Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

cnm geçmiş olsn inşllh sıkıntısız atlatırsn. gelince haber ver mutlaka.allahım yardımcın olsun..

cnnm geçicek bu günler hep. benm burnumun dibinde hamile arkadaşm. hep beraberz. bu gidişle kıyafeti de beşiği de hep beraber alıcaz. güçlü olmaya çalışıorum.benm bebeğim ondan 2 hafta öndeydi. onu gördükçe kocaman karnına bakıp iç çekiorum allahım bu günleri atlatıp da bebek sahibi olmayı nasip edecektr inşllh. ben inanıyorum çok..benm hamileliğe dair hiçbişeyim yok. zaten 10. haftada ölecek dediler. ondan sonrası da hamile gbi değil hastalıklı gibiydim sanki kimse hamile gözüyle bakamadı. ben de bişe yaşayamadım allahım bu acıları unutturacak acı vermesn

canım durumlar biraz karışıkmış ama şükr sen ve bebişin iyisin ya gerisi boş..hayrlısı olr umarım hakkınızda...

ben de bugünlerde çok daha farklıyım.işime başlamak beni çoook olumlu etkiledi. okuldakiler de benm çocuğum deyip onlarla vakit geçiriyorum :) artık düzenli bi insan olmaya karar verdm. hayatımda yeni kararlar aldım. kendime öss ye hazırlanan gençler gbi program hazrladım. temizlik, yemek, kitap okuma, tv saatlerini falan belirttim :)) iyi geldi ya. boş bi an bırakmadım kendime ki kafam bebekle meşgul olmasın. 3 ay dolsun hemen hamile kalayım diyordum. şimdi 1 ay kaldı ama ben sakinleştim. hamile kalmak içn ekstra bşi yapmamaya akışına bırakmaya karar verdm.allahım isterse zaten bi şeklde ilk ay da hamile kalabilirsn. ya da istemezse napsan boş sonuçta. kendimi daha iyi hissettim bu kararlardan sonra. herkese fazla düşünmemeyi tavsiye ediyorum kızlar. akışına bırakmak en doğrusu sanırım bazen...tabi istisnai durumu olan arkadaşlarım da var burda..hepimzn hakkında hayrlısı..

slm Allah sabır versin hepimize bu bi sınav ve biz atlatıcaz sabrımızla inşş herkesin hakkında hayırlısı nasip kısmetkaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz eskisi kadar bunaltmamaya çalışıyorum kendimi bende artık napalım oldu bi kere başımıza geldi böyle bi durum nasip olmadı tamamına eremedik Allah daha beterinden korusunn bu acı son olsn Allah kimseye evlat acısı vermesin..

yaprk çok çok geçmiş olsun cnm inşş kolay halletmişlerdir geçecek bu günler elbet sabret dua et Allah yardımcın olsnn habersiz bırakma bizi...

cnm bebiş olunca bırakmayı düşünüyosan bencede öylesine bi iş de olsa başla... kızçem de iyi sanırım 2 gündür pek kıpraşmıyo, arada yaşadığını hissettiriyo o kadar:)

Ah be guzelim 5 gun iyi kanama oldu
Dun dra gittim hala kalintilar var birsefer daha ilac koyalim dediler
Dun yine koydum gelen giden yok
Cumaya yine gidicem bu sefer ayni hapi agiz yolu ile alicam 5 gun boyunca ins temizlenir
Yoksa kurtaja bas vuracaklar adacayi oldu icim disim inan

Canım geçmiş olsun... Nasıl bi ilaçmış o anlatsana azıcık...
Cnm normalde hap valla mide icinmi birsey icin kullaniliyor
Hani gebe iken icsen dusuge sebeb oluyor
Ole birsey rahim agzina koyuyorsun sancilaniyorsun belin karnin falan sonra kanama
Basliyor
Gecen sefer bebek öldu kanama falan baslamadi kediliginden
Bu ilaci koydum 6 saat sanci cektikten sonra pat diye kese dustu
Sonra bude 5 gun agiz yolu ile aldim birazcik kaldi kalinti onuda adetle atarsin dediler
Olede oldu cok sukur 10 haftalikti
Bunda sanci cekmedim 6. Hafta lekeyle basladi 7. Hafta kananama basladi kendiliginden
Sonra yine ilac koyalim hizlandirsin dedik hafta sonu muthisdi adet kanamadi gibi yogundu bugun birsey yok
Cumaya insAllah biter

Allah darda birakmasin hic birimizi yaprakcim
Haxirla saglicakla yeniden nasip etsin amin

allah hepinizden razı olsun kızlar kürtaj oldum narkoz verdiler birsey hissetmedim doktorum parçayı ankara ya gönderecek tahlil amaçlı şuan iyiyim sizler ne yapiyorsunuz? hamişler bebekleriniz nasıl?

rabbim gönlüne göre versin yar ve yardımcın olsun rabbim
kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz kimse yokmu..................................................

ben brdayım anca akşamları giriyorm bebem işe gridimya malum çalışan bir kadınım artık bensen ne yaptın ne zaman sıpayı dogruyon

Son düzenleme:
allah hepinizden razı olsun kızlar kürtaj oldum narkoz verdiler birsey hissetmedim doktorum parçayı ankara ya gönderecek tahlil amaçlı şuan iyiyim sizler ne yapiyorsunuz? hamişler bebekleriniz nasıl?
geçmiş olsun canım, inşallah bebeğini kucağına alırsın bir dahaki seferine

hadi geçmiş olsn canım allahım bi daha yaşatmasın inşllh bi daha çektiğimiz acılar sadce doğum sancısı için olur dielim..

Kızlar yardım edin.Benim durumum biraz karışık. Ağustos 4teki kürtajdan sonra
6 Eylülde regl oldum sonra

14 Eylülde(9. gün) bir kanamam oldu 1 gün tam sürdü, doktora gittim yumurtlama kanaması rahim kalınlaşmış 2 haftaya regl olursun dedi.

15 Eylülde eşimle birlikte olduk.

21 Eylülde kahverengi lekelenme(afedersiniz akıntı içinde hafif) oldu.

24 Eylülde 1 damla kan geldi başka bişi yok.

Şimdi karnım ağrıyor adet olacak gibi, ama bir yandan da nezaman adet olacağımdan bile emin değilim. Eğer 14ünde yumurtladıysam(ki çok erkendi) 9 gün sonra 24ünde olan yerleşme kanaması olabilir di mi? Ama idrar testinde hiçbişi çıkmıyor( Hamile olmayı da çok istiyorum ondan da sistemim saçmalamış olabilir. Siz ne dersiniz?Kürtajın etkisi bu ayda sürmüş olabilir mi? Hamile olsam böle adet olacak gibi karnım ağrır mı? İdrar testinde çıkmaz mı?

Kimseyle de konuşamıyorum, eşim zaten bıktı benim bu endişelerimden, nolur siz ne düşünüyorsunuz yazın.

Öpüyorummm

amin inşallah kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin bir daha acılarını göstermesin. ama bu kürtajdan sonra korunma sürecim uzadı açıkçası biraz kötü oldum ne diyelim herşeyin hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…