- 7 Nisan 2015
- 3.748
- 2.777
Ben ozel hadtanede yaptirdim.canım araştırma hastaneleri mi bakıyor acaba?sizin ne gibi şikayetleriniz vardı? Kilo kaybı varmıydı?
peki şimdi ne yapıyorsun bebeğinin durumu nasılBen ozel hadtanede yaptirdim.
Bizim asiri gaz uykuda huzursuzluk mukuslu kaka sikayetimiz vardi
. benim bebeğim 1.ay 1.300almıştı çok sevinmiştim ama diğer aylar 500grm almaya başladı birden duştu çünkü sürekli ishal gazdan karnındaki sancıdan düzgün beslenemiyor.şuan 5.ayın içinde 4ay 13gunlk kilosu 6.300 .çok az bana göre.Sizin bebislerin kilosu nasıl. Kilo alımında problem var mi.
Hem laktoz int var hem de alerjisi..peki şimdi ne yapıyorsun bebeğinin durumu nasıl
Ahh yavrum yaa. Kanli cidden kakasi. Diuet yapiyor misun? Dr gittin mi? Ben pek giremedim tam tanimiyorum herkesin durumunu yazdiysan onceden kusura bakma sorum icin.Kusura bakmayın arkdaşlar şuan beni anlayan kimse yok eşim bile sinirleniyor bazen affınıza sığınarak paylaşıyorum.
Ahh yavrum yaa. Kanli cidden kakasi. Diuet yapiyor misun? Dr gittin mi? Ben pek giremedim tam tanimiyorum herkesin durumunu yazdiysan onceden kusura bakma sorum icin.[/QUOTE estağfurullah canım.daha dun başladım yazmaya.3aylık halimi dünden buyana aktarıyorum.evt gittik dr bende 1aydr diyetteyim aslına varırsan nu kanın ne olduğu ortaya çıkmadı.diyetteyken daha fazla oldu sanki anlamadım.bugun gün boyu huzursuzdu.benim gaitada gizli kan çıktı mukus çıktı.
Daha yazmada bile acemiyim dniye böyle oldu.nese benim gaita derken kızmın tabi.kilosu nasıl peki?
. canım adam önce tıp okumuş sonra çoçuk hastalıkları sonra alerji bolumu 40yaşında dr olmuş gidiyorum geliyorum sadce bu sıt ve sut ırunlerini kes diyor uyguluyorum.1ay olmuştu dun gittik 20gun daha uygula dedi bişey olmaz kormayın dedi.olmaz ama benim içim gidiyo acaba bağırsakları iyice tahrişmi oldu yada makatta çatlakmı vr gerçekten .yavrum kıvranıp duruyor. Sut ve sut ürünlerine dikkat ediyorum ama arkadaşların tavsiyesinede başlamayı düşünüyorum ama nerden başlicam onu da bilemiyorm bu bile bana zor geliyor diğerlerini kesmek zor olur sanırım. rabbim bize yardımcı olsun..( peki canım ne diyorsun diyette. Diyette alerjen bir şey var mı ki?
. canım adam önce tıp okumuş sonra çoçuk hastalıkları sonra alerji bolumu 40yaşında dr olmuş gidiyorum geliyorum sadce bu sıt ve sut ırunlerini kes diyor uyguluyorum.1ay olmuştu dun gittik 20gun daha uygula dedi bişey olmaz kormayın dedi.olmaz ama benim içim gidiyo acaba bağırsakları iyice tahrişmi oldu yada makatta çatlakmı vr gerçekten .yavrum kıvranıp duruyor. Sut ve sut ürünlerine dikkat ediyorum ama arkadaşların tavsiyesinede başlamayı düşünüyorum ama nerden başlicam onu da bilemiyorm bu bile bana zor geliyor diğerlerini kesmek zor olur sanırım. rabbim bize yardımcı olsun..
Teşekkür ederim evet biz bizi anlıyoruz zaten.butun bilgilere internetten ulaşıyorum araştırıyorum.rabbime sığınıyorum.Canım evet zor... Çok zor... Ama bir yerde okumuştum evladın şifa buluncaya kadar yaptığın her şeyin odulu Rabbimce büyük inşallah. Ve sukur geçecek.
Doktorları ben hiç anlamıyorum gerçekten.
Yani ne desem bilemedim. Doktorlar bile bu kadar farkliyken. Belki kati diyet size iyi gelecektir.
Canımm yaaa. Kaka kanlı tabiiiÇok
Teşekkür ederim evet biz bizi anlıyoruz zaten.butun bilgilere internetten ulaşıyorum araştırıyorum.rabbime sığınıyorum.
Canım ilgin için çook teşekkür ederim şuan çok duygulandım. Bunun gibi birsürü kanlı kaka.iki haftadır sadece mukus azaldı rengi sarı oldu biraz ama kan eskiye oranla dahada arttı.son zamanlarda amip diye antibiyptik kullanmıştık ondan sonra biraz düzeldi ama kan duzelmedi.onceki kakaları sürekli mukuslu ve yemyeşildi.istersen onlarıda atayım.şimdi alerji dr bize ip ip mi dedi kan bende fotoyu gosterdim pek bakmadı bile erkek dr du.sonra çocuk cerrahına gittik ben özellikle bayan olsun dedim çünkü onlar daha duygularımızı anlıyorlar sanki .öylede oldu kadın daha ilgili davrandı fotolara da baktı bu çatlak kanına benziyor dedi sonra önce şu amip ishalini temizleyin dedi.ishalde makattta çatlak yağabilirmiş.bilmiyorum işte amip için ben tam 7gun fagyl kullandm amip yani parazit geçmemiş.tahlillerede güvenmiyorum ama..alerji dr da amip için 2hafta daha ilaç kullan çocuk hekiminle goruş dedi.o ona diyo o ona yolluyor paslaşıp duruyolar.olan bebeğime oluyor..bide gastrolağa gitseydik.eşim ilaç kullanmadan gitmem diyor çünkü o da önce amipini geçirin der diye .bana kalsa ben hemn giderim gerçekten amip yoksa boşu boşuna ilaç kullanmış olacağım.bilemedim işteee bu ne kanı..Burada tel çekmiyor ki yükleme yapamıyorum
Burada tel çekmiyor ki yükleme yapamıyorum