Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Pazartesi test e gidicez, nasıl bakıyorlar kan mi alınıyor?
Hangi bölüm istek yaptı?

Bize kanda baktılar birde gaita da.

Kanda hemogram(mor kapaklı tüp) eos değeriyüksek ise alerjen alımı var demekmiş.
Kanda total ige spesifik ige bakımı ise zaten direk alerji ile ilgili testler. (Sarı kapklı tüp)
Sonra birde kanda alerjenlerin ne olduğuna bakmak için yapılan testler var onlarda sarı tüp.

Gaitada zaten doktora kalmış ne istediğind dair. Lökosit karprotektin mikrobiyolijik inceleme yani mukus , kan , sindirlmemiş süt va gibi maddeler...

Çocuk dr u yönlendirdi, Dedim alerji testi istiyorum biraz tribe girdi ama yönlendirdi ana şuna eminim laktoz alerjisi var, damla kullanıyoruz daha da iyi çok şükür.

Çocuk dr u yönlendirdi, Dedim alerji testi istiyorum biraz tribe girdi ama yönlendirdi ana şuna eminim laktoz alerjisi var, damla kullanıyoruz daha da iyi çok şükür.
Ahahahah tripliler vallahi

Hangi damla?

Laktoz alerjisi değil de laktoz intoleransı var. Diğeri süt alerjisi. Hoş her ikisi birden de olabiliyor. Allah korusun

La
Ahahahah tripliler vallahi

Hangi damla?

Laktoz alerjisi değil de laktoz intoleransı var. Diğeri süt alerjisi. Hoş her ikisi birden de olabiliyor. Allah korusun
Laktazim diye bi damla, günde 4 damla ver dedi her beslenmeden önce 1 damla dedi, ama benimki azcik sut iciyo sonra uyuyor, siz ne kullanıyorsunuz.

Valla bu drlaron hicbiri beni tatmin etmedi etmiyor antibiyotige baslamistim ya cocuk cildirdi kollarini iki yana acip gozlerini kocaman acip basiyo cigligi ama ne ciglikk. Bi kaka yapti sadece mukus dun aksamdan beri icmiyorum bende tedaviyi biraktim ne olacaksa bana olsun yazik uykudan bile bu sekilde uyaniyorsa sen dusun ne kadar aci cekiyor buna da sukur rabbim diyorum bu da bizim imtihanimiz

Merhabalar kizim 6 aylik yuzunde 10 gundur kizarikliklar var alerji oldugunu dusunuyorum ankarada tip fakultesine gittim fakat pek ilgilenmediler kan tahlili alip yolladilar. Ama yuzumuz gittikce siddetlendi gunduz cok az ama aksam yatarken bi anda patlak veriyor kipkirmizi oluyor. Ankarada acil doktor onerisi istiyorum hemen gidebilecegimiz onerilerinizi alabilir miyim ozel devlet fark etmiyor tesekkur ederim. Kizimi boyle gormeye dayanamiyorum daha cok kucuk

La

Laktazim diye bi damla, günde 4 damla ver dedi her beslenmeden önce 1 damla dedi, ama benimki azcik sut iciyo sonra uyuyor, siz ne kullanıyorsunuz.

Hımmm laktoz intoleransı o zaman.
Damlayı dolapta saklıyorsun değil mi? Eczaneden alırken buzlu aldın?
Bu kısma dikkat etmek lazım çünki bozuluyor.

Ben damla kullanmıyorum çünkü bizde şaktoz int dan şüphelenmediler.
Diyet yapıyorm şuan. Şuan katı diyetteyim ama yavaş yavaş açıyorum. Özellikle Süt yumurta yemiyip.

Senin şikayetler neydi? Ben özelden yazmıştım sana hatırlamıyor musun diyeceksin ama valla kafa gidik

Ayy çok etkiledi demek. Etkiledipini söylüyorlar zaten ama inşallah atlatırsın sende
Bitkisel atlatmaya öalış. Boğaz mıydı? adacayı ile gargara yap canım içme kınusunu birşey diyemiyrm :/

Bisey icemiyorum malum gargara yaptim ama kotuyum ya ilac bayagi iyi gelmisti bana prospektusu okudugumda alerjiden bahsediyordu zaten napim oyle boyle iyi olcam o iyi olsun yeter

