• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Hepinizi öpüyorum, güzel bir gün diliyorum.

Umarım hepimiz için mutlu umutlu bir gün olur.

inşallah böyle ağrısız devam eder canım...
slm kızlar ben geldim nasılsınız...bugün kan vermeye gittim pıhtıyla alakalı pzt,tam kan sayımı vs herşeye bakıldı.d-dimerin hala çok yüksek ama en son değere bakarak biraz azalmış ve hematologum ilk defa benimle olumlu konuştu ağlayacaktımm:43: çok dirençlisiniz artık senin için olumsuz bişey düşünmüyorum dedi:nazar::nazar: Allah ıma çok şükür bu günü görmek ne kadar umut oldu bana... inşallah böyle devam eder..yalnız hemoglabin değerim düşmüş biraz o neyse bilemedim.. onunla ilgili de kullandıgım demir hapını yetersiz gördü farklı bi ilaç söyledi,k.doğumcuma sorup değiştiricem gerekirse...

:43: kıyamam bebişe maşallah sana da kızın adını zeyna mı koysak :)) çok sevindim canım böyle de devam eder inşallah :)

kızlar iyi akşamlar ben geldim :3::3:kusura bakmayın işe giridm 2 gündür çalışıyorum çok yoruluyorum ama mutluyum yaw nede güzelmiş çalışmak birde sabahları kalkması olmasa erkenden :9::9:ondan grip yazamıyorum inanın evde yemek yok halim yokki pişiriyim hamlamışım yaw ben kızken çok çalıştım 6 sene bebek baktım :53:3 aylıktı aldım 6 yaşında bıraktım evlenicem diye :6:sonra görüşürz bebem geçmişe bakamadım çok yorgunum işşallah kötü birşey yoktur :18::18:

ayy paşam çok sevindim canım hayırlı olsun :)

dileeek kuzum iyi ol hep iyi ol da gel artık :5:

herkese selamm ne var ne yok kızlar ? dün o arkadaşa gittik bebek görmeye kucağıma almadım alamadım ama çok da kötü olmadım sanırım zamanla alışcaz bebek kıyafeti bakarken dedim içimde hamileliğim döneminde hiöç öyle düzgün rahat alışveriş yapamamıştm inşş nasip olur sağlıkla zevkle almak bi dahakine hayırlısı inşşş rabbim dualarımız kbl etsinn sabrımızın karşılıgını alırız inşşş

herkese selamm ne var ne yok kızlar ? dün o arkadaşa gittik bebek görmeye kucağıma almadım alamadım ama çok da kötü olmadım sanırım zamanla alışcaz bebek kıyafeti bakarken dedim içimde hamileliğim döneminde hiöç öyle düzgün rahat alışveriş yapamamıştm inşş nasip olur sağlıkla zevkle almak bi dahakine hayırlısı inşşş rabbim dualarımız kbl etsinn sabrımızın karşılıgını alırız inşşş

canım üzülme zamanla insan gerçekden herşeye alışıyo biraz bogazın düğümleniyo yutkunuyon zorda olsa ama geçiyo sızısı kalıyo tabikide..........GELELİM BANA bugun sigortaya gitim özel doktor git gün al dedi sigortaya gittim yine sinir oldum gün vermedi sigorta diyo 20 gün sonra gün vercegiz özel diyo 19 gün sonra alınmalı yani özel 38 haftalık ekimin 15 alınmalı diyo sigortaa ekimin 16 sı gel gün verelim diyo tabi 10 günemi 3 gün sonrayamı verir orasıda meçul hayırlısı bakalım ne zaman gelcek kızım idrar yolarımda biraz enfeksyon varmış ilaç verdi kan hapımı aldım kanımda eh idare eder .bebişim iyi ntsye girdim yine benden bukadar canlarım öptm sizi yemek yapıyom.

selam kızlar canım sıkkın ya yanlız hissediyorum kendimi moral bozuklugu çöktü üstüme bu akşam bi arkadaşa bebek görmeye gidecz hediye alacaz bebek eşyaları satılan bi dükkana gitmek ? yeni doğmuş bi bebek görmek offffff .. eşime dedim sen al bişey olurmu ben ne anlarım diyo sonra dedi ne kadar kaçabileceksin böyle şeylerden niye canını sıkıyosn durduk yere şimdi herkesn başına gelebilio falan ağladım biraz sbh sbh .. ne diyosun şimdi bebek mi istiyosn falan dedi dedim istiyorum tabi ama hemen demiyorum şöyle yaza doğru falan nasıl dayanabilirm bilmiyorum tabi o zmana kdr eşim acele etme 1-2 sene geçsin diyo tutmuş dedim saçmala yaşımız gidiyo ne 1-2 senesiii.. offfffffffff bunalıyorum gerçi korkuyorumda tekrar aynı sıkıntıları yaşarmıyım ya bi daha kaybedersem naparım ne bilim ya sanki hiç bebek alamıcam kucağıma gibi gelio bazen bilmiyorum hayırlısı olsnn bakalımmm ...
eşler bu konularda bi garip, yola gelir diye düşünüyorum ama arada yaşadıklarınızın aynı olmadığını uygun bi dille hatırlatmak gerekebiliyor. 73 gün diyorsun, anca canım ya hazır hissetmeyişin gayet doğal yine de gitmişsin tebrik ederim seni.

