- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
haberlerinin iyi olmasına çok sevindim canım, hadi bir şey kalmamış, sağlıkla kucağına al bebişini, bize de haber et böyle ara ara, merakta bırakma
of kötü mü o belin hala canım ya, geçmiş olsun.
a ne güzel çok sevindim senin adına, çalışmak iyidir hakkaten ya, ben hastanenin ertesi günü işe gitmiştim ev üstüme üstüme geliyor diye.
bel agrisi da kotudur herhalde canim
3 gundur hafif hafif agriyor benim de zor cidden
gecmis olsun cok insallah yok olur kisa zamanda
Kizlar bel agrim var sadece oda dayanilmaz degil cok sukur adet kani gibi kanamam var kan pihtilari dusuyor***
Kesede dusmesi gerekmezmi ne dersiniz kizlar pazartesi randevum var ....
Beno o kadar korkuttular ki cok agrin olacak diye cok kanaman olacak diye ole olmadi ilac koydugum halde agrim sancim olmadi sastim kaldim insAllah keselerde parcalanmis dusmustur
Diger kaybimda kese tertemiz dusmustu yusyuvarlak bozulmadan alttan yine ilac koymustum onda 6 saat dogum sancisi cekmistim neden sonra gelmisti kese
Onda kurzaj olmadim gerek kalmisti insAllah bundada olmam Allahim kendiliginden temizlenir....
Kizlar bel agrim var sadece oda dayanilmaz degil cok sukur adet kani gibi kanamam var kan pihtilari dusuyor***
Beno o kadar korkuttular ki cok agrin olacak diye cok kanaman olacak diye ole olmadi ilac koydugum halde agrim sancim olmadi sastim kaldim insAllah keselerde parcalanmis dusmustur
Diger kaybimda kese tertemiz dusmustu yusyuvarlak bozulmadan alttan yine ilac koymustum onda 6 saat dogum sancisi cekmistim neden sonra gelmisti kese
Onda kurzaj olmadim gerek kalmisti insAllah bundada olmam Allahim kendiliginden temizlenir....
inşallah böyle ağrısız devam eder canım...
slm kızlar ben geldim nasılsınız...bugün kan vermeye gittim pıhtıyla alakalı pzt,tam kan sayımı vs herşeye bakıldı.d-dimerin hala çok yüksek ama en son değere bakarak biraz azalmış ve hematologum ilk defa benimle olumlu konuştu ağlayacaktımmçok dirençlisiniz artık senin için olumsuz bişey düşünmüyorum dedi Allah ıma çok şükür bu günü görmek ne kadar umut oldu bana... inşallah böyle devam eder..yalnız hemoglabin değerim düşmüş biraz o neyse bilemedim.. onunla ilgili de kullandıgım demir hapını yetersiz gördü farklı bi ilaç söyledi,k.doğumcuma sorup değiştiricem gerekirse...
cok sevindim canim
herseyin yolunda olmasi cok guzel
hemoglabin kan seviyen diye biliyorum
benim de gecende bakildi ondan aklimda kaldi
kuru uzum ve pekmez tuket istersen bol bol
ben kuru uzume borcluyum kanimin iyi olmasini aa bir de bulgura
pekmezi üzümü çok ihmal ettim cnm farkındayım bugünden itibaren gece yatarken başlıyorum o zaman pekmez almaya:)
ben de cok istiyorum pekmez yok burda
ozledim baya tahin pekmez
gidince bol bol yerim
kuru uzumle idare ediyorum ben de
cerezlerimin yaninda atiyorum agzima baya
ama cevizden igrendim neden oyle oldu bilemedim
kokuyor bana yiyemiyorum oysa cok onemli
cok sevindim
hicbir sey kalmais yaa
superrr
bebisine kavusuyorsunnn
10 kg mu sadece ne guzel
darisi basimahic sanmiyorum ben oyle ideal kalacagini benimkinin
cok alicam gibi hissediyorum bakalim
sağol canımay hadi kuzum inşaaallah bu ay gelir bebişin hayılısı ile,dualarım seninle
inşallah, ama mayıs olmuyor hesapladım haziran oluyor..yeter ki olsun dediğin gibi arada mayısa da uğrarım bentutsun tutsunnnnn
mayis topicine gel sen de
belki hazirana denk gelir ama bizim topice de gelrisin
canım inşallah böyle ağrısız sızısız kendiliğinden temizlenir. Kesenin düştüğünü göremeyebilirsin.Kizlar bel agrim var sadece oda dayanilmaz degil cok sukur adet kani gibi kanamam var kan pihtilari dusuyor***
dumaninşallah böyle ağrısız devam eder canım...
slm kızlar ben geldim nasılsınız...bugün kan vermeye gittim pıhtıyla alakalı pzt,tam kan sayımı vs herşeye bakıldı.d-dimerin hala çok yüksek ama en son değere bakarak biraz azalmış ve hematologum ilk defa benimle olumlu konuştu ağlayacaktımmçok dirençlisiniz artık senin için olumsuz bişey düşünmüyorum dedi Allah ıma çok şükür bu günü görmek ne kadar umut oldu bana... inşallah böyle devam eder..yalnız hemoglabin değerim düşmüş biraz o neyse bilemedim.. onunla ilgili de kullandıgım demir hapını yetersiz gördü farklı bi ilaç söyledi,k.doğumcuma sorup değiştiricem gerekirse...
canım sen hangi şehirdeydin neden yok orda pekmez? ceviz çok önemli gerçekten hergün 1-2 yemek lazım ama ben onuda ihmal ediyorum canım hiç istemiyo..ama zorla da olsa yemek lazım işte bebiş için napıcaksın...
selam kızlar canım sıkkın ya yanlız hissediyorum kendimi moral bozuklugu çöktü üstüme bu akşam bi arkadaşa bebek görmeye gidecz hediye alacaz bebek eşyaları satılan bi dükkana gitmek ? yeni doğmuş bi bebek görmek offffff .. eşime dedim sen al bişey olurmu ben ne anlarım diyo sonra dedi ne kadar kaçabileceksin böyle şeylerden niye canını sıkıyosn durduk yere şimdi herkesn başına gelebilio falan ağladım biraz sbh sbh .. ne diyosun şimdi bebek mi istiyosn falan dedi dedim istiyorum tabi ama hemen demiyorum şöyle yaza doğru falan nasıl dayanabilirm bilmiyorum tabi o zmana kdr eşim acele etme 1-2 sene geçsin diyo tutmuş dedim saçmala yaşımız gidiyo ne 1-2 senesiii.. offfffffffff bunalıyorum gerçi korkuyorumda tekrar aynı sıkıntıları yaşarmıyım ya bi daha kaybedersem naparım ne bilim ya sanki hiç bebek alamıcam kucağıma gibi gelio bazen bilmiyorum hayırlısı olsnn bakalımmm ...
eger kotu olacaksan bir bahane bulup gitmesen canim :44:
kendini hazir hissettiginde esinle detayli konusursunuz bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?