• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Kizlar bel agrim var sadece oda dayanilmaz degil cok sukur adet kani gibi kanamam var kan pihtilari dusuyor***
Kesede dusmesi gerekmezmi ne dersiniz kizlar pazartesi randevum var ....
Beno o kadar korkuttular ki cok agrin olacak diye cok kanaman olacak diye ole olmadi ilac koydugum halde agrim sancim olmadi sastim kaldim insAllah keselerde parcalanmis dusmustur
Diger kaybimda kese tertemiz dusmustu yusyuvarlak bozulmadan alttan yine ilac koymustum onda 6 saat dogum sancisi cekmistim neden sonra gelmisti kese
Onda kurzaj olmadim gerek kalmisti insAllah bundada olmam Allahim kendiliginden temizlenir....

haberlerinin iyi olmasına çok sevindim canım, hadi bir şey kalmamış, sağlıkla kucağına al bebişini, bize de haber et böyle ara ara, merakta bırakma

of kötü mü o belin hala canım ya, geçmiş olsun.

a ne güzel çok sevindim senin adına, çalışmak iyidir hakkaten ya, ben hastanenin ertesi günü işe gitmiştim ev üstüme üstüme geliyor diye.

bel agrisi da kotudur herhalde canim
3 gundur hafif hafif agriyor benim de zor cidden
gecmis olsun cok insallah yok olur kisa zamanda

sağolun kızlar ewet zor gerçekten:(((

Kizlar bel agrim var sadece oda dayanilmaz degil cok sukur adet kani gibi kanamam var kan pihtilari dusuyor***
Beno o kadar korkuttular ki cok agrin olacak diye cok kanaman olacak diye ole olmadi ilac koydugum halde agrim sancim olmadi sastim kaldim insAllah keselerde parcalanmis dusmustur
Diger kaybimda kese tertemiz dusmustu yusyuvarlak bozulmadan alttan yine ilac koymustum onda 6 saat dogum sancisi cekmistim neden sonra gelmisti kese
Onda kurzaj olmadim gerek kalmisti insAllah bundada olmam Allahim kendiliginden temizlenir....

ahhh ne diyeyim kuzum yaa inşaallah çok zorlamadan temizlenir kendiliğinden:43:

cnm çok geçmiş olsn Allah bi daha göstermesin inşş kürtaja gerekk kalmadan ilaçlar düşürürr Allah yardımcın olsn..

insallah kurtaja gerek kalmaz canim
cok gecmis olsun
benim 6 haftalikti dusugum ama agri kesiciler igneler fayda etmiyordu ne cok agrimisti
agri cekmemene cok sevindim
kendine iyi bak canim

inşallah böyle ağrısız devam eder canım...
slm kızlar ben geldim nasılsınız...bugün kan vermeye gittim pıhtıyla alakalı pzt,tam kan sayımı vs herşeye bakıldı.d-dimerin hala çok yüksek ama en son değere bakarak biraz azalmış ve hematologum ilk defa benimle olumlu konuştu ağlayacaktımm:43: çok dirençlisiniz artık senin için olumsuz bişey düşünmüyorum dedi:nazar::nazar: Allah ıma çok şükür bu günü görmek ne kadar umut oldu bana... inşallah böyle devam eder..yalnız hemoglabin değerim düşmüş biraz o neyse bilemedim.. onunla ilgili de kullandıgım demir hapını yetersiz gördü farklı bi ilaç söyledi,k.doğumcuma sorup değiştiricem gerekirse...

slm kızlar ben geldim nasılsınız...bugün kan vermeye gittim pıhtıyla alakalı pzt,tam kan sayımı vs herşeye bakıldı.d-dimerin hala çok yüksek ama en son değere bakarak biraz azalmış ve hematologum ilk defa benimle olumlu konuştu ağlayacaktımm:43: çok dirençlisiniz artık senin için olumsuz bişey düşünmüyorum dedi:nazar::nazar: Allah ıma çok şükür bu günü görmek ne kadar umut oldu bana... inşallah böyle devam eder..yalnız hemoglabin değerim düşmüş biraz o neyse bilemedim.. onunla ilgili de kullandıgım demir hapını yetersiz gördü farklı bi ilaç söyledi,k.doğumcuma sorup değiştiricem gerekirse...