Bugün çocuk reyonuna girdim ben ağlanıp sızlanmadan. Turuncu dinozorlu bi tişört beğendim,2-3 yaş için.Alayım dedim, arkadaşım aldırtmadı. Alsam evde bi fasıl da eşim laf edecekti. Alamadım, alamadığım için de ağlamadım. elbet hesaplaşacağız senle turuncu, dinozorlu tişört sen benim olacaksın:37:

canım üzülme zamanla insan gerçekden herşeye alışıyo biraz bogazın düğümleniyo yutkunuyon zorda olsa ama geçiyo sızısı kalıyo tabikide..........GELELİM BANA bugun sigortaya gitim özel doktor git gün al dedi sigortaya gittim yine sinir oldum gün vermedi sigorta diyo 20 gün sonra gün vercegiz özel diyo 19 gün sonra alınmalı yani özel 38 haftalık ekimin 15 alınmalı diyo sigortaa ekimin 16 sı gel gün verelim diyo tabi 10 günemi 3 gün sonrayamı verir orasıda meçul hayırlısı bakalım ne zaman gelcek kızım idrar yolarımda biraz enfeksyon varmış ilaç verdi kan hapımı aldım kanımda eh idare eder .bebişim iyi ntsye girdim yine benden bukadar canlarım öptm sizi yemek yapıyom.
enfeksiyon için geçmiş olsun canım, az kaldı bitecek bebişine kavuşacaksın ha gayret

:43: kıyamam bebişe maşallah sana da kızın adını zeyna mı koysak :)) çok sevindim canım böyle de devam eder inşallah :)

zeyna evet bak onuda seçeneklere ekleyebilirim:1::1:

canlarım nasılsınız? yogun bi günün ardından sonunda ayaklarımı uzatabildim, bi bakıp çıkayım dedim ama herkes sakin bu aralar pek muhabbet olmamış... hepiniz iyisinizdir inşallah.. hepimiz için güzel bi hafta olsun,güzel haberler alalım mutlu olalım olmazmı..öpüyorum sizleri görüşürüz..

selam kızlarrr,

paşam işin hayırlı olsun canım.

dumanım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. hakettin sen bunu. kaç haftalık oldunuz. göbişin çıkmıştır artık de mi?

hepinizi öpüyorum.

selam kızlarrr,

paşam işin hayırlı olsun canım.

dumanım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. hakettin sen bunu. kaç haftalık oldunuz. göbişin çıkmıştır artık de mi?

hepinizi öpüyorum.

sagoln canlarım işler okadar çokki anam agladı bgün b aralar yazamazsam ksra bakmayın olurm inanın 7 takıma bile anca yazıyorm k.i.b olrm sizleri özledim :5::5::5:

eşler bu konularda bi garip, yola gelir diye düşünüyorum ama arada yaşadıklarınızın aynı olmadığını uygun bi dille hatırlatmak gerekebiliyor. 73 gün diyorsun, anca canım ya hazır hissetmeyişin gayet doğal yine de gitmişsin tebrik ederim seni.

Bugün çocuk reyonuna girdim ben ağlanıp sızlanmadan. Turuncu dinozorlu bi tişört beğendim,2-3 yaş için.Alayım dedim, arkadaşım aldırtmadı. Alsam evde bi fasıl da eşim laf edecekti. Alamadım, alamadığım için de ağlamadım. elbet hesaplaşacağız senle turuncu, dinozorlu tişört sen benim olacaksın:37:

enfeksiyon için geçmiş olsun canım, az kaldı bitecek bebişine kavuşacaksın ha gayret

sagol canım işlh bende sizde herkez bebişlerimize kavuşuruz

slm kızlar bugün kürtaj olmaya gidiyorum karnımda parça kalmıştı doğum yaptığimdan beridir adetliyim. son 7 gündür aşırı kanamam var bakalım ne olacak çokta korkuyorum bana dua edin hepinizi öpüyorum

slm kızlar bugün kürtaj olmaya gidiyorum karnımda parça kalmıştı doğum yaptığimdan beridir adetliyim. son 7 gündür aşırı kanamam var bakalım ne olacak çokta korkuyorum bana dua edin hepinizi öpüyorum

geçmiş olsun şimdiden cnm allah yardımcın olsun.

Back