slm kızlar bugün kürtaj olmaya gidiyorum karnımda parça kalmıştı doğum yaptığimdan beridir adetliyim. son 7 gündür aşırı kanamam var bakalım ne olacak çokta korkuyorum bana dua edin hepinizi öpüyorum
herkese selamm ne var ne yok kızlar ? dün o arkadaşa gittik bebek görmeye kucağıma almadım alamadım ama çok da kötü olmadım sanırım zamanla alışcaz bebek kıyafeti bakarken dedim içimde hamileliğim döneminde hiöç öyle düzgün rahat alışveriş yapamamıştm inşş nasip olur sağlıkla zevkle almak bi dahakine hayırlısı inşşş rabbim dualarımız kbl etsinn sabrımızın karşılıgını alırız inşşş
canım üzülme zamanla insan gerçekden herşeye alışıyo biraz bogazın düğümleniyo yutkunuyon zorda olsa ama geçiyo sızısı kalıyo tabikide..........GELELİM BANA bugun sigortaya gitim özel doktor git gün al dedi sigortaya gittim yine sinir oldum gün vermedi sigorta diyo 20 gün sonra gün vercegiz özel diyo 19 gün sonra alınmalı yani özel 38 haftalık ekimin 15 alınmalı diyo sigortaa ekimin 16 sı gel gün verelim diyo tabi 10 günemi 3 gün sonrayamı verir orasıda meçul hayırlısı bakalım ne zaman gelcek kızım idrar yolarımda biraz enfeksyon varmış ilaç verdi kan hapımı aldım kanımda eh idare eder .bebişim iyi ntsye girdim yine benden bukadar canlarım öptm sizi yemek yapıyom.
cnnm geçicek bu günler hep. benm burnumun dibinde hamile arkadaşm. hep beraberz. bu gidişle kıyafeti de beşiği de hep beraber alıcaz. güçlü olmaya çalışıorum.benm bebeğim ondan 2 hafta öndeydi. onu gördükçe kocaman karnına bakıp iç çekiorumallahım bu günleri atlatıp da bebek sahibi olmayı nasip edecektr inşllh. ben inanıyorum çok..benm hamileliğe dair hiçbişeyim yok. zaten 10. haftada ölecek dediler. ondan sonrası da hamile gbi değil hastalıklı gibiydim sanki kimse hamile gözüyle bakamadı. ben de bişe yaşayamadım allahım bu acıları unutturacak acı vermesn
slm kızlar bugün kürtaj olmaya gidiyorum karnımda parça kalmıştı doğum yaptığimdan beridir adetliyim. son 7 gündür aşırı kanamam var bakalım ne olacak çokta korkuyorum bana dua edin hepinizi öpüyorum
bildiğin gibi canım bir değişiklik yok bugün yarın kırmızı kartı yiyip otururum totomun üstüne iş bakıyorum hala artık daha az seçici olmak zorundayım vakit geçiyor... Kızçe napıyo tepikliyomu
Ah be guzelim 5 gun iyi kanama olduGünaydın canım,ben de ağustos sonu düşük yaptım kürtaj olmadım çünkü tertemiz kaldı.adet sancısı gibi sancım oldu o da sürekli değil yani arada bir oluyodu
hatta duyanlar sen düşük yap yapsan çok ağrın olur dediler ben de seviniyodum düşmüyo diye,ama benim düşüğüm sancısız oldu.
kanamam da adet kanaması gibi oldu,hatta biraz daha hafifti.
ve pıhtılardan ziyade tortulu kan geldi böyle nokta nokta bişeyler gelmişti.
Meğer kese falan hepsi gitmiş doktor şaşırdı.ben parçayı görmedim.
bugün nasılsın,doktordan gelince haber ver merak ederiz
Cnm normalde hap valla mide icinmi birsey icin kullaniliyorCanım geçmiş olsun... Nasıl bi ilaçmış o anlatsana azıcık...
rabbim gönlüne göre versin yar ve yardımcın olsun rabbimslm kızlar bugün kürtaj olmaya gidiyorum karnımda parça kalmıştı doğum yaptığimdan beridir adetliyim. son 7 gündür aşırı kanamam var bakalım ne olacak çokta korkuyorum bana dua edin hepinizi öpüyorum
kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz kimse yokmu..................................................
geçmiş olsun canım, inşallah bebeğini kucağına alırsın bir dahaki seferineallah hepinizden razı olsun kızlar kürtaj oldum narkoz verdiler birsey hissetmedim doktorum parçayı ankara ya gönderecek tahlil amaçlı şuan iyiyim sizler ne yapiyorsunuz? hamişler bebekleriniz nasıl?
allah hepinizden razı olsun kızlar kürtaj oldum narkoz verdiler birsey hissetmedim doktorum parçayı ankara ya gönderecek tahlil amaçlı şuan iyiyim sizler ne yapiyorsunuz? hamişler bebekleriniz nasıl?