cok sevindim canim
herseyin yolunda olmasi cok guzel:nazar::nazar:
hemoglabin kan seviyen diye biliyorum
benim de gecende bakildi ondan aklimda kaldi
kuru uzum ve pekmez tuket istersen bol bol
ben kuru uzume borcluyum kanimin iyi olmasini aa bir de bulgura:34:

cok sevindim canim
herseyin yolunda olmasi cok guzel:nazar::nazar:
hemoglabin kan seviyen diye biliyorum
benim de gecende bakildi ondan aklimda kaldi
kuru uzum ve pekmez tuket istersen bol bol
ben kuru uzume borcluyum kanimin iyi olmasini aa bir de bulgura:34:

pekmezi üzümü çok ihmal ettim cnm farkındayım bugünden itibaren gece yatarken başlıyorum o zaman pekmez almaya:)

pekmezi üzümü çok ihmal ettim cnm farkındayım bugünden itibaren gece yatarken başlıyorum o zaman pekmez almaya:)

ben de cok istiyorum pekmez yok burda
ozledim baya tahin pekmez
gidince bol bol yerim
kuru uzumle idare ediyorum ben de
cerezlerimin yaninda atiyorum agzima baya
ama cevizden igrendim neden oyle oldu bilemedim:(
kokuyor bana yiyemiyorum oysa cok onemli

ben de cok istiyorum pekmez yok burda
ozledim baya tahin pekmez
gidince bol bol yerim
kuru uzumle idare ediyorum ben de
cerezlerimin yaninda atiyorum agzima baya
ama cevizden igrendim neden oyle oldu bilemedim:(
kokuyor bana yiyemiyorum oysa cok onemli

canım sen hangi şehirdeydin neden yok orda pekmez? ceviz çok önemli gerçekten hergün 1-2 yemek lazım ama ben onuda ihmal ediyorum canım hiç istemiyo..ama zorla da olsa yemek lazım işte bebiş için napıcaksın...

cok sevindim
hicbir sey kalmais yaa
superrr
bebisine kavusuyorsunnn:nazar:
10 kg mu sadece ne guzel
darisi basima:34: hic sanmiyorum ben oyle ideal kalacagini benimkinin
cok alicam gibi hissediyorum bakalim :53:

evt canım az kaldı işlh darısı hepinizin başına kiloya gelince yedim ama anca bukadar aldım canım zaten benim dikişlerim varya zor olurdu şükür bakalım artık

gurbet güzeli ........... benimde düşükde çok sancım olmadı korkuyodum çok sancı olur diye olmadı bide küçük haftası diye bence canım geçmiş olsun hayırlısı işlh

ay hadi kuzum inşaaallah bu ay gelir bebişin hayılısı ile,dualarım seninle:54:
sağol canım:16:

tutsun tutsunnnnn:16:
mayis topicine gel sen de
belki hazirana denk gelir ama bizim topice de gelrisin :34:
inşallah, ama mayıs olmuyor hesapladım haziran oluyor..yeter ki olsun dediğin gibi arada mayısa da uğrarım ben:1:

canım inşallah böyle ağrısız sızısız kendiliğinden temizlenir. Kesenin düştüğünü göremeyebilirsin.

