani çıldırmış olmalıyım eşiminde canına minnet 10 çocuk istiyormuş en az

canlarım nasılsınız?

yorgunbulutlar canım kürtajdan doğumdan sonra adet düzensizliği ormal ama sende yanma filan oluyomuş dr a sor canım mutlaka...

keepmee canım şimdi okudum ben seni,hiç stres yapma kendine, zamanı gelince bi güzel hamile kalıyosun merak etme...

canım üzülme demek kolay tabi ama dikkat et kendine ya:( inşallah yolunda gider herşey. hormon testlerin de temiz çıkar inş neye bakılcaksa. allahım yardımcın olsun..

cnmm pkoo varsa sende bılıosundur en ıyı cozum sogan suyuu cok kısı faydasını gorduuu hadii bı toparlan bakalımm uzulmee hiiççç sogan suyunuu ıcersınn ıcınde temızlenır ardınada hamıle kalırsın allahın ıznıylee :29::29::29::29:

canım üzülme bir çaresi vardır muhakkak inşallah testler iyi çıkarda rahatlarsın
sağ olun kızlar desteğiniz için, inşallah daha yumurtam vardır, ilaçla fln yumurta oluşuyormuş diye duydum. Bilemiyorum..Kayıptan sonra bunlarla uğraşmak daha da zor geliyormuş insana..İnşallah şifamı bulurum. Sizlerde de umarım iyisinizdir. Benim ilk dr. üç ay bekle demişti, adamın dediğine geldik yine, üç yıpratıcı boş ayı devirdik. Bakalım bizi daha neler bekliyor

sağ olun kızlar desteğiniz için, inşallah daha yumurtam vardır, ilaçla fln yumurta oluşuyormuş diye duydum. Bilemiyorum..Kayıptan sonra bunlarla uğraşmak daha da zor geliyormuş insana..İnşallah şifamı bulurum. Sizlerde de umarım iyisinizdir. Benim ilk dr. üç ay bekle demişti, adamın dediğine geldik yine, üç yıpratıcı boş ayı devirdik. Bakalım bizi daha neler bekliyor

sen bu 3 ayini korunmus gibi dusun keepcim
bundan sonra basliyorum de ve guclu ol:34:

günaydın herkese dün yazamadım pek işlerim yoğundu göreve gittim geldim yazılar falan..

herkesin hakkında hayırlısı

merhaba kzılar herkeze hayırlı cumalar ne var ne yok ben işteyim dedim bakaılım biizm yavru kuşlar ne yapıyor:29::29:çok yoruluyorum işteyken sizler neler yaptınız yaramaz birşey yok işşallah :44::44:

merhaba kzılar herkeze hayırlı cumalar ne var ne yok ben işteyim dedim bakaılım biizm yavru kuşlar ne yapıyor:29::29:çok yoruluyorum işteyken sizler neler yaptınız yaramaz birşey yok işşallah :44::44:

Hayırlı Cumalar Paşam. Bizde herşey yolunda, gün bekliyoruz. Sen de yoruluyosun ama napalım işte çalışmak güzel olduğu kadar zor da. Öptüm seniiiiiiiiiiiiiiii...

penpetekir sende çalışıyomusun öyle dediğine göre :)

kaçırmış olblrm sende nasıl durumlar bu arada ?

günaydın kızlarr hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin

şükürler olsun herkesten güzel haberler okuyorum ödüm kopuyo biriniz kötü bişey yazcak diye çok şükür herkes iyi
ben fena grip oldum geçen cumartesi yakın bi arkadaşımın kınası vardı kudurduk resmen acaip terledik gece tavuk alma oldu çoğunuz bilir heralde ordada üşüdük ertesi gün düğün kır düğünüydü ordada üşüdük muhtemelen düğüne giden herkes hafta oldu ve ben geberiyorum fena grip oldum gece terledim uyuyamadım
klomene başladım salı günü yumurta takibi için randevum var büyüklüklerine göre iğne gününe karar verices bu ay aksilik çıkmaz umarım yarında soğan kürüne başlıorum umarım tamamlarım kocamda keçi boynuzu pekmezi yiyo daha napalım dimi hayırlısı hakkımızda fazla yazmıorum kafam dumanlı güzel haberlerle aranıza eski neşemle gelmek istiyorum sizide üzmek istemiorum beni çok çok iyi anladıınızı biliorum

dileğim geçmişler olsun kuzummm anacıınada sana da rabbim şifalar versin inş beni rüyanda görmüonmu kız:)
öptüm herkesi gripli gripli:1::1::1:

keep, every, cnnm ve tüm kızlaaaaaaaaaaaaaar günaydın, hayırlı cumalar...
gunaydin canim
hayirli cumalar sana da

test sonuçlarımı alırsam daha iyi olacağım sanırım, temizse sevinirim birşey çıkarsa da tedavi olabilirim sonuçta yine iyi birşey di mi:31:

tabiki oyle
sen de hep oyle diyorsun bir an once ogrenmek lazim
sonra ona gore gereken yapilir:34:

şükürler olsun herkesten güzel haberler okuyorum ödüm kopuyo biriniz kötü bişey yazcak diye çok şükür herkes iyi
ben fena grip oldum geçen cumartesi yakın bi arkadaşımın kınası vardı kudurduk resmen acaip terledik gece tavuk alma oldu çoğunuz bilir heralde ordada üşüdük ertesi gün düğün kır düğünüydü ordada üşüdük muhtemelen düğüne giden herkes hafta oldu ve ben geberiyorum fena grip oldum gece terledim uyuyamadım
klomene başladım salı günü yumurta takibi için randevum var büyüklüklerine göre iğne gününe karar verices bu ay aksilik çıkmaz umarım yarında soğan kürüne başlıorum umarım tamamlarım kocamda keçi boynuzu pekmezi yiyo daha napalım dimi hayırlısı hakkımızda fazla yazmıorum kafam dumanlı güzel haberlerle aranıza eski neşemle gelmek istiyorum sizide üzmek istemiorum beni çok çok iyi anladıınızı biliorum

dileğim geçmişler olsun kuzummm anacıınada sana da rabbim şifalar versin inş beni rüyanda görmüonmu kız:)

gunaydin nazlim
cok cok gecmis olsun canim
bu ara cok duydum grip olan tam gecis mevzumu
tavuk suyuna corba cok iyi geliyor:34:

nasılsınız kimseyi göremiyom herkez iyidir işlh bende iyim TUGBAAAAAAAAAAAA YOKSUN NE OLDU gözükmüyon DUMAN İYİSİN İŞLH herkez iyi işlh KEEPPPPPPPPPPPP CANIMüzülme allah büyük olur çok üsteleme zamana bırak emin ol olur yeterki üzülme........PENBETEKİR nasıl gidiyo agrın varmı ...............

geçmiş olsn evet tavuksuyuna çorba iyi gelir meyve ye bol bol mandalina çıkmş gördüm geçen markette alabilirsinn...

bi hafta daha bitiyo geçiyo günlerrr. hayırlısıyla geçse de tekrar denesekk bebiş :(

paşam sana ihtiyacım var senin panik atağın olduğu nasıl ortaya çıktı. sinirlendiğimde üzüldüğümde uzun zamandır nefes alamıyordum bugün de sabahtan beri ellerim titriyo deli gibi panik atak olabilir mi sence bi akıl ver bana kuzum ya :25:

:14::14: Kizlar benim hormonlar alt üst oldu.. Bunalima girmek üzereyim.. hiçbiseye anlam veremiyorum.. 30 agustos düsük oldu kanama 6 eylüle kadar devam etti.. sonra regl olmami bekliyordum bi baktim 10 gün sonra kati siyah renginde az miktarda 5 gün boyunca kanamam oldu 21 eylül bitti.. doktoru aradim reglindir endiselenme dedi :((

6 gün sonra yani dünden beri açik kahverengi ve bugün koyulasan tipki bi önceki gibi kahverengi akintim var.. sanirim yine bi önceki gibi siyaha dönüsecek.. noluyo bana anlamiyorum :14:
Burdaki doktorlarin yaptigi tek seyse savmak olsunda nolursa olsun.. ARanizda böyle bi durumla karsilasan oldumu :14:

Son düzenleme:
keep, every, cnnm ve tüm kızlaaaaaaaaaaaaaar günaydın, hayırlı cumalar...
sana da canım gerçi akşam oldu ama,gecikmeli oldu biraz

çok geçmiş olsun, sıvı al bol bol çabuk iyileş olur mu

:14::14: Kizlar benim hormonlar alt üst oldu.. Bunalima girmek üzereyim.. hiçbiseye anlam veremiyorum.. 30 agustos düsük oldu kanama 6 eylüle kadar devam etti.. sonra regl olmami bekliyordum bi baktim 10 gün sonra kati siyah renginde az miktarda 5 gün boyunca kanamam oldu 21 eylül bitti.. doktoru aradim reglindir endiselenme dedi :((

6 gün sonra yani dünden beri açik kahverengi ve bugün koyulasan tipki bi önceki gibi kahverengi akintim var.. sanirim yine bi önceki gibi siyaha dönüsecek.. noluyo bana anlamiyorum :14:
Burdaki doktorlarin yaptigi tek seyse savmak olsunda nolursa olsun.. ARanizda böyle bi durumla karsilasan oldumu :14:
bilmiyorum ki canım:44:acaba başka bir doktora gitme imkanın yok mu

Back