Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

sanada çok geçmiş olsun canım ya senin korunman bittimi peki neden kalpleri durmuş?

saol canım 69 gün oldu kaybedeli ben hayır korunmam bitmedi zaten doktorum en az 3 ay yok dedi. en iyisi toparlandıktan sorna ocak ayından itibaren düşün dedi bana.( 12 temmuzda kaybettim) ben daha da geçsin istiyorum ama aynı stres ve sıkıntıyı yaşamak istemiyorum biraz bedenen de eski halime dönüyüm hem sağlık açısındanda beklemekde yarar var... ilk çocugum olacaktılar bnm ikizdiler biri diğerine göre daha yavaş geçişiyodu biri mesela 16 haftalık gözükürken biri 14 haftalık gözüküyodu tek eşliydi beslenme sıkıntısı vardı tanı ikizden ikize kan tranfüzyonu sendorumu önce küçüğün kalbi durdu 1 gün sonra diğerinin normal doğum yaptım suni sancılarla çok acı bi tecrübe oldu rabbim bi daha yaşatmasınn inşş..

canım nettekiler ortalama oluyor ovulasyon testleri senin için ideal eczaneden al hemen kaçırmamış olursun ama Allah isterse geç döllenme de olur erken de belli olmuyor yediğin içtiğin bile etkiliyor yumurtlamayı. hiç belli olmaz ben 2,5 yıl korunmadım hiç beklemediğim ay yumurtlamam gelmeden hamile kaldım ama sonuç hüsran 10 haftalıkken kalbi durdu zaten kalp atışı çok geç gelmişti ve zayıftı inşallah hyamilesindir ve bebeğini sağlıkla alırsın kucağına bi kan testi ver bence beklemek ve acabalar çok yoruyor insanı bi süre sonra

everythingwillbegreat : bende doğumdan sonra tekrar 14 gün sorna kontrole gittim ultrasonda parça kaldımı baktı doktorum..

yaprk merak ettim bende tanıda şüphelenmediler hani öyle pıhtıaşma testi falan da yapılmadı rutin tahlillerde çıkarmıydı bende de olsaydı ya da şimdi yaptırsam geç kalmışmıyıdım hani ne biliyim sen öyle deyince şüphelendim bi bende ama önceden ben 15 haftalık gibiyken kanamam da oldu düşük tehlikem falan 1 gün yattım hastanede ilaçlar falan iğneler.. ilk hamile kaldıgımda öğrenince bi de hafif kanamam olmştu tahlilde idrar yollarında iltihap diye antibiyotik içmiştm ne biliyimm bnde böle şeler yaşadım yani ama kaybetme sebebim tranfüzyon sendromu sanırımm

canlarım evin işini bıraktım geldi dedim napıyo benim güzellerim yeni gelenlere geçmiş olsun .........GURBETGÜZELİ canım üzülme sende biliyosun vakti gelmeden olmuyo işlh hayırlısıyla zamanı gelince olur KIZLAR dün başıma bi olay geldi anlatmıcam ben üzüldüm sizide üzmiyim bi kaza atlattım akıl erdirilmez bir şekil anlatsamda yani benim aklım yetmedi sizde akıl erdiremssiniz öyle bişe amaşunu tekrar ögrendim rabbim isterse bu yavrunun rıskı varsa uçurumdan düşsen bişe olmuyo ama olmayıncada ayagını tavana baglayıp yatsan olmuyo .acayip korkdum eyvahhhhhhhhhhhhhh dedim ama o an bebegim oynadı sanki korkmayayım diye yaşadıgın beli etti rahatladım. çok şükür halada oynuyo sanki üzülmiyeyim diye hiç uyumuyo ara ara oynuyo aklıma geldikçe diyorum bende gidiyodum yavrumda rabbime emanetiz hala hamile kalmadıysanız olmadıysa inanın vakti vardır allahütalaya bırakın o nezaman isterse hayırlısını o zaman versin verende o alanda o sabırlı olalım allah büyük belki imtan belkide rabbim bizleri çok seviyo dua etmemiz için geciktiriyo belkide kiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben bu durumu duman arkadaşımızdada gördüm allahütalaisterse olur kan degerleri kaça çıkdı allaşükür ama iyi işlh dahada iyi olur .herkezi öptm

kardellya aynen öyle verende rabbim alan da . eksik dua etmeyelim hayırlısını isteyelim nasip kaderde varsa onu görücez inşş .. Allah her isteyene nasip etsinn. Allah aynı acıyı bi daha yaşatmasın ....

çok geçmiş olsun ya valla rabbim verecek olduktan sonra herşekilde verir benim yumurtlama tembelliğim vardı doktorlar tedavisiz kalamazsın diyolardı bıktım tedaviyi bıraktım kendiliğinden kaldı ama kaybettim oğlumueşini bigünde görsen olacağı varsa olur....

doğru söylüyorsun arkadaşım aslında huzursuzluğumuzun sebebi kendimiziz dua ve sabır olduktan sonra huzurlu huzurlu gelir bebişlerimiz. zaten bu sebeple giriyorum bu siteye içimi rahatlatan muhakkak oluyor.

Son düzenleme:

cnm bazı ınsanlar vardırr zamanında yasadıklarınıı baskalarına yaparr yanı egolarınıı tatmın edıodur ama verende allah alanda allahh guzell demıssın... aslında ınsanlara cocugunun olmadıgını bellı etmıcen vallaa ıstemıyoruz dıcenn cunkuu boyle cahıllet olunca yasadıgımız acı yetmıomus gıbı bırde boylee beyınsızlere canımızı sıkıyoruz... kuzum benımmm sende bebısıne kavusucaksın ınanıyorumm hem neyın varmıss hıc olmadı asılamayla yıne olurr olduktan sonrada kokusunu ıcıne ceke ceke pozlarıı verır fotograflarını paylasırsınn bı guzel face de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…