sağol canım benim korkmam o zaman bunu hatırlarım..tabi Allah o günleri gösterirse...ben çok isterim normal doğum yapamayı....
kızlar iyi akşamlar ben geldimkusura bakmayın işe giridm 2 gündür çalışıyorum çok yoruluyorum ama mutluyum yaw nede güzelmiş çalışmak birde sabahları kalkması olmasa erkenden ondan grip yazamıyorum inanın evde yemek yok halim yokki pişiriyim hamlamışım yaw ben kızken çok çalıştım 6 sene bebek baktım 3 aylıktı aldım 6 yaşında bıraktım evlenicem diye sonra görüşürz bebem geçmişe bakamadım çok yorgunum işşallah kötü birşey yoktur :18::18:
kardelya adetim düzene girmedi henüz ben 25 haftalıkken ikizdiler kalpleri durdu normal doğum yaptırdılar bana. kürtaj olmadan parça kalmamış temiz dediler . çok şükür azından kürtaja gerek kalmadı .. biraz zaman geçsin bakalım 71 gün oldu( ya zorduma giden göbeğim kaldı biraz sağ sağlam bebeklerimi alabilseydm kucağıma umrumda olmzdı çocuk da yok ama göbek var bilmeyen 3 aylık hamile sanıyo sinir bozucu bi durum... Allah sağlıkla sıhatle nasip eder herkese inşş.
Allah kolaylık versin inşş rahat bi doğumun olur sende bebeginde sağlıkla haberlerini paylaşırrsın burda ..
duman
senin tickerin yok
bebis ne kadarlik oldu
canım boşverya göbeyi benim göbek 5 aylık gibiydi birde sezeryan çiziyi anlatabildim demi .benim gerçekde hamile oldugumu ondan kimse anlamadı bende 4 ay olana kadar zaten söylemedim insanlar anlamıyo yoruma giriyo erken degilmi muabbeti .....kimseye söylemedim daha 2 hafta önce oturuyodum kapıda ben söyleyince kadın anladı hamile oldugumu herkez kendi kilom zanediyo bu arada 88 kl yum haaaaaaaa ama işlh dogumdan sonra hamur olan herşeyi kesmek istiyom dikkatli bir şekilde işlh sende sorun yapma göbişini varsın ikizlerden hatıra kaldı de ben öyle diyom çiziğim oglumdan hediye birde 2 dişim çürüdü hamilelikde bana hediye bıraktı diyom sende göbeyini umursama bi kaç aya düzene girince başla çalışmalara hayırlısıyla burda naz vardı oda 2 lere normal dogum yapmışdı ölmüşlerdi 6 ay sonra hamile kaldı dogdu şimdi 1 oglu var zaten düzenli adet görürsen göbeyin gider hayırlısı olsun canım
Hamileler yardımcı olun gaz sancısı çeken var mı hamilelik belirtisi olarak
23 haftalık oldu canım bebişim....
