• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

uzun zamandır boş boş bakıyorum 2013 şubat annelerinden sonra galiba bundan sonra buraya bakarım aranıza alın benide geçen ay düşük yaptım 4. bebeğim gitti uzun bi korunma sürecine girdim nasıl oyalancam bilmiyorum çevremdekiler çocuğu olmuyo davranışlarına girdi bile çok sinir bozucu

öncelikle hoşgeldin, buraya yazmak çok acı ama malesef yaşadık bunları. muhakkak bi hobi bul derm ben yada spor yap hoşlanacağın şeye bağlı ama muhakkak bişeylerle uğraş. O çenesi kopasıcalardan da uzak dur mümkün olduğunca. Benim 6,5 yıl oldu evliliğim bana kısır damgası yapıştırdılar bile onlara neyse sanki onlara doğurucaz offff anlamıyorum insanları, anlayamadan da göçüp giderim bu dünyadan... Birinin acısından kendine haz çıkaranlardan oldum olası nefret ettim. Geçmiş olsun canım

cnm hıc korkmaa bence bısey cıkarsada negusel ıste enazından nedenını öğrenmıs olup önlemını alırsınız belırsızlıkten ıyıdırr :26::26::26: hayırlı haberler alırsın ınsallah :16: bende ıcıyorum ama az senın gıbı :1::1::1:

ararım zaten birazdan korkunun ecele faydası yok :25:

cok gecmıs olsunn cnm boyle anı bebek olumlerınde genelde neden kan pıhtılasması cıkıyor benımde 25 haftalıkken cok saglıklıyken bı anda kalbı durduu :5::5: bence bıdakı hamılelıgınde doktorun muhtemelen sana ıgne yapar:5::5: gecmıs olsun cok

sanada çok geçmiş olsun canım ya Allah bidaha yaşatmasın ama bana dediler ki eğer kan pıhtılaşması olsaydı bukadar yaşamazdı erken kaybederdin yani geç düşüklerdede olabiliyormu kan pıhtılaşması peki otopsi sonucunu bekleyipmi yapıyolar yoksa bu cuma kontrolum var doktorum istermi bu tahlili?

sanada çok geçmiş olsun canım ya Allah bidaha yaşatmasın ama bana dediler ki eğer kan pıhtılaşması olsaydı bukadar yaşamazdı erken kaybederdin yani geç düşüklerdede olabiliyormu kan pıhtılaşması peki otopsi sonucunu bekleyipmi yapıyolar yoksa bu cuma kontrolum var doktorum istermi bu tahlili?

amin cnm saol.... kan pıhtılasman varsa yanı nezaman kaybedecegın bellı olmuyor cnmm maalesef... ben ıkıncı kaybımdan sonra öğrendimm kan pıhtılasması oldugunu...sen zaman kaybetme otopsı sonucu beklemekle bencee doktorun eger senden bu testı ıstemesse sen hatırlat ıstesınnn onunda sonucu en gec 1 ay ıcınde cıkıyor cnmm allah yardımcın olsunn....:5:

Canlar ben sanirim 3 gün önce regl oldum yazmistim buraya, çok erkendi regl için 18. günümde olmustum ama sanirim regl degil bu ya :26: böyle çok afdersiniz siyah parça seklinde akintim var sizce normalmi ya:18:

hey maşallah :) tabi canım satabiliyosan ne mutlu kaybedecek bişeyimiz yok bende denicem yaptıklarımı satmayı. Oyyy maşallah baya gitmiş kilolar hedefe ulaş dikeriz tabi kuzuum. hastaneyi arıcam bende korkuyorum test sonuçları çıktı mı acaba :(

canım korkunun ecele faydası yok bebem sen ara bekliyom hade ne hayırlısıya rabbim onu yaşatsın hepimize:16::16::16:benim işlerim çok evi temilicem işim biterse gelirim
bu arada evvalncım bendede oluyodu o canem havalardan strestende oluyo çok canını sıkılırsa al bri test yap:18::18:
k.i.b:5::5::5:4 saatte temizlerim evi :53::53:

canım bere bitsin işşallah etek takımım vardı dantelden onu yapıcem parayla satarım diyorum maksat eşime yardım evde kös kös otrucagıma dantel yapar para kazanırım :32::32::32:kız elind eymişken banana dik artık 52 beden degilde 46 beden giyiyorum :1::1:

bende ayere katılıyourm kanda pırtılaşma olabilir rahim agzında yetmezlik olabilir dogum eylemi nasıl başladı doktora gidincemi doktor söyledi bütün testlerinden geçmeden bir daha bebeg vesile olma ben 3 bebegimi kaybettim malese 3 bebegimde cennette:14::14:
kızlar ne var ne yok bakalım anlatın dinliyourm bugün okadar işim varki buralara ugrarmıyım bilemiyourm :9::9:gene paşagül iş başındada :53:

sanada çok gemiş olsun kuzum ya sen nekadarlık kaybettin ?iğne dediğiniz şu günlük yapılandanmı?benim rutin kontrolüm vardı gittim 2 gün önce kalbi durmuş dedi doğum falan başlamadı hastanede alttan 4saate bir suni sancı verildi gündüz ikide verilmeye başlandı sabak 6da doğdu 16 saat bide sancı çektim kızlar yaaa:(okadar acıyı çekip bebeğimi alıp götürmeleri çok kötüydü ama ben gördüm oğluşumu engelleyebilirlermi asla:(

Canlar ben sanirim 3 gün önce regl oldum yazmistim buraya, çok erkendi regl için 18. günümde olmustum ama sanirim regl degil bu ya :26: böyle çok afdersiniz siyah parça seklinde akintim var sizce normalmi ya:18:

sen dusukten belli zaman sonra gidip utrasonda kontrol oldun mu
icerde parca kalmis mi diye bakiyorlar

canım eylüle odaklanmıştın bu seni çok üzmüştür eminim, ama sabretmesini öğretti şu bebek işi bizlere... 1-2 ay daha önemli değil cnım sen çok güçlüsün üstesinden gelirsin..hayırlı zaman değilmiş demekki bu ay...

kızlar selam nasılsınız.aramıza yeni katılanlara üzülerek hoşgeldiniz diyorum:(

mügecim ne tahlili bu canım ben takip edemedim..

sanada çok gemiş olsun kuzum ya sen nekadarlık kaybettin ?iğne dediğiniz şu günlük yapılandanmı?benim rutin kontrolüm vardı gittim 2 gün önce kalbi durmuş dedi doğum falan başlamadı hastanede alttan 4saate bir suni sancı verildi gündüz ikide verilmeye başlandı sabak 6da doğdu 16 saat bide sancı çektim kızlar yaaa:(okadar acıyı çekip bebeğimi alıp götürmeleri çok kötüydü ama ben gördüm oğluşumu engelleyebilirlermi asla:(

cnm aynı seylerı bende yasadımmm sunı sancıyla dogum yaptırdılar bende gormustum oglusum kocamandııı :5: nasipp o gunlerıı unutmak ıstıyorum önümüze bakalım rabbım bıdaha yasatmasın ınsallah

amin cnm saol.... kan pıhtılasman varsa yanı nezaman kaybedecegın bellı olmuyor cnmm maalesef... ben ıkıncı kaybımdan sonra öğrendimm kan pıhtılasması oldugunu...sen zaman kaybetme otopsı sonucu beklemekle bencee doktorun eger senden bu testı ıstemesse sen hatırlat ıstesınnn onunda sonucu en gec 1 ay ıcınde cıkıyor cnmm allah yardımcın olsunn....:5:

peki kaç haftalıklı bebişlerin:(neden ilk kaybında yapmamışlar bu testi sana?

kızlar merhabalar. ben de uzun yıllardır takip ediyorum ama yazmıyordum. özellikle bu sayfayı çok takip ediyorum ben de bebeğimi kaybettim 6 ay oldu kürtaj olalı 3 aydır istiyoruz ama olmuyor gerçekten sabra ve dua ya ihtiyacımıız var eşimden de görev dolayısıyla ayrıyım bu aydan sonra ayda 4 yada 5 gün beraberiz. bebek konusunda ümidimi yitirmek istemiyorum. o sebebple aranıza aktif şekilde katılmak istiyorum bundan sonra.

peki kaç haftalıklı bebişlerin:(neden ilk kaybında yapmamışlar bu testi sana?

