• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

mrb kızlar bende 10 gün önce 18 haftalık bebeğimi kaybettim sebebi belli değil doktorlar otopsi sonucuna göre belli olur dediler ama aotopsi en az 6ay sonra çıkarmışş ben nasıl beklim okadar neden diye çıldıracam doktorum çok sağlıklı derken kontrol günümde gittim 2 gün önce kalbi durmuş dedi dünyam başıma yıkıldı:(sizce 18 hafta yaşamış bebek neden ölür anne karnında yaaa ?

mrb çok geçmiş olsn duru çok üzüldüm bnde 25 haftalıkken kaybetti ikizlerimi :( kalpleri durmuştu bnmde.. heer şeyin hayırlısını dilemek lazım rabbim böyle uygun gördü demekki burda okudukça ne kdr çok bnm yaşadıklarımı yaşadıgım vr dedim acılar paylaştıkça azalır bedenen toparlanması için 6 ay gerekli sanırım zaten yani öyle diyolar hani erken bi kayıp değil 18 haftalıkk ondan beklemek doktor kontrolünde daha iyi olur sen bilirsin tabi ... bnde yıkılmıştım ama olmayınca olmuyo nasipten öteye gidilmiyo hayırlısı tekrar sana da , bana da burda aynı acıları paylaşan herkese nasip olur inşşş anne olmakk...

552103_454558211254974_782575089_n.jpg

Slm kizlar kuzumla ben geldik
Eee nasil bakalim sipam

cenneti tercih etmis kardesinin yanina gitmek istemis
gelmek istemiyormus o nedenle yarin gebelik sonlanacak ilac tedavisi ile dusurulecek iyi yere yerlesmemis sezeryan kesiginin hemen yanindaymis ve farkindaysaniz kesenin karsidan bakkbca solunda kararti var kanama bastiriyormus istersen kendiliginden dussun dedi siddetli kanama olur bu sefer kurtaj olursun dedi yada dedi ilacla mudahele etmek dedi bunuda hastanede yapicaz
Dedi iste haberler bu kadar
dr bile uzuldu sarildi bana:43:niye bole oldu dedi
sonra bizim hedefimiz hayirli saglikli evlat dimi dedi yilmak yok dedi:38:
3 ay sonra yeniden umudlara yelken acicam ins bu sefer olacak :nazar:
ins sizler yari yolda kalmayin Allahim tamamina erdirsin
hepinizi sevgiyle kucakliyorum....................

gurbet guzeli yeni okudum yazını çok üzüldüm ama her şer gözükende bi hayır vardır rabbimin dediği olur hiç moralini bozma Allah hayırlısını nasip etsin eşine sana sağlık versin elbet olur ya insanın zoruna gidiyo sbh sbh okudum bi haber üni öğrencisi gençler ilişkilerinden bebekleri olmş atmışlar çöpe rabbim böylelerine nasip etmesinn nasıl böyle gaddar olurlar burdaa yazılanları okusa o kızzz yerin dibine geçerdi heralde !!!

o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
Yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

kızlar ocak annelerinden bi arkadaşımız vefat etmiş karnında bebeğiyle:( çok üzgünüm duanızı esirgemeyin...
ben bu mesajı görmemişim, şimdi gördüm..Allah rahmet eylesin. O kadar üzüldüm ki, ağlaya ağlaya okudum duamı. Allah'ın sen bizi de koru

ya kızlar artık dayanamıyorum yazmasam çatlayacam. benim eltim yaklaşık 2 ay önce doğum yaptı bende 40 gün önce bebeklerimi kaybettim. bana mı öyle geliyor bilmiyorum sanki bana nispet yapıyormuş gibime geliyor onun bu haline üzülüyorum aslında. ona tek bedduam seni allaha havale ettim demek olur. evlat acısını düşmanım bile görmesin
canım nasıl olacak bilmiyorum ama bi şekilde uzaklaşmaya çalışsan?

iyi akşamlar kızlar. okullar açıldı ben artık iyice koptum netten. çok yoğun bi okula hazırlık dönemi geçrdk.bugün de 2. adetimi görüyorum sanırım ve de inşallah.ilk adetimin üstünden 25 gün geçti. inşallah geçenki gbi 3 gün sürmez. normale döner diye dualar ediyorum. bu bebeği karnında vefat eden arkadaşı tanımıyorum bile ama ben de çok kötü oldum ya önce idrak edemedim bile . allahım sabır versn inş ailesine.