duman :nazar::46: bak nasıl dayanıyorsunuz, bebişin de sen de güçlü insanlarsınız, inşallah sağlıkla kavuşacaksınız canım

selam kızlar canım sıkkın ya yanlız hissediyorum kendimi moral bozuklugu çöktü üstüme bu akşam bi arkadaşa bebek görmeye gidecz hediye alacaz bebek eşyaları satılan bi dükkana gitmek ? yeni doğmuş bi bebek görmek offffff .. eşime dedim sen al bişey olurmu ben ne anlarım diyo sonra dedi ne kadar kaçabileceksin böyle şeylerden niye canını sıkıyosn durduk yere şimdi herkesn başına gelebilio falan ağladım biraz sbh sbh .. ne diyosun şimdi bebek mi istiyosn falan dedi dedim istiyorum tabi ama hemen demiyorum şöyle yaza doğru falan nasıl dayanabilirm bilmiyorum tabi o zmana kdr eşim acele etme 1-2 sene geçsin diyo tutmuş dedim saçmala yaşımız gidiyo ne 1-2 senesiii.. offfffffffff bunalıyorum gerçi korkuyorumda tekrar aynı sıkıntıları yaşarmıyım ya bi daha kaybedersem naparım ne bilim ya sanki hiç bebek alamıcam kucağıma gibi gelio bazen bilmiyorum hayırlısı olsnn bakalımmm ...

selam kızlar canım sıkkın ya yanlız hissediyorum kendimi moral bozuklugu çöktü üstüme bu akşam bi arkadaşa bebek görmeye gidecz hediye alacaz bebek eşyaları satılan bi dükkana gitmek ? yeni doğmuş bi bebek görmek offffff .. eşime dedim sen al bişey olurmu ben ne anlarım diyo sonra dedi ne kadar kaçabileceksin böyle şeylerden niye canını sıkıyosn durduk yere şimdi herkesn başına gelebilio falan ağladım biraz sbh sbh .. ne diyosun şimdi bebek mi istiyosn falan dedi dedim istiyorum tabi ama hemen demiyorum şöyle yaza doğru falan nasıl dayanabilirm bilmiyorum tabi o zmana kdr eşim acele etme 1-2 sene geçsin diyo tutmuş dedim saçmala yaşımız gidiyo ne 1-2 senesiii.. offfffffffff bunalıyorum gerçi korkuyorumda tekrar aynı sıkıntıları yaşarmıyım ya bi daha kaybedersem naparım ne bilim ya sanki hiç bebek alamıcam kucağıma gibi gelio bazen bilmiyorum hayırlısı olsnn bakalımmm ...

eger kotu olacaksan bir bahane bulup gitmesen canim :44:

kendini hazir hissettiginde esinle detayli konusursunuz bu konuyu

eger kotu olacaksan bir bahane bulup gitmesen canim :44:

kendini hazir hissettiginde esinle detayli konusursunuz bu konuyu

eşim aşmam gerektiğini düşünüyo artık bu konuyu 73 gün oldu daha ama artık bu tür bebek görme falan tarzında durumlarda artık aşmam gerektigini düşünüyo nereye kdr kaçabileceksin dio ne kdr böyle olacak diyo etrafında bi sürü hamile var dio ne biliym aşmalıyım evt herkesn her an başına gelebilir kader bi rabbim böyle istedi bizimkini olmadı :(

diğer konu tekrar bebek düşünmeyi ise ciddi ciddi konuşamıyoruz bilmiyorum doktorum ocaktan sonra düşünebilirsnz dedi hani o zmndan sonra mı konuşmayı düşünüo hani gün gelmeden konuşmanın anlamı yok şu zmn bu zmn diye tarzında mı düşünüo bilmiyorum bu konuda bişey paylaşamıyoruz artık yani konu açıldımı cvpsız kalıo ya da daha çok erken 1-2 sene geçsin falan die söylüo bilmiyorum ama artık açmıcam bende ve güçlü durmaya çalışcm onu da üzüyorum moralini bozuyrm farkındaym ama elimde değil öyle herkes dışardan gören iyiysn iyisin düzelmişsn falan dio ama içimi bilmiyolr :((

selamlar herkese..