Kızlar yardım edin.Benim durumum biraz karışık. Ağustos 4teki kürtajdan sonra
6 Eylülde regl oldum sonra
14 Eylülde(9. gün) bir kanamam oldu 1 gün tam sürdü, doktora gittim yumurtlama kanaması rahim kalınlaşmış 2 haftaya regl olursun dedi.
15 Eylülde eşimle birlikte olduk.
21 Eylülde kahverengi lekelenme(afedersiniz akıntı içinde hafif) oldu.
24 Eylülde 1 damla kan geldi başka bişi yok.
Şimdi karnım ağrıyor adet olacak gibi, ama bir yandan da nezaman adet olacağımdan bile emin değilim. Eğer 14ünde yumurtladıysam(ki çok erkendi) 9 gün sonra 24ünde olan yerleşme kanaması olabilir di mi? Ama idrar testinde hiçbişi çıkmıyor( Hamile olmayı da çok istiyorum ondan da sistemim saçmalamış olabilir. Siz ne dersiniz?Kürtajın etkisi bu ayda sürmüş olabilir mi? Hamile olsam böle adet olacak gibi karnım ağrır mı? İdrar testinde çıkmaz mı?
Kimseyle de konuşamıyorum, eşim zaten bıktı benim bu endişelerimden
çok geçmiş olsun yeni kürtaj olmuşsun bence 2 ay falan korun hamile olduğunu sanmıyorum bebek istediğimiz için en ufak bir ağrıda bile acaba hamilemiyim diye düsünüyoruz. kürtajdan sonra bu durumu yaşayan çok insan gördüm yakında adetin düzene girer. bende dün 2. kez kürtaj oldum 50 gün içerisinde allah sonumuzu hayır etsin canım fazla endişelenme inşallah hepsi geçecek
Kızlar yardım edin.Benim durumum biraz karışık. Ağustos 4teki kürtajdan sonra
6 Eylülde regl oldum sonra
14 Eylülde(9. gün) bir kanamam oldu 1 gün tam sürdü, doktora gittim yumurtlama kanaması rahim kalınlaşmış 2 haftaya regl olursun dedi.
15 Eylülde eşimle birlikte olduk.
21 Eylülde kahverengi lekelenme(afedersiniz akıntı içinde hafif) oldu.
24 Eylülde 1 damla kan geldi başka bişi yok.
Şimdi karnım ağrıyor adet olacak gibi, ama bir yandan da nezaman adet olacağımdan bile emin değilim. Eğer 14ünde yumurtladıysam(ki çok erkendi) 9 gün sonra 24ünde olan yerleşme kanaması olabilir di mi? Ama idrar testinde hiçbişi çıkmıyor( Hamile olmayı da çok istiyorum ondan da sistemim saçmalamış olabilir. Siz ne dersiniz?Kürtajın etkisi bu ayda sürmüş olabilir mi? Hamile olsam böle adet olacak gibi karnım ağrır mı? İdrar testinde çıkmaz mı?
Kimseyle de konuşamıyorum, eşim zaten bıktı benim bu endişelerimden
çok geçmiş olsun yeni kürtaj olmuşsun bence 2 ay falan korun hamile olduğunu sanmıyorum bebek istediğimiz için en ufak bir ağrıda bile acaba hamilemiyim diye düsünüyoruz. kürtajdan sonra bu durumu yaşayan çok insan gördüm yakında adetin düzene girer. bende dün 2. kez kürtaj oldum 50 gün içerisinde allah sonumuzu hayır etsin canım fazla endişelenme inşallah hepsi geçecek
canım geçmiş olsun sana da çok. ben aslında bu ay adet gördükten sonra bırakacaktım ama işte böyle oldu. dediğin doğru insan aklını hamilelikle bozuyor resmen. Ancak bizim gibi yaşayanlar bilir bunun nezor olduğunu, insan kaybedince hemen yeniden olsun istiyor.
kızlar ayen nerede ya:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?