every,duman,keep, ayen, kardelya, tuğbaemrah,gurbet gzeli, cnmm,yprk....unuttuklarım...hepinizi öpüyorum,sağlıklı günler...gerisi de boş zaten..
canım inşallah kısa zamanda adetin düzene girer,sağol iyi dileklerin için

Mrb kızlar ben de 5 gun önce bebgımı sat a göre 6 haftalıkken dusurdum 1bucuk yıl sonra ılk defa hamıle oldugumu ögrenmiştim ve bu ay hıc beklemedıgım bişeydi rahım agzı yara dondurma tedavisi görmüştüm o ay hamile oldugumu ögrendım eşimle 2 hafta ayaklarımız havada gezdık resmen beslenmeme uyku duzenıme herseyıme dıkkat ettım bı sabah uyandım kanamam var :( cuma gunu ezanlardan sonra :( hemen hastaneye gittik hcg degerım dusuyodu doktor dusuk yaptıgımı söledi belkide kımyasal gebelıktır dedı erken oldugu ıcın kese görünmemıstı 1 hafta sonra randevum vardı keseyı görmek için ama ona gidemeden düştü bebeğim :( şimdi hala kanamam var bitince hiç korunmadan devam edicem insallah rabbim bi bebek daha nasip eder :(:43:
çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın canım

günaydın kızlar,
gurbetgüzeli, diğer topiğe de yazdım sana, dua ediyorum canım, inşallah Allah bir daha yaşatmaz bu acıyı

kızlar geçmişi az biraz okudum, gözümden kaçan varsa kusura bakmayın, pek neşeli günlerde değilim. Hayat resmen üstüme üstüme geliyor bu ara, bakalım bu sınavı da geçebilecek miyim..Ateş tablom kafayı yedi,stresten midir bilmem yumurtlama düzeni alt üst. Güya bu ay stressiz olacaktı, onu başaramadım.

Evet canım kötü kokulu akıntı birde idrarda yanma varsa ondandır benimki öyleydi.

ama doktorum neden uyarmadı:(cuma günü kontrolüm var bi sorayımmı test falan mı yapması lazım iltihap olduğunun anlaşılması için?canım çok sağol ya bak belki ondandır onu öğrenim iltihap bebeğe nasıl zarar verirmişki araştırdınmı?

mrb çok geçmiş olsn duru çok üzüldüm bnde 25 haftalıkken kaybetti ikizlerimi :( kalpleri durmuştu bnmde.. heer şeyin hayırlısını dilemek lazım rabbim böyle uygun gördü demekki burda okudukça ne kdr çok bnm yaşadıklarımı yaşadıgım vr dedim acılar paylaştıkça azalır bedenen toparlanması için 6 ay gerekli sanırım zaten yani öyle diyolar hani erken bi kayıp değil 18 haftalıkk ondan beklemek doktor kontrolünde daha iyi olur sen bilirsin tabi ... bnde yıkılmıştım ama olmayınca olmuyo nasipten öteye gidilmiyo hayırlısı tekrar sana da , bana da burda aynı acıları paylaşan herkese nasip olur inşşş anne olmakk...

sanada çok geçmiş olsun canım ya senin korunman bittimi peki neden kalpleri durmuş?

ama doktorum neden uyarmadı:(cuma günü kontrolüm var bi sorayımmı test falan mı yapması lazım iltihap olduğunun anlaşılması için?canım çok sağol ya bak belki ondandır onu öğrenim iltihap bebeğe nasıl zarar verirmişki araştırdınmı?

araştırdım canım ve farklı farklı doktorlara sordum iltihap her şekilde bebeğe zarar verir dedi erken doguma yol açar plasentanın erken ayrılmasını sağlar vs. allah o doktorumun belasını versin kaç kere dedim ona bana hep monurol verdi ben hamileyken testte yapmıştım bol miktarda lökosit var yazıyordu yani iltihap doktorum bebeklerimin ölüm nedenini örtbas etmek için farklı bir teşhis koydu sonradan başka doktorlara gittim test yaptilar dekolman plasenta hemde iltihaptan dolayı en üst sınıra çıkmıştı benimki o derece

ben bu mesajı görmemişim, şimdi gördüm..Allah rahmet eylesin. O kadar üzüldüm ki, ağlaya ağlaya okudum duamı. Allah'ın sen bizi de koru

canım nasıl olacak bilmiyorum ama bi şekilde uzaklaşmaya çalışsan?