hamilelerin keyifleri yerinde. kardelya, duman çok sevindim allahım bozmasn inşllh kolay kurtarsın hepinzi kızlar..ben haftasonu düğün olduğu içn yine giremedim. çok uzaklaştm siteden. geçmişi okuyorum ama yine de kopukluk oluo.beydağlı geçmiş olsun çok dikkat et kendine. bazı arkadaşların da canı sıkkın yazılardan bile belli. bunalıyoruz bazen hepimz o yüzden çok iyi anlıyorum.MORAL BOZMAK YILMAK YOK KIZLAR.bu yolda hepimizin başına herşey gelebilir ama yine de şükr. allahım bu günlerimizi unutturmasın.daha büyük acılar vermesn inşllh. ben eskiden allahım verdiklerine çok şükür diye dua ederdm. şimdi allahım VERDİĞİNE DE VERMEDİĞİNE DE ŞÜKÜRLER OLSUN diyorum hep. verdiği acı da da vermediği bebekte de vardr bir hayr. buna yürekten inandığım anlarda nefes alabiliyorum.yoksa olmuyor. zorla mutlu olunmuyor. bu acıyla mutlu olmak gerekiyor.

""Hz. Eyyûb (a.s.) ile sabır kavramı nerede ise özdeşleşmiştir. Kur'an'da sabrın sembolüdür Hz. Eyyub. Amansız bir derde duçar olan bu büyük peygamber, hastalığının Hakk'tan geldiğini bildiği için asla sızlanmamış aksine bunu kendisi için Hakk'a yakınlığa vesile olarak görmüştür,. Nitekim Kur'an'da bu durum şöyle anlatılır:"Eyyûb (a.s.): Rabbına başıma bu dert geldi, sen merhametlilerin en merhametlisisin, diye niyazda bulunmuştu." (bk. el-Enbiya, 21/83-84) Eyyüb varlıklı ve geniş bir aileye mensuptu. Fakat evinin yıkılması sonucu aile fertlerinin çoğu öldü. Malı mülkü elinden gitti. On yıldan fazla süren ağır bir hastalığa müptelâ oldu. Bütün bu musibet ve sıkıntılara rağmen halinden şikayet eder duruma düşmemek ve takdire rızada sabır göstermek için durumunu Cenab-ı Hakk'a arz etmekten; Ondan sıhhat ve afiyet istemekten bile çekindi. Nihayet esinin ısrarı ile bu kadarcık bir arz-ı halde bulundu. Çünkü sızlanmadan dua ve arz-ı hal caizdi. Hatta Hak Teala'nın hoşuna giden bir durumdu. Bu dua üzerine Allah Teala kullukta daim olanlara bir rahmet olmak üzere onun derdini giderdi ve hastalığına şifa verdi. Hem de ona yeniden geniş bir aile kurmayı nasib etti. Bütün bu olup bitenler sırasında Allah Teala Eyyub'u sabırlı bir kul olarak bulduğunu beyan buyurmaktadır. (bk. Şad, 38/43-44) Eyyub sabrı Hakk yoluna giren salik ve dervişin en büyük destekçisi ve sığınağıdır.""

allahım hepimize eyüp sabrı versin( amin)

slm kizlar sagolun bugun yogun kanamam oldu ada cainin etkisi buyuk her aksam iciyorum sokturuyor
ha birde kolay hamile klamk icin icilyior hebriniz olaaa:52:

Günaydın canım,ben de ağustos sonu düşük yaptım kürtaj olmadım çünkü tertemiz kaldı.adet sancısı gibi sancım oldu o da sürekli değil yani arada bir oluyodu
hatta duyanlar sen düşük yapmıyosun yapsan çok ağrın olur dediler ben de seviniyodum düşmüyo diye,ama benim düşüğüm sancısız oldu.
kanamam da adet kanaması gibi oldu,hatta biraz daha hafifti.
ve pıhtılardan ziyade tortulu kan geldi böyle nokta nokta bişeyler gelmişti.
Meğer kese falan hepsi gitmiş doktor şaşırdı.ben parçayı görmedim.
bugün nasılsın,doktordan gelince haber ver merak ederiz

Back