Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar iyi akşamlar ben geldim kusura bakmayın işe giridm 2 gündür çalışıyorum çok yoruluyorum ama mutluyum yaw nede güzelmiş çalışmak birde sabahları kalkması olmasa erkenden ondan grip yazamıyorum inanın evde yemek yok halim yokki pişiriyim hamlamışım yaw ben kızken çok çalıştım 6 sene bebek baktım 3 aylıktı aldım 6 yaşında bıraktım evlenicem diye sonra görüşürz bebem geçmişe bakamadım çok yorgunum işşallah kötü birşey yoktur :18::18:

canım senin adına çok sevindim hayırlı olsun

canım boşverya göbeyi benim göbek 5 aylık gibiydi birde sezeryan çiziyi anlatabildim demi .benim gerçekde hamile oldugumu ondan kimse anlamadı bende 4 ay olana kadar zaten söylemedim insanlar anlamıyo yoruma giriyo erken degilmi muabbeti .....kimseye söylemedim daha 2 hafta önce oturuyodum kapıda ben söyleyince kadın anladı hamile oldugumu herkez kendi kilom zanediyo bu arada 88 kl yum haaaaaaaa ama işlh dogumdan sonra hamur olan herşeyi kesmek istiyom dikkatli bir şekilde işlh sende sorun yapma göbişini varsın ikizlerden hatıra kaldı de ben öyle diyom çiziğim oglumdan hediye birde 2 dişim çürüdü hamilelikde bana hediye bıraktı diyom sende göbeyini umursama bi kaç aya düzene girince başla çalışmalara hayırlısıyla burda naz vardı oda 2 lere normal dogum yapmışdı ölmüşlerdi 6 ay sonra hamile kaldı dogdu şimdi 1 oglu var zaten düzenli adet görürsen göbeyin gider hayırlısı olsun canım

aminn kardelya inş hayırlısı tabi yok çok takmıyorumda yani dikkat ediyorum yediklerime artık ekmeği kestim biraz su içmeye çalışyırm öyle.. evet bi ader düzeni yoluna girsin sonra bakacaz artık biraz süreç atlatalımda ... nasip her şey tabi Allah nasip eder inşş hayırlı bi hamilelik doğum ve bebek..

hayirli olsun canim
senin icin bastan zordur belki ama calismak gibisi var mi
kafan dinlenir rahatlarsin

selamlar hepinize herkesler iyidir inşaallah bu ara pek geçmişi okumadan dalıyorum hemen belimi yormayım diye....beni soran arkadaşlar varsa bir iyi bir kötü idare ediyorum çok şükür..

kızlar slm doktordan geldim herşey iyi dedi sancın yok dedi dikişlerimi tekrar sordum bişe olmaz iyi dedi bebegimde iyi kilosu boyu herşeyi haftasıyla uyumlu pazartesi sigortada dogum yapcagım için pazartesi git sancım var de gün versinler dedi pazartesi gün versinler diye gitcem işlh ayın 3 de 10 da muhakkak gel nts görmek istiyom dedi şimdi evden çıkmam lazım benden bukadar tam 10 kilo almışım kilo hakım dolmuş artık 20 gün dikkat et dedi .hepinizi öptm rabim hepineze tez zamanda hayırlısını nasip etsin. unutmadan kalsiyum ilacı istedim dedi çok dogru degil süt iç ama yinede yazayım biraz piskolojik dedi kesin iyi geliyo diye bişe yok bol süt iç dedi öptm

haberlerinin iyi olmasına çok sevindim canım, hadi bir şey kalmamış, sağlıkla kucağına al bebişini, bize de haber et böyle ara ara, merakta bırakma

selamlar hepinize herkesler iyidir inşaallah bu ara pek geçmişi okumadan dalıyorum hemen belimi yormayım diye....beni soran arkadaşlar varsa bir iyi bir kötü idare ediyorum çok şükür..
of kötü mü o belin hala canım ya, geçmiş olsun.

a ne güzel çok sevindim senin adına, çalışmak iyidir hakkaten ya, ben hastanenin ertesi günü işe gitmiştim ev üstüme üstüme geliyor diye.

kızlar (malum olaydan sonra bu üçüncü denemem) bu ay da bi umut deniyorum bakalım, yumurta çatladı mı çatlamadı mı belli değil ama sanırım bugün çatladı. Bugün yarın çatlama sonrası olan dpolara girerim herhalde. Ateş ölçüp ovulasyon testleri ile kontrol ediyorum. Aklınıza gelirsem dua edin olur mu, tutsun tutunsun benim de bir bebeğim olsun

ay hadi kuzum inşaaallah bu ay gelir bebişin hayılısı ile,dualarım seninle

bel agrisi da kotudur herhalde canim
3 gundur hafif hafif agriyor benim de zor cidden
gecmis olsun cok insallah yok olur kisa zamanda

tutsun tutsunnnnn
mayis topicine gel sen de
belki hazirana denk gelir ama bizim topice de gelrisin

cok sevindim
hicbir sey kalmais yaa
superrr
bebisine kavusuyorsunnn
10 kg mu sadece ne guzel
darisi basima hic sanmiyorum ben oyle ideal kalacagini benimkinin
cok alicam gibi hissediyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…