canım inşallah kısa zamanda adetin düzene girer,sağol iyi dileklerin için

çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın canım

uzağım zaten ben ona ama arada karşılaşıyoruz işte kaynanamlarda falan yoksa ona uğramam bile

araştırdım canım ve farklı farklı doktorlara sordum iltihap her şekilde bebeğe zarar verir dedi erken doguma yol açar plasentanın erken ayrılmasını sağlar vs. allah o doktorumun belasını versin kaç kere dedim ona bana hep monurol verdi ben hamileyken testte yapmıştım bol miktarda lökosit var yazıyordu yani iltihap doktorum bebeklerimin ölüm nedenini örtbas etmek için farklı bir teşhis koydu sonradan başka doktorlara gittim test yaptilar dekolman plasenta hemde iltihaptan dolayı en üst sınıra çıkmıştı benimki o derece

offf ya gerçekten doktorlara güven kalmadı ama onlardan beşkada neye güvenebilirizki hamile kaldığımda doktor testler istemişti eşim üzilmim diye resimierini falan hepsini kaldırdı testlerimde içindeydi o gelsinde testlerime bakim:(en azından sebebi belli olrsa insan önlemini alır ona göre tedavi görüp hamile kalır..akıntım böle koyu kıvamlı beyaz çok kötü kokan bişeydi günlük kaç kere iç çamaşırımı değiştiriyodum ama nafileydi:(yavrum benim akıntım yüzündenmi öldü yani?senin ilk gebelikmiydi Allah ım tez zamanda sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese....

mrb kızlar bende 10 gün önce 18 haftalık bebeğimi kaybettim sebebi belli değil doktorlar otopsi sonucuna göre belli olur dediler ama aotopsi en az 6ay sonra çıkarmışş ben nasıl beklim okadar neden diye çıldıracam doktorum çok sağlıklı derken kontrol günümde gittim 2 gün önce kalbi durmuş dedi dünyam başıma yıkıldı:(sizce 18 hafta yaşamış bebek neden ölür anne karnında yaaa ?

cok gecmıs olsunn cnm boyle anı bebek olumlerınde genelde neden kan pıhtılasması cıkıyor benımde 25 haftalıkken cok saglıklıyken bı anda kalbı durduu :5::5: bence bıdakı hamılelıgınde doktorun muhtemelen sana ıgne yapar:5::5: gecmıs olsun cok

offf ya gerçekten doktorlara güven kalmadı ama onlardan beşkada neye güvenebilirizki hamile kaldığımda doktor testler istemişti eşim üzilmim diye resimierini falan hepsini kaldırdı testlerimde içindeydi o gelsinde testlerime bakim:(en azından sebebi belli olrsa insan önlemini alır ona göre tedavi görüp hamile kalır..akıntım böle koyu kıvamlı beyaz çok kötü kokan bişeydi günlük kaç kere iç çamaşırımı değiştiriyodum ama nafileydi:(yavrum benim akıntım yüzündenmi öldü yani?senin ilk gebelikmiydi Allah ım tez zamanda sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese....

eger bebek ilk 3 ay icinde kaybedilirse bebekle iligli bir sorundur ve sgaliklisz bir bebek olabilir genetik sorun vardir deniliyor
eger 3.-6.aylar arasinda kaybedilirse anneyle iligli bir durumdur deniliyor
oyle okudum o yuzden yeni hamilelikten once arastirilmakta fayda var canim
Allah sabir vrsin

ooh maşallah sana hamaratım :16:

bende elden geçirilecekler vardı onları tamamladım 2 bluz kesmiştim onları yarıladım bu akşam, bi de uzun etek kestim, bir elbisem var üstünü diktim eteğini dikicem yarın onları tamamlayayım bari. aklıma geldikçe biçip bırakıyorum ki makineyi açtığımda hepsini dikeyim. kafamın dağılmasına ihtiyacım var iş bulamadım girmişken iyi bi yer olsun diye seçici davranıyorum aslında acele edip bi an önce çalışmaya başlamam lazım artık sonraaa aşılama inşallah

