Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
****A ile Ö nün hikayesi****
- Konu Sahibi WomenLove
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
ayyyy ne güzel kavuşmuşun kuzularına, yazdıklarını okudukca kendi doğumum aklıma geldi, benden de sezeryanda 6 tane myom temizlemişler, çok acı çektim, herkese anlatıyom, ama senin yaşadığın zorlukları görünce kendimden utandım :çok üzgünüm: ama bütün acılara rağmenmükafatını görmüşsün, çok duygulandırdın beni, senağlamaallah bir ömür boyu bebelerinle eşinle tüm sevdiklerinle mutlu olmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
birsencim belki çok sıkıntı çektin biraz zorladı seni miniklerin ama şimdi onlar geride kaldı ve kocaman bi aileye kavuştun ne mutlu sana...
emek olmadan yemek olmaz derler...sen bebişlerine çok emek harcadın çok fedakarlıkta bulundun ... onlarda karşılığını kat kat verirler ve size hayırlı birer evlat olurlar inş cnm..
emek olmadan yemek olmaz derler...sen bebişlerine çok emek harcadın çok fedakarlıkta bulundun ... onlarda karşılığını kat kat verirler ve size hayırlı birer evlat olurlar inş cnm..
canım gözünaydın biran senin tedaviye başladığın zamana gittim dırımkızı hamile tüp bebek sayfasında ve dırımkızının bebekleri kollarında tedaviye başladığından beri takip ediyordum seni bende o topicteydim hatırlarmısın bilmem nickim gül apaydındı ve bende 12 sene sonra doğal yolla hamileyimo kadar tedavi ve tüp bebeklerden sonra rabbim herkeze yaşatsın bu mucizeyi inş kucağımda görürüm çok duygulandım canım güle güle büyüt yavrularını canım hakettin sen bu güzellikleri
E
EU1
Ziyaretçi
çok duygulandım bebeklerine kavuşmanın hikayesini okurken canım .. mutlu sona ulaşmışsın çok şükür ..
Rabbim sağlıklı, huzurlu upuzun ömür nasip etsin evlatlarınla birlikte..
MaşaAllah annesi küçük beyler de çok yakışıklı .. nazar değmesin....analı babalı şanslı ömürleri olsun inşAllah..
Rabbim sağlıklı, huzurlu upuzun ömür nasip etsin evlatlarınla birlikte..
MaşaAllah annesi küçük beyler de çok yakışıklı .. nazar değmesin....analı babalı şanslı ömürleri olsun inşAllah..
Son düzenleyen: Moderatör: