Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Cnm ovu topigimde tanimistim ilk ovulasyonla hamile kalmisti ne cok sevinmistik ne degerli insandi ya 25 yasinda ve bir cocuk annesiydi bir kizi vardi 6,5 yasinda ve ikinci kizini bekliyordu ikiside cennte gitti sehit oldu betulum ya zor ailesi icin kolay degil hele o yavru kime anne der ne olur yaaa cok zor cokkk
Mekani cennet olsun insAllah

Cnm ya korkma Allaha e,anet guzelim bnm birsey olmayacak bn bile hem kan gordum hem kahve rengi leke gordum mudm yitirmedim gulum hayirlisi ise olsun diyorum yarin buyuk gun gun bakalim ne olur Allahimdan gelene raziyim
Hayirli kapilar acsin selamete cikArsin umudumu yitirmedim insAllah

ya kızlar artık dayanamıyorum yazmasam çatlayacam. benim eltim yaklaşık 2 ay önce doğum yaptı bende 40 gün önce bebeklerimi kaybettim. bana mı öyle geliyor bilmiyorum sanki bana nispet yapıyormuş gibime geliyor onun bu haline üzülüyorum aslında. ona tek bedduam seni allaha havale ettim demek olur. evlat acısını düşmanım bile görmesin

insallah canim senin guzel haberini bekliyorum ben de heyecanla
insallah bebegin seninle ve hersey yolundadir
yarin guzel bir gun olsun

merhaba kizlar bsy sorcam siz dusukten nekadar snra ilk adetinizi gordunuz
ben 30 agustos dusuk yaptm 6 eylule kadr devam etti kanama bgn adet dongumun 19. gunu ve sanrm regl oldm sizce erken deglmi

ben 30 agustos dusuk yaptm 6 eylule kadr devam etti kanama bgn adet dongumun 19. gunu ve sanrm regl oldm sizce erken deglmi

canım onun bir süresi yok. ben kürtajdan sora da düşükten sorada her zamanki döngüm 28. günde oldum ama bir hafta 10 gün erken ya da geç oynama oluyor diye biliyorum. sıkma canını. adet olmak her zaman iyidir. yeterki düzensizlik tekrarlamasın. geçmiş olsun.

Elvancim duzen bozulabiliyor bnm duzensizdi bazen 15 gnde bazen 20 gnde olyuyodum bir yildir
mesela 23 gnde bir olmaya baladim son aylar
onceden 28 gunde bir olurdum

Ah be guzelim yapmiyodur emin ol evlat acisi buyuk uzuntu guzelim eger ole yaparsa Allaha hava et gulum yaa

Ah be guzelim yapmiyodur emin ol evlat acisi buyuk uzuntu guzelim eger ole yaparsa Allaha hava et gulum yaa

allaha havale ediyorum canım zaten eltim beni pek sevmiyor esimde benimle aynı fikirde oda sanki öyle yapıyor dedi bebeğine nazar değdirecek mişim gibi benden saklıyor yada ben gittiğimde yanına benim bebeğim öyle yapıyor yok böyle yapıyor gibi konuşmalarla içimi acıtıyor

rabbm yeniden nasip etsin tez vakitte insAllah guzelim sen super anneler 2011 re geliyormuydun hic

Yani topige diyecektim

tabiki canm sukur ama esim regl degldr dedi aklim karisti ara ara kanamalar olablr demislerdi belki oylemidir diye dusndm
Elvancim duzen bozulabiliyor bnm duzensizdi bazen 15 gnde bazen 20 gnde olyuyodum bir yildir
mesela 23 gnde bir olmaya baladim son aylar
onceden 28 gunde bir olurdum

cnm bende duzensizdm ama 26 gunden asagi olmazdi.. bu arada sen naslsn cnm bebek nasl

tabiki canm sukur ama esim regl degldr dedi aklim karisti ara ara kanamalar olablr demislerdi belki oylemidir diye dusndm

cnm bende duzensizdm ama 26 gunden asagi olmazdi.. bu arada sen naslsn cnm bebek nasl

Umudum var insAllah bakim hemen yazarim cnm gelince
Dusuk olsa insan sancilanmami bnde yok sadece bazen kahverengi
Bazen kan geluyor oda pecete ye silince simdiye kadar ped bile degismefim

Hic bise anlamadim bn bu isten ya

sancinin olmamasi ve hala goguslerinin agrimasi hamilelik belirtinin devam etmesi cok iyi
yarin heyecanla bekliycez ne diyecegini
esin ogrendi mi

iyi akşamlar kızlar. okullar açıldı ben artık iyice koptum netten. çok yoğun bi okula hazırlık dönemi geçrdk.bugün de 2. adetimi görüyorum sanırım ve de inşallah.ilk adetimin üstünden 25 gün geçti. inşallah geçenki gbi 3 gün sürmez. normale döner diye dualar ediyorum. bu bebeği karnında vefat eden arkadaşı tanımıyorum bile ama ben de çok kötü oldum ya önce idrak edemedim bile . allahım sabır versn inş ailesine.

every,duman,keep, ayen, kardelya, tuğbaemrah,gurbet gzeli, cnmm,yprk....unuttuklarım...hepinizi öpüyorum,sağlıklı günler...gerisi de boş zaten..

Cnm Allah hayirlisini versn InsAllah haber bekliyorm Rabbim sana bagislasn melegini

canım benim hayırlısı,yani gerekli olan spermi onlar her şekilde bulurlar merak etme,bu süreçte sizin herşeyiniz takip altında olacak herşeyin en kalitelisini alacaklar,sıkıntı yapma sıkma canını şimdiden... hadi güzel bi tedavi olsun...

Bnde seni opt guzelim ins saglicakla bebeler gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…