Buzlu geldi canım, dolapta hep bazen damlayı 1 yada 2 fazla damlatıyorum, dr â sur ürünleri ni keseyim mi dedim yok kesme alerji testi yaptirana kadar dedi, canım bu laktazim i ne zamana kadar kullanıcam ki, fazla damlatma zarar vermez dimi, şikayetim fazlasıyla gaz, çok ağlama, ishal, ağrı dan mama yiyemiyordu, her gaz damlasını denedim fayda etmedi, anason kimyon ohoo hepsini denedim ise yaramadı, bebek ağlıyordu ben de ağlıyordum üzülüyordum aci çekmesine, millet çocuktur ağlar boşver dedi ama ben isin pesini bırakmadım, iyi ki bırakmamışım :)

Ya yanlış yönlendirmek istemem ama faydasını görmediysen tohumlu çayları kes alerjen grubundaşlar.
Kesnlikle baharat tohumlu süt yapıcı maltlar vs ler olmamalı yediklerinizde dediler. Kestim
Aiiiyyy bir de bilinçsizce çocuklara içirmeyi de yaptık biz . Offf offff 3-4ay öncesine dönmek istiyorum

Laktazm damla birqz göreceli bir durm. Biliyorsun laktozu sindiren enzim olmadığı için dışarıdan takviye yapıyorsun şuan. Süre konusunda 6.ayda falan toparlıyor diyorlar. İnşallah daha kısa zamanda enzim üretmeye başlar bebişin

Hangi mamayı veryorsun?

Aptamil conformil gaz gitsin diye, onu da değiştiricem, sen ne kullanıyorsun canım

Aptamil conformil gaz gitsin diye, onu da değiştiricem, sen ne kullanıyorsun canım
Ben mama kullanmıyordum mamaya karşı idrlist annelerdendim
amaaaa alerjik bebekler için iki mama var şuan elimde. İnek sütü ve keçi sütü içermiyor.
Neocate ve aptamil pregomn as

Aptamili almadı şuan, sevmiyor. Alsın diye ara ara veriyorum hatat önce meme sonra biberonu verip şimdiye kadar dört yudum içirebildim.
O da katakülliye geldi diye

Şuan biberonu reddediyor, anne süt olsa da içmiyor
:işsz:
Biberon bıraktırmak isteyenlere önerimdir

Benimki de ilk doğdu meme verdim almadı, sağıp veriyorum, çok zor oluyor

Canım bsknınb dediği gibi sut kanallarınıntıkayabilirsin pompayla sağmanı öneririm. Bnimkinin laktoz int olduğu dha belli değil ama bende senin yontemin deniyorum pekte işe yaramıyo ama ...hayırlısı Allah tan.rabbim şu mübarek gece inin hürmetine cemi cümlenin evlatlarına şifa ver..

Teşekkür ederm henüz açamadım

Slm anneler,benimde bebegimde sut ve yumurta alerjisi var,diyetteyim,mama olarak nestle althera kullaniyoruz,ben yurt disinda yasiyorum ama sanirsam turkiyede de var tadi da guzel

Slm anneler,benimde bebegimde sut ve yumurta alerjisi var,diyetteyim,mama olarak nestle althera kullaniyoruz,ben yurt disinda yasiyorum ama sanirsam turkiyede de var tadi da guzel
İçindekiler ksımına baktım ama nette göremedim.
Zahöet olmazsa çekip foto yükleyebilir misin?

Benimki de ilk doğdu meme verdim almadı, sağıp veriyorum, çok zor oluyor
Sağıp vermek çok zorlubir süreç. Başta bende o şekile yapıyordum ama uzun süredüremedim. O çocuk emecek dedim inat ettim.
Karadeniz damarım tutmuştu çok az göğüs ucum olmasına rağmen oğlumu meme ucuma alıştırdık çok şükir.
Biliyorum şuan hem gaz hem ağlama nöbetleri çok zorlu olur ama lütfen dene ısrarla tüm yöntemleri en az üç gün dene. Uzun süre emzirmek istiyorsan sağıp vermek çözümün olmaz

Yok bi ise yaramiyor.ben artik sutu kesmeyi bile dusunur haldeyim ..Amin amin aminn Allahim sifa versin um herkese..2 .5 aydir bitik haldeyim karni surekli gurulduyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…