aaa tubişim nice mutlu yıllara kusura bakma kuzum bende kaçırmışım

dilek yarın hastaneyi arıycam benim pıhtılaşma testleri için bu aralar çıkması lazımdı çok korkuyoruum :18:
canım bere bitsin işşallah etek takımım vardı dantelden onu yapıcem parayla satarım diyorum maksat eşime yardım evde kös kös otrucagıma dantel yapar para kazanırım :32::32::32:kız elind eymişken banana dik artık 52 beden degilde 46 beden giyiyorum :1::1:
cok gecmıs olsunn cnm boyle anı bebek olumlerınde genelde neden kan pıhtılasması cıkıyor benımde 25 haftalıkken cok saglıklıyken bı anda kalbı durduu :5::5: bence bıdakı hamılelıgınde doktorun muhtemelen sana ıgne yapar:5::5: gecmıs olsun cok
bende ayere katılıyourm kanda pırtılaşma olabilir rahim agzında yetmezlik olabilir dogum eylemi nasıl başladı doktora gidincemi doktor söyledi bütün testlerinden geçmeden bir daha bebeg vesile olma ben 3 bebegimi kaybettim malese 3 bebegimde cennette:14::14:
kızlar ne var ne yok bakalım anlatın dinliyourm bugün okadar işim varki buralara ugrarmıyım bilemiyourm :9::9:gene paşagül iş başındada :53:

canım bere bitsin işşallah etek takımım vardı dantelden onu yapıcem parayla satarım diyorum maksat eşime yardım evde kös kös otrucagıma dantel yapar para kazanırım :32::32::32:kız elind eymişken banana dik artık 52 beden degilde 46 beden giyiyorum :1::1:

bende ayere katılıyourm kanda pırtılaşma olabilir rahim agzında yetmezlik olabilir dogum eylemi nasıl başladı doktora gidincemi doktor söyledi bütün testlerinden geçmeden bir daha bebeg vesile olma ben 3 bebegimi kaybettim malese 3 bebegimde cennette:14::14:
kızlar ne var ne yok bakalım anlatın dinliyourm bugün okadar işim varki buralara ugrarmıyım bilemiyourm :9::9:gene paşagül iş başındada :53:

hey maşallah :) tabi canım satabiliyosan ne mutlu kaybedecek bişeyimiz yok bende denicem yaptıklarımı satmayı. Oyyy maşallah baya gitmiş kilolar hedefe ulaş dikeriz tabi kuzuum. hastaneyi arıcam bende korkuyorum test sonuçları çıktı mı acaba :(

hey maşallah :) tabi canım satabiliyosan ne mutlu kaybedecek bişeyimiz yok bende denicem yaptıklarımı satmayı. Oyyy maşallah baya gitmiş kilolar hedefe ulaş dikeriz tabi kuzuum. hastaneyi arıcam bende korkuyorum test sonuçları çıktı mı acaba :(

kız arasana hemen neyden korkuyonnn ara ogren :20::20::20: vakıt kaybıı yookkkk

aynen canım benim akıntıda öyleydi benim 2 kızım var 3. hamileliğimdi bu 2 oğlum olacaktı ama olmadı ben biraz genç anne oldum 26 yaşındayım şu an

nasılsnnn canımm?? sigara ıcıyomusunnn :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: :1::1:

kız arasana hemen neyden korkuyonnn ara ogren :20::20::20: vakıt kaybıı yookkkk

iyiyim canım içiyorum malesef ama az. ya öğle tatili girdi şimdi yarım saat sonra ararım bi de gitmem gerekiyo test sonuçlarını öğrenmem için. çıktıysa gidicem önce sonucu alıcam ordan doktora göstericem. korkuyorum işte napim kötü çıkabilir diye korkuyorum :(

uzun zamandır boş boş bakıyorum 2013 şubat annelerinden sonra galiba bundan sonra buraya bakarım aranıza alın benide geçen ay düşük yaptım 4. bebeğim gitti uzun bi korunma sürecine girdim nasıl oyalancam bilmiyorum çevremdekiler çocuğu olmuyo davranışlarına girdi bile çok sinir bozucu

iyiyim canım içiyorum malesef ama az. ya öğle tatili girdi şimdi yarım saat sonra ararım bi de gitmem gerekiyo test sonuçlarını öğrenmem için. çıktıysa gidicem önce sonucu alıcam ordan doktora göstericem. korkuyorum işte napim kötü çıkabilir diye korkuyorum :(

cnm hıc korkmaa bence bısey cıkarsada negusel ıste enazından nedenını öğrenmıs olup önlemını alırsınız belırsızlıkten ıyıdırr :26::26::26: hayırlı haberler alırsın ınsallah :16: bende ıcıyorum ama az senın gıbı :1::1::1:

Back