cnm doktorlar ılk kayıpta pek onemsemıyor eee bızde boyle bılınclı degıldık bılmıoduk hıçç.... cnm benım 3 aylık ve 25 haftalık kayıplarım oldu ıkısındede kalbı durdu :(:(

Evet 6 gün sonrami ne gitmistim ultrasonla bakti doktora göre parça kalmamisti içerde :26:
ben dusuk yaptigimda kaynanam bana kendini cok yorma usutme, rahim su an hassas ara kanamalarin olabilir demisti
bende ara kanama olmadi ama bazen olabiliyor sanirim
ama en guzeli senin bir kez daha doktora gidip sikayeti soylemen belki de cnim:34:

cnm aynı seylerı bende yasadımmm sunı sancıyla dogum yaptırdılar bende gormustum oglusum kocamandııı :5: nasipp o gunlerıı unutmak ıstıyorum önümüze bakalım rabbım bıdaha yasatmasın ınsallah

inşallh canım inş hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsun hepimizin inş

canım eylüle odaklanmıştın bu seni çok üzmüştür eminim, ama sabretmesini öğretti şu bebek işi bizlere... 1-2 ay daha önemli değil cnım sen çok güçlüsün üstesinden gelirsin..hayırlı zaman değilmiş demekki bu ay...

kızlar selam nasılsınız.aramıza yeni katılanlara üzülerek hoşgeldiniz diyorum:(

mügecim ne tahlili bu canım ben takip edemedim..

mthfr canım en son bu kalmıştı diğerleri temiz pıhtılaşma testi yani. içimdeki sesi susturamıyorum hep olumsuz şeyler söylüyor bu testle ilgili :(

kızlar merhabalar. ben de uzun yıllardır takip ediyorum ama yazmıyordum. özellikle bu sayfayı çok takip ediyorum ben de bebeğimi kaybettim 6 ay oldu kürtaj olalı 3 aydır istiyoruz ama olmuyor gerçekten sabra ve dua ya ihtiyacımıız var eşimden de görev dolayısıyla ayrıyım bu aydan sonra ayda 4 yada 5 gün beraberiz. bebek konusunda ümidimi yitirmek istemiyorum. o sebebple aranıza aktif şekilde katılmak istiyorum bundan sonra.

hoşgeldin, kaybın için çok üzüldüm, birde şöyle düşün benim kürtaj olalı 13 ay oldu hala hamile kalamadım 2 ay korundum 10 aydır hamile kalamıyorum :( sizin işinizde zor tabi ayrı şehirlerde olmak yıpratır insanı yumurtlama günlerini kçırma korkusu da eklenince çok normal hissettiklerin. inşallah çarçabuk kavuşursun bebişlerine

ben dusuk yaptigimda kaynanam bana kendini cok yorma usutme, rahim su an hassas ara kanamalarin olabilir demisti
bende ara kanama olmadi ama bazen olabiliyor sanirim
ama en guzeli senin bir kez daha doktora gidip sikayeti soylemen belki de cnim:34:

ya parça demisim, siyah uzun dagilmiyo suda ben en iyisi doktoru arayip sorayim kimsede olmadi belliki

gecmıs olsun cnmm ....:5::5: ve aramıza hosgeldınnn burdaa konusur dertlesırız

mthfr canım en son bu kalmıştı diğerleri temiz pıhtılaşma testi yani. içimdeki sesi susturamıyorum hep olumsuz şeyler söylüyor bu testle ilgili :(

hoşgeldin, kaybın için çok üzüldüm, birde şöyle düşün benim kürtaj olalı 13 ay oldu hala hamile kalamadım 2 ay korundum 10 aydır hamile kalamıyorum :( sizin işinizde zor tabi ayrı şehirlerde olmak yıpratır insanı yumurtlama günlerini kçırma korkusu da eklenince çok normal hissettiklerin. inşallah çarçabuk kavuşursun bebişlerine

aslında şunu sormak istiyorum yumurtlama günlerini netten hesaplıyorum ve denk gelmiyor ama denk gelmediği halde hamile kalabilir miyim. mesela adetim bittikten 4gün sonra 6gün sonra ilişkiye girdik. ama bu ay adetime şimdi 8 gün var vee 3 gündür sabahları mide bulantım var ve gün bayu süren gaz sancım var. ihtimal dahi vermiyorum ama...

Back