kızlar iyi akşamlar ben geldimkusura bakmayın işe giridm 2 gündür çalışıyorum çok yoruluyorum ama mutluyum yaw nede güzelmiş çalışmak birde sabahları kalkması olmasa erkenden ondan grip yazamıyorum inanın evde yemek yok halim yokki pişiriyim hamlamışım yaw ben kızken çok çalıştım 6 sene bebek baktım 3 aylıktı aldım 6 yaşında bıraktım evlenicem diye sonra görüşürz bebem geçmişe bakamadım çok yorgunum işşallah kötü birşey yoktur :18::18:
canım belirti olarak yaşamadım ama benimde 5.6 haftalardan sonra çok sancım olmuştu dr gaz oldugunu söylemişti...Hamileler yardımcı olun gaz sancısı çeken var mı hamilelik belirtisi olarak
büyüsünlerde doğsunlar dimi,zaman hiç geçmiyo sanki yaane guzel guzel guzel buyusun tatlisin
haberlerinin iyi olmasına çok sevindim canım, hadi bir şey kalmamış, sağlıkla kucağına al bebişini, bize de haber et böyle ara ara, merakta bırakmakızlar slm doktordan geldim herşey iyi dedi sancın yok dedi dikişlerimi tekrar sordum bişe olmaz iyi dedi bebegimde iyi kilosu boyu herşeyi haftasıyla uyumlu pazartesi sigortada dogum yapcagım için pazartesi git sancım var de gün versinler dedi pazartesi gün versinler diye gitcem işlh ayın 3 de 10 da muhakkak gel nts görmek istiyom dedi şimdi evden çıkmam lazım benden bukadar tam 10 kilo almışım kilo hakım dolmuş artık 20 gün dikkat et dedi .hepinizi öptm rabim hepineze tez zamanda hayırlısını nasip etsin. unutmadan kalsiyum ilacı istedim dedi çok dogru degil süt iç ama yinede yazayım biraz piskolojik dedi kesin iyi geliyo diye bişe yok bol süt iç dedi öptm
of kötü mü o belin hala canım ya, geçmiş olsun.selamlar hepinize herkesler iyidir inşaallah bu ara pek geçmişi okumadan dalıyorum hemen belimi yormayım diye....beni soran arkadaşlar varsa bir iyi bir kötü idare ediyorum çok şükür..
a ne güzel çok sevindim senin adına, çalışmak iyidir hakkaten ya, ben hastanenin ertesi günü işe gitmiştim ev üstüme üstüme geliyor diye.kızlar iyi akşamlar ben geldimkusura bakmayın işe giridm 2 gündür çalışıyorum çok yoruluyorum ama mutluyum yaw nede güzelmiş çalışmak birde sabahları kalkması olmasa erkenden ondan grip yazamıyorum inanın evde yemek yok halim yokki pişiriyim hamlamışım yaw ben kızken çok çalıştım 6 sene bebek baktım 3 aylıktı aldım 6 yaşında bıraktım evlenicem diye sonra görüşürz bebem geçmişe bakamadım çok yorgunum işşallah kötü birşey yoktur :18::18:
kızlar(malum olaydan sonra bu üçüncü denemem) bu ay da bi umut deniyorum bakalım, yumurta çatladı mı çatlamadı mı belli değil ama sanırım bugün çatladı. Bugün yarın çatlama sonrası olan dpolara girerim herhalde. Ateş ölçüp ovulasyon testleri ile kontrol ediyorum. Aklınıza gelirsem dua edin olur mu, tutsun tutunsun benim de bir bebeğim olsun
selamlar hepinize herkesler iyidir inşaallah bu ara pek geçmişi okumadan dalıyorum hemen belimi yormayım diye....beni soran arkadaşlar varsa bir iyi bir kötü idare ediyorum çok şükür..
kızlar(malum olaydan sonra bu üçüncü denemem) bu ay da bi umut deniyorum bakalım, yumurta çatladı mı çatlamadı mı belli değil ama sanırım bugün çatladı. Bugün yarın çatlama sonrası olan dpolara girerim herhalde. Ateş ölçüp ovulasyon testleri ile kontrol ediyorum. Aklınıza gelirsem dua edin olur mu, tutsun tutunsun benim de bir bebeğim olsun
kızlar slm doktordan geldim herşey iyi dedi sancın yok dedi dikişlerimi tekrar sordum bişe olmaz iyi dedi bebegimde iyi kilosu boyu herşeyi haftasıyla uyumlu pazartesi sigortada dogum yapcagım için pazartesi git sancım var de gün versinler dedi pazartesi gün versinler diye gitcem işlh ayın 3 de 10 da muhakkak gel nts görmek istiyom dedi şimdi evden çıkmam lazım benden bukadar tam 10 kilo almışım kilo hakım dolmuş artık 20 gün dikkat et dedi .hepinizi öptm rabim hepineze tez zamanda hayırlısını nasip etsin. unutmadan kalsiyum ilacı istedim dedi çok dogru degil süt iç ama yinede yazayım biraz piskolojik dedi kesin iyi geliyo diye bişe yok bol süt iç dedi öptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?