kardelya eski sayfaları çok okuyamadıgımdan soruyorum senin kaybın ne zamandı ne kdr süre sonra hamile kaldın acaba ?
canım benim 1 tane allahıma şükürler olsun dünya tatlısı kızım var 9 yaşına yeni girdi ben geçen yıl 9 haziranda 8 ayı dolmuş oglumuun karnımda kalbinin durdugunu ögrendim 2 gün oynamadı doktora gittim acılı satler başladı kızım normal dogum diye oglumu 4 gün ugraşdılar normal olmadı sezeryanla aldılar .hep güçlü olmaya çalıştım işlh iyleşip hemen hamile kalcam işlh diyodum hepppp.benden heveslenen arkadaşlarımın eltimin kardeşimin herkezin oldu benim oglumun nasibi yokmuş sonra 5 ay geçti hamile kaldım 6 haftalık düştü 9 kasımda kürtaş oldum geçen kurban bayramının son günüydü sonra 3 ay geçti yanisezeryanın üstünden 8 ay oldu tekrar hamileyim şükür 35ci. haftama geldim rabbim kucagıma saglıklı bereketli ömrüyle nasip etsin banada sizede işlh zor günler biliyorum hemde çok zor karnında fıldır fıldır oynuyo ve duruyo elhamdülillah dedim bekledim şükür işlh kızma kız kardeş şimdi gelcek işlh