Merhaba basınız sağolsun gerçekten ınsanın kalbi acıyor bende tüp bebekle hamıleydım 28 haftalık ıkız bebeklerımı kaybettim erken doğum oldu dört gün yaşadılar prematüre doğdukları için bende sezeryan oldum zor çok yorucu gerçekten bende çok kötü günler geçirdim bebeklerın ölüm haberını aldığım gün eve aldığım bebek kargoları bezlerı kıyafetlerı geliyordu ağlaya ağlaya ıade ettım hepsını yanı bır de ıkız dıye her şeyden ıkı tana ala ala dünya kadar eşya olmustu kalan eşyaları anneme verdim saklasın diye zor Rabbım sabır versin Buda bır sınav sakın isyan etmeyin ben birde doğumda ölüm riskim vardı kan kaybından dolayı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum daha sonra doktoruma gıttıgımde hormon değerlerim degıstıgını yumurtalık rezervımın 0.43 e ındıgını öğrendim daha 32 yaşındaymışım aylarca bırde buna üzüldüm hatta eşime dedım çocuğumuz olmasa üzülür musun dıye sen bana yetersın demıstı öyle ağlamaklı aylar geçti sonra kendimı toparladım embryo havuzu yaptık toplamda üç kere tüp bebek uyguladık dondurduk bu sıra hem maddi hem manevi hem fızıksel çok yorucuydu ben hep şöyle düşündüm Allah bana bu duyguyu yaşattı ve ben çok sevdım eğer nasıbımdr olmasaydı hıc yaşamazdım sadece yarım kaldı bu bır sınav ınanıyorum Rabbım tamamnına erdırecek hıc vazgecmedım seseryanım bırıncı yılı martta doğdu tüp bebek transferı oldum suan 8 haftalık hamıleyım ınsallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur kızı bebekler erkektı dedım kı Allahım bana sağlıklı güzel bır bebek ver kız çocukta olsa mavı gıydırıcem çünkü her seyı mavı almıştık suan bellı değil cınsıyet ama kız hıssedıyorum çok uzun oldu okur musun bilmiyorum bu çok zor bir süreç seni çok iyi anlıyorum öncelikle sen iyi ol kalbini yaralarını anlıyorum güzel yarandan